Kapcsolat

Optimalizált menedzselt szolgáltatások

 • Optimalizált menedzselt szolgáltatások

  Napjaink üzleti világában minden eddiginél nehezebb versenyképes maradni. Az ügyfelek, a vezetés és az alkalmazottak mind többet szeretnének, kevesebből.

  Az Optimised Managed Services (optimalizált menedzselt szolgáltatások) segítségével először azonosítjuk, majd megkönnyítjük az új eszközökre, módszerekre és folyamatokra való átállását, amelyek segítségével a munkatársak jobban fogják kezelni az információkat és termelékenyebbé válnak; a vezetőség pénzt takaríthat meg, az ügyfelek pedig jobb szolgáltatást kapnak.

  Az optimalizált menedzselt szolgáltatások nem csak az adatok elérésének és megjelenítésének módját javítja, hanem az információval való interakciót, és feldolgozásukat is, továbbfejlesztett digitális munkafolyamatok révén és hatékonyabb közös munka által. A szolgáltatások köre adott egyedi üzleti funkciók ellátásától egészen egy teljes szervezetet átfogó méretekig terjedhet, az Ön igényeihez méretezve.

  Az öt szakaszból álló folyamat - az azonosítástól a megvalósuló és folyamatos optimalizálásig - stratégiai keretként szolgál minden megbízás esetén, és célja, hogy valódi együttműködést, rugalmasságot és méretezhetőséget biztosítson. Ennek eredményeként egy megbízás kezdődhet bármelyik szakaszban, és professzionális csapatunk segít egyengeti az Ön útját a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzés felé.

  A szolgáltatás Optimised Managed Services (optimalizált menedzselt szolgáltatások) kínálatunkra, professzionális szolgáltatásainkra, eszközeinkre, kezelésünkre, jelentésekre és díjnyertes hardver termékeinken alapul.

 • Optimalizált dokumentum szolgáltatások

  Optimised Document Services (optimalizált dokumentum szolgáltatások) menedzselt nyomtatás, termelés és menedzselt tartalom szolgáltatásokból áll össze. Biztonságos és konfigurálható vertikális szolgáltatások nyújtásával azonnali és folyamatos versenyelőnyt tudunk biztosítani ügyfelünk munkahelyén.

  Segíteni tudunk a nyomtatási költségek csökkentésében, biztonságos és nyomon követhető mobil nyomtatás bevezetésében vagy akár a munkafolyamatok automatizálásában. Rendelkezünk azokkal az eszközökkel, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy hatékonyabb legyen az együttműködése, biztonságosabban osszon meg információkat és döntéshozatala gyorsabbá váljon. Vagy, ha maximalizálni szeretné a mobil munkaerőben rejlő lehetőségeket, abban is tudunk segíteni.

  Tanácsadóink időt szánnak rá, hogy megértsék az Ön igényeit és prioritásait, hogy olyan beruházásokat tudjanak javasolni, melyek racionalizálják munkahelyi nyomtatási folyamatait. Kihasználva a Sharp készülékek nyújtotta előnyöket és méretezhető szoftver rendszerünket, szavatolni tudjuk, hogy munkatársai a munkájukhoz szükséges adatokhoz jutnak, pontosan amikor szükségük van rájuk.

  Technológiáink és szolgáltatásaink modulárisak és integráltak, azaz bármilyen sorrendben telepíthetők, vagy bármikor, amikor költségvetése engedi.

 • Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

  Számos vállalkozásnak létfontosságú a nyomtatási és szkennelési funkció, de legtöbbjük nem rendelkezik elegendő idővel, erőforrással vagy kellő szakértelemmel nyomtatóik hatékony kezeléséhez. Centralizált megközelítés nélkül a felesleges adminisztrációs és fogyóeszközök költségek magasra törhetnek, míg a teljes üzleti teljesítmény lelassul.

  Miközben a Sharp nyomtatók és MFP-k mindig kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak, a Sharp menedzselt nyomtatási szolgáltatásokkal (MPS) akár azonnal 30%-kal csökkentheti nyomtatási költségeit*. További megtakarításokat érhet el a Sharp üzleti technológiáinak és szolgáltatásainak szélesebb körű alkalmazásával.

  Legyen akár csak egy készüléke, vagy egy teljes flottája, a Sharp MPS egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi eszközei kezelését. Szakembereink segítséget nyújtanak nyomtatási és szkennelési folyamatainak felméréséhez és fejlesztéséhez, nyomtatási szabályok kidolgozásával csökkentik a hulladék mennyiségét és lehetővé teszik, hogy ellenőrizze a jövőbeni nyomtatási kibocsátást, miközben javítja felhasználói nyomtatási élményét.

  *Forrás: Gartner 2013 “Az aktív nyomtatás kezelő kezdeményezések irodai nyomtatási költségeit 10-30%-kal csökkenthetik."