Kapcsolat

Az Interaktív megoldások előnyei

A Sharp interaktív kijelző megoldásait az iskolák és felsőoktatási intézmények, valamint a vállalati irodai környezetekre koncentrálva tervezték, azaz minden olyan helyre ideális megoldást jelentenek, ahol az egyszerű használat, valamint a hatékony és költségtakarékos üzemeltetés elengedhetetlen. A tantermekben és egyetemi előadótermekben a Sharp megoldásai az órákat  még lebilincselőbbé teszik, míg az irodai tárgyalókban BIG PAD képernyőink biztosítanak briliáns kommunikációs platformot, melyek képesek felszabadítani a kreativitást, erősítik a hatékony csapatmunkát és döntéshozatalt.

Mint egy teljes egészében Sharp megoldás, a készüléknek minimális beállításokra van szüksége, az érintésvezérlése kiváló, és a Sharp szoftvereszközök használata egyszerű. A BIG PAD képes növelni az önálló felhasználói magabiztosságot, és jobb csapatmunkát biztosít. A különböző méretben elérhető, Full HD felbontású BIG PAD képernyők nagyszerű példát jelentenek arra, ahogy a Sharp összekötött eszközeivel átalakítja a szervezetek információ kezelési szokásait.

A tanárnak az osztályteremben, az előadónak a találkozón, vagy a moderátornak a csoportmegbeszélésen feladata van, amit el kell végeznie. Felhasználóink nem feltétlenül IT szakemberek, és nem is szeretnének azokká válni. A Sharp BIG PAD megoldása intuitív, egyszerűen kezelhető és nem hagyja cserben használóját. A BIG PAD egy tökéletes és teljes körű Sharp megoldás. A saját fejlesztésű érintőképernyős technológiát használó képernyőből, firmware-ből, driver szoftverből és interaktív tábla alkalmazásokból, valamint a Sharp érintőtollakból - stylustoll és radír - álló rendszer minden egyes elemét a Sharp fejlesztette. A megoldás valóban felszabadítólag hat a felhasználóra, aki a tanításra vagy a kollégákkal való kommunikációra összpontosíthat, és nem kell aggódnia a "technika" miatt, mert az egyszerűen csak teszi a dolgát.

Interaktív megoldások jellemzői

 • Vegyes-célú felhasználás

  Jó megoldás, ha mély benyomást szeretne tenni

  Az irodai tárgyalótól a konferencia termeken át az előadótermekig a Sharp érintőképernyős interaktív megjelenítő rendszerei mindenhol felnagyítják az Ön sikerét. Motiválja közönségét. Javítsa imidzsét. Legyen üzenete valóban hatásos. Ha a Sharppal játszik egy csapatban, a lehetőségek határtalanok... és minden pillanat tökéletes a nagyszerű teljesítményhez.

 • Látványos képernyőméret

  Legyen üzenetének nagyobb hatása

  Számít a méret — és napjaink versengő világában egy nagyképernyős Sharp interaktív kijelző rendszer óriási különbséget jelenthet üzenete eljuttatásában. Az akár 80 hüvelykes (80"-es képátló) képernyővel is elérhető Sharp BIG PAD interaktív kijelző rendszerek látványos HD tisztaságú képet nyújtanak, életre keltve előadásait.

 • Látványos képminőség

  Egyenletes fényerő alacsony energiafogyasztással

  A Sharp UV2A technológiája ragyogó színű képeket nyújt, és a full array háttérvilágítás az energiatakarékos fehér LED-eket egyenletesen oszlatja el az egész panelen, egységes fényerőt és jobb szöveg olvashatóságot biztosítva.

  A plazma képernyőknél kb. 5-ször nagyobb fényerő

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70" osztály
  (69 1/2" képátló LED-LCD)

  Jellemző
  fényerő
  300 cd/m2


   

  Modell
  Sharp PN-70TB3 70" osztály
  (69 1/2" képátló LED-LCD)

  Jellemző
  energiafogyasztás

  225 W

   

 • Felhasználóbarát Sharp Pen Software™ felület

  Irányítsa minden előadását profiként

  Az érintő toll segítségével kezelhető felhasználóbarát szoftveres felületet egyszerűen elindíthatja és megjelenítheti — egy átlátható módon elrendezett ikonokkal rendelkező menüben egyszerűen elérheti a toll beállításait és funkcióit. Mindegyik érintőtoll saját dedikált menüvel rendelkezik, ami akkor is megjeleníthető, ha egyszerre épp négyen írnak a képernyőre. A toll beállítások (szín, vonal vastagság) minden egyes érintőtollra külön-külön megadhatók (a funkció gombokkal).

  Előadások érintésre

  Teljesítmény, egyszerűség és kezelhetőség terén semmi sem körözheti le a Sharp interaktív kijelző rendszerét. Az Advanced Optical észlelési technológia és az infravörös kettős érintés érzékelés nagyobb pontosságot biztosít, jobb használhatóságot és nagyobb pontosságot eredményez. Terveket hozhat létre, megjelölheti a kulcsfontosságú témákat, jegyzetekkel láthatja el a fájlokat, majd megoszthatja a megjelölt dokumentumokat vagy papírra nyomtathatja őket későbbi felhasználáshoz.

 • MFP csatlakoztathatóság

  Színes szkennelésre képes Sharp MFP-vel beolvasott dokumentumok és képek közvetlenül importálhatók a toll szoftverbe a BIG PAD képernyőn való megjelenítéshez. A képernyőn megjelenített képadatok, beleértve a jelöléseket is, elmenthetők egy PC-re, vagy egy MFP-n közvetlenül kinyomtathatók.

 • Intelligensebb munka a Touch Display Link révén

  A Touch Display Link 2.01 szoftver támogatja a hatékony és sokoldalú kommunikációt. A képernyő tartalma, beleértve a kézzel írt jegyzeteket és rajzokat, valós időben, egyszerre látható a BIG PAD képernyőn és a mobil eszközökön (pl. PC-n, táblagépen és okostelefonon). A Touch Display Link támogatja az interaktív prezentációkat, élénk megbeszéléseket, és a papírmentes találkozókat, üzleti és oktatási környezetben egyaránt.

  A Touch Display Link az alábbi interaktív funkciókat teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózaton keresztül összekötött BIG PAD képernyő és mobileszközök között: a képernyőn látható tartalom megosztása

  • fájlok átvitele
  • interaktív írás és rajzolás a képernyőre
  • a BIG PAD távirányítása a mobileszközről

  Akár 50 mobil eszköz is csatlakoztatható, ebből 3 egyidőben.

  A fájlok akkor is továbbíthatók a mobileszközök között, ha nem csatlakoznak a BIG PAD képernyőhöz.

  A felhasználók rögzíthetik a képernyőképet és elmenthetik saját mobileszközükre személyes jegyzetek készítéséhez (saját emlékeztető).

  A Touch Display Link képes két, azonos hálózaton (intranet, VPN, stb.) lévő BIG PAD kijelzőt összekapcsolni, lehetővé téve így a nagyképernyős interaktív kommunikációt.

   

  1 - A csatlakoztatható mobileszközök száma az alábbi feltételektől függ.

  • LCD monitorok
   • PN-70TA3/60TA3 előre telepített szoftverrel használva: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 a mellékelt szoftver CD-ROM-mal használva: Max. 50
  • OS  — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - operációs rendszer igény:

  • PC-k: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Táblagépek: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Okostelefonok: Android, iOS

  3 - 20 vagy több mobileszköz csatlakoztatásához legalább két LAN hozzáférési pont szükséges.