Kapcsolat

Dokumentum megoldások

Büszkén mutattuk be az első fénymásolónkat 1972-ben, amit gyors digitális másolók és multifunkciós készülékek széles köre követett a kilencvenes évek második felében. Mára globális nyomtató/másoló gyártásunk meghaladta a 13,5 millió készüléket és továbbra is a világ néhány leghatékonyabb és legnépszerűbb digitális dokumentumkezelő készülékeit gyártjuk. Nemcsak a nagyteljesítményű hardver és a fejlett toner technológia terén rendelkezünk kiemelkedő tapasztalattal. Hatékony megoldásokat is fejlesztünk, amelyek Önnek gyorsabb és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítanak, és mindenki munkáját termelékenyebbé teszik az irodában. Jelenlegi kínálatunkban készülékek széles köre érhető el, a helytakarékos másolóktól a rendkívül sokoldalú nagysebességű fekete-fehér és színes multifunkciós rendszerekig. És mivel a festékkazettát a hardverrel együtt fejlesztjük, Ön garantáltan a legoptimálisabb minőséget kapja az első oldaltól az utolsóig.

Megjelenítő megoldások

A professzionális üzleti kijelzők piaca igényes minőséget követel a legkülönbözőbb piacokon és alkalmazási területeken. Miközben minden helyzetben egyedi kihívásokkal nézünk szembe, az eltérő felhasználási területek abban megegyeznek, hogy hatékony és megbízható megoldásokat igényelnek, amelyek kielégítik az adott helyzet speciális szükségleteit.

A vállalati tárgyalótermektől a kihívásokkal teli köztéri alkalmazási formákig: a Sharpnál rendelkezünk a szükséges tapasztalattal és szakértelemmel, hogy kategóriájában a legjobb csúcsminőségű megoldásokat kínáljuk, legyen szó bármilyen alkalmazási területről.

Az innovatív, fejlett technológiáinkra és minden téren a tökéletességre való törekvésünkre alapozva abszolút biztosak vagyunk benne, hogy létezik egy eredeti és kimagaslóan hatékony Sharp vizuális megoldás minden vertikális piaci kihívásra.

Energia megoldások

A Sharp a napenergia megoldások globális vezető vállalata. És nem ma kezdte! Több mint 55 évnyi tapasztalattal a háta mögött a vállalat eredményei, know-how-ja és megbízhatósága elvitathatatlan.

Az összekötött energia megoldások tudásközpontjaként az alábbiakat nyújtjuk ügyfeleinknek:

  • Napelemeket a környezetbarát energia termeléshez
  • Akkumulátorokat az eltárolt energia bármikori felhasználásához
  • "Smart Chap" elnevezésű energiagazdálkodást segítő rendszerünket az energia használat ellenőrzéséhez és vezérléséhez

A Sharp környezetbarát módon állít elő energiát, amit intelligens módon használ fel a kényelmesebb élet érdekében, és globálisan igyekszik pozitív hatást gyakorolni az emberiségre.