Kapcsolat

Találkozzon velünk az ISE 2017 vásáron

Jöjjön el és ismerje meg kibővült portfóliónkat az ISE 2017 vásáron február 7. és 10. között az Amsterdam RAI vásárközpontban (12. csarnok, E76 stand).

Kiállítunk az ISE 2017 vásáron, ahol bemutatjuk lenyűgöző, 2017-es új termékeinket számos további nagyszerű meglepetéssel! Kibővült termék portfóliónkat személyesen is kipróbálhatja.

Interaktív élő prezentációinkon bemutatjuk, hogy a velünk való együttműködés hogyan segíthet Önnek kiaknázni rejtett üzleti lehetőségeit az oktatási, vállalati, kiskereskedelmi és a rendezvényszervezési szektorokban.

Ingyenes ISE 2017 belépőjéért az alábbi linkre kattintva tud regisztrálni - ne felejtse el használni egyedi kódunkat: 703791.

A Sharp ISE 2017 Digital Signage partnere

Izgatottan várjuk az ISE 2017 vásárt, ahol a CityMeo vállalattal, Digital Signage partnerünkkel fogunk együttműködni, tovább erősítve digitális signage kínálatunkat.

A CityMeo könnyen használható digitális signage megoldást kínál, ami leegyszerűsíti az Ön kommunikációjának módját. Felhő alapú platformja számos hatékony szolgáltatást kínál, köztük egy tartalom alkotó eszközt, élő tartalom frissítést, kontextusfüggő közvetítést és együttműködő képernyő kezelőfelületet. A beépített valós idejű elemző funkció segítségével pontosan nyomon követheti kommunikációját bárhonnan, bármilyen eszközről, akár táblagépről vagy telefonról. A rendszer elsajátítása csak néhány percet vesz igénybe, még a nem műszaki kezelőszemélyzet számára is.

Kategóriák: Digital Signage; Lakossági; Kereskedelmi

Honlap: www.citymeo.io

Kérjen találkozó időpontot Visual Solutions szakértőink egyikéhez

Igényeljen személyes találkozót szakértőinkkel, hogy megtudja hogyan javíthatja ügyfelei hatékonyságát és kapcsolatteremtő képességét. Töltse ki az űrlapot, és csapatunk egyik tagja felveszi Önnel a kapcsolatot.

loading