Kapcsolat

Irodai nyomtatás

Egy szervezet működtetéséhez hatékony és biztonságos dokumentum nyomtatásra van szükség. A nagyobb hatékonyság és gördülékenyebb munkafolyamatok támogatásához a Sharp számos felhasználóbarát MFP nyomtatót kínál.

A készülékek energiatakarékosak, így segítenek a működtetési költségeket alacsonyan tartani, valamint bővíthetők is a növekvő igényekhez igazodva. A szabadalmaztatott Sharp OSA szoftverfejlesztő platform révén MFP-je számos üzleti alkalmazás integrált központja lehet.

Akár egy hatékony asztali készüléket keres, vagy egy nagyteljesítményű nyomtatót, a Sharpnak minden felmerülő igényre van egy megoldása.

Nyomdai gépek

Ezek a nagysebességű színes és fekete-fehér készülékek ideális megoldást jelentenek vállalati sokszorosító részlegeknek (CRD), házon belüli nyomtatáshoz, valamint belépő szintet képviselnek a nyomdai környezetek esetében. Tartósak, megbízhatóak és meglepően energiatakarékosak. Nagymennyiségű nyomtatásra képesek finisher kiegészítők széles választékával.

Különböző automatikus szabályozó funkcióiknak köszönhetően a készülékek folyamatosan magas minőséget nyújtanak.

Optimalizált szoftver megoldások

 • Optimalizált szoftver megoldások

  A vállalatoknak folyamatosan optimalizálni kell munkamódszereiket - bármilyen kihívással is nézzenek szembe. A Sharp multifunkciós nyomtatóinak már bevált erősségeire alapozva, az optimalizált szoftver megoldásainkat arra terveztük, hogy segítsenek Önnek csökkenteni a nyomtatási és másolási költségeit, az erőforrásokat hatékonyabban használhassa fel, a dokumentumok létrehozása és elérése egyszerűbb legyen, és az egyes munkafeladatok teljes mértékben ellenőrizhetők és biztonságosak legyenek.

 • Kibocsátás kezelés

  Egyre nagyobb nyomás nehezedik a vállalkozásokra, hogy még jobban teljesítsenek, feladataikat gyorsabban és még hatékonyabban végezzék el. De költségeiket csak akkor tarthatják kordában, ha pontosan tudja őket mérni. A Sharp optimalizált nyomtatási megoldásai segítenek Önnek folyamatosan nyomon követni és kezelni a nyomtató és másoló használatot, így pontosan követheti és ellenőrizheti a költségek alakulását, csökkentheti a jogosulatlan használatot és a felesleges hulladék képződést, illetve időt és erőforrásokat takaríthat meg.

 • Dokumentum rögzítés

  A dokumentumok valódi költségei nem előállításukból, hanem kezelésükből származnak. Minden egyes alkalommal, amikor kezeljük a dokumentumokat, legyen szó akár rendszerezésükről, indexelésükről, iktatásukról, szétosztásukról, visszakeresésükről vagy újrafelhasználásukról, a munkafolyamat komplexitása nő. A Sharp optimalizált szkennelési megoldásai teljes ellenőrzést biztosítanak, így Ön automatizált folyamatok révén hatékonyan rendszerezheti, tárolhatja és oszthatja meg a dokumentumokat, bárhogyan is történjen előállításuk, vagy éppen használatuk. Időt takaríthat meg és elkerülheti a költséges hibákat.

 • Mobil alkalmazások

  Az üzleti élet egyre gyorsabb, és az emberek egyre inkább szeretnének hozzáférni az információhoz és adatokhoz mobileszközeiken keresztül is, így okostelefonjaikat és táblagépeiket használva.  A Sharp optimalizált mobil megoldásai lehetővé teszik a kollégák számára, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakozzanak az irodai eszközökhöz - bárhol is legyenek, bármit is csináljanak - így könnyen és biztonságosan nyomtathatnak, szkennelhetnek és oszthatnak meg dokumentumokat akár útközben is, modern mobileszközeiket használva.

 • Dokumentumkezelés és munkafolyamatok

  Az információ minden szervezet életében alapvető fontosságú, hiszen minél többet tudunk, annál jobban teljesítünk. A Sharp Optimised Workflow Solutions hozzájárul a költségek csökkentéséhez, az ismétlődő feladatok egyszerűsítéséhez, és a növekedés kulcsát jelentő üzleti termelékenység javításához. A felhőalapú megoldásainkkal a fontos üzleti információk bárhol, bármikor elérhetővé válnak szinte bármilyen eszközről, mely hatékonyabbá teszi a döntéshozatalt és az együttműködést a csoportok között vagy azokon belül.

 • Eszközkezelés

  Minden más irodai eszköznél jobban igénylik a nyomtatók, másolók és MFP-k a folyamatos figyelmet - legyen szó akár csak festékkel és papírral való ellátásukról. Ha csak egy is átmenetileg használhatatlanná válik, a leállás munkavállalók tucatjait érintheti. A Sharp Optimised Managing Solutions megoldásokat kimondottan az MFP flotta kezelésének megkönnyítésére, az Ön munkájának egyszerűsítésére és nem utolsó sorban a költségek csökkentésére tervezték. A munka megszakítások és az állásidő minimálisra csökkenthető, a termelékenység a cég minden munkacsoportjánál növekszik.

 • Nyomdai megoldások

  Nyomdájának hatékonyan kell működnie, hogy megrendelője igényeit ki tudja elégíteni - legyen szó bármilyen kihívásról. A Sharp nagysebességű készülékeinek erejére épülő, opcionálisan elérhető munkafolyamat megoldások megnövelik nyomdája képességeit a készülékeinkbe integrált előre nyomtatott, befejező és színkezelő funkciókkal. Ezek a megoldások gyors beállításokat és módosításokat tesznek lehetővé, több időt hagyva a kezelőnek, illetve a költséges hibák elkerülését is segítik.

Iparágak

 • Iparágak

  Termékek széles körét kínálja a Sharp költségvetési, oktatási és egészségügyi intézményeknek és a legkülönbözőbb piaci szereplőknek. Támaszkodjon a Sharpra és biztosítjuk Önnek az elvárt segítséget és az igényelt magas minőségű termékeket.

 • Kormányzat

  A költségcsökkentés és a termékek megbízhatósága kritikus tényező a kormányzati piacon. A Sharp csúcstechnológiájú termékek széles választékát kínálja, melyeket bármilyen államigazgatási hivatalban használhatók.

  A Sharp díjnyertes MFP készülékeivel támogatja az államigazgatási és önkormányzati hatóságok biztonsági követelményeknek való megfelelését. A gépek beépített dokumentum védelemmel és fokozott biztonsági beállításokkal rendelkeznek, beleértve a praktikus, bérleti szerződés lejártakor használható funkciót, amely felülírja az összes adatot, köztük az eltárolt dokumentumokat, felhasználói adatokat, dátumokat és címjegyzékeket a merevlemezen.

 • Oktatás

  A sokszorosítónak, a tanszékeknek és a könyvtáraknak is szüksége van dokumentum kezelésre és felügyeletre. Ha a nyomtatási költségeket tekintjük, az asztali nyomtatókról a hatékonyabb multifunkciós készülékekre való váltással az iskolák csökkenthetik a nyomtatások számát és a nyomtatási költségeket, valamint javíthatják a fenntarthatóságot. A Sharp MFP-k megőrzik a diákok adatait:- a fiók kódokat, felhasználó/csoport profilokat, jelszavakat, vagy a  külső felhasználói fiókok elérhetők az LDAP vagy AD használatával.

 • Ügyvédi irodák

  A dokumentumkezelés és az ügyfelekkel kapcsolatos titoktartás elengedhetetlen a jogi munka során. A Sharp díjnyertes MFP készülékeivel segít az ügyvédi irodáknak megőrizni az ügyfelek anyagait. A gépek beépített dokumentum védelemmel és fokozott biztonsági beállításokkal rendelkeznek, beleértve a praktikus, bérleti szerződés lejártakor használható funkciót, amely felülírja az összes adatot, köztük az eltárolt dokumentumokat, felhasználói adatokat, dátumokat és címjegyzékeket a merevlemezen.

 • Egészségügy

  A betegellátás és a költségmegtakarítás kiemelt fontosságú az egészségügyben. A Sharp csúcstechnológiájú termékek széles körét kínálja, melyek használhatók kórházi recepciókon, kórtermekben, igazgatási irodákban és oktatási környezetben. A dokumentum biztonság egyik elismert vezető vállalataként a Sharp MFP-k segítenek megőrizni a beteg adatok biztonságát.

 • Vendéglátás

  A Sharp recepciós előterekbe, tárgyalókba, szállodai szobákba és igazgatási irodákba kínál csúcstechnológiájú termékeket, melyekkel a szolgáltatás értéke növelhető és segítenek további bevételt generálni a szálloda- és vendéglátóiparban.

  A Sharp MFP-k fejlett, mégis könnyen használható funkciói lehetővé teszik a vendégek számára, hogy egyszerűen küldjenek és fogadjanak faxokat, USB-ről nyomtassanak, vagy szkenneljenek e-mailbe, faxra vagy FTP-re. A recepció személyzete egyszerűen beszkennelheti és küldheti tovább a számlák másolatát közvetlenül e-mailben. Ne feledkezzünk meg a szálloda éttermi részéről sem: étlapok a szálloda éttermének vagy eseti rendezvényekre igény szerint nyomtathatók.

 • Üzleti szféra

  A vállalatok és munkacsoportjaik a Sharp MFP-kre támaszkodnak, ha magas színvonalú és szakmaiságot sugárzó jelentéseket, brosúrákat vagy prezentációkat készítenek. Az MFP a természetes kapocs az adatok és az adatok felhasználásának módja között. Éppen ezért kínál a Sharp teljes körű biztonsági csomagokat, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy ügyfeleinknek méretezhető megoldás álljon rendelkezésükre bizalmas adataik védelmére. Számos vállalat igényire válaszul a Sharp az adatok többszöri felülírását egy kezdeti titkosítással kombinálja, magasabb szintű biztonságot nyújtva így más gyártók által jelenleg használt folyamatoknál.