Kapcsolat

Professzionális megjelenítők előnyei

A Sharp Visual Solutions folyamatosan fektet be a technológia fejlesztésébe, aratja le az innováció nyújtotta előnyöket, és a digitális képeket merész új módokon mutatja be. A Sharp kategóriájában legjobb kijelző eszközei készen állnak a vizuális felhasználásra az oktatásban, az irodai tárgyalótermekben, kulcsfontosságú feladatot ellátó irányító központokban, szabadidős és szórakoztató intézményekben, valamint a legkülönbözőbb kiskereskedelmi egységekben.

A nagyformátumú signage kijelzők terén továbbra is folyamatos és jelentős növekedés tapasztalható, ami nagymértékben a kiskereskedelmi szektornak köszönhető, ahol a kép pontos és valósághű megjelenítése elengedhetetlen. A Sharp kínálatában elérhető kiskereskedelmi signage megoldások kihasználják az intelligens csatlakoztatási lehetőségeket, valamint az olyan integráltabb megoldásokat, mint például a felhő alapú dinamikus tartalmak, egyszerűbb kezelést és karbantartást téve így lehetővé.

A Sharp videófalak tökéletes megoldást jelentenek nagyméretű és részletgazdag megjelenítés esetén, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a finom képrészletek vagy a képméret terén. Garantáltan nagy hatást gyakorolnak. Nagy fényerejüknek és a 24/7 működéshez szükséges megbízható minőségüknek köszönhetően a Sharp videofalak megtalálhatók számos kiskereskedelmi üzletben, repülőtereken, valamint sürgősségi irányítást és ellenőrzést végző környezetekben.

Bár a kijelző ára fontos beszerzési tényező, a végfelhasználók egyre többször nézik a színhűséget, a fényerő egyenletes eloszlását és a színeket - egyszerűen szólva a jobb pixel minőséget. Ennek szellemében a nagyobb felbontás iránti kereslet kéz a kézben jár a jobb színekkel. A Sharp professzionális kijelző kínálata a 4K UHD felbontású kijelzőkkel bővült, melyek megadják a választ a több és jobb pixel iránti igényre. Különösen a kiskereskedelmi szektorban ez nagyobb érdeklődést generálhat a luxuscikkek iránt, nő a vizuális élmény, és a vásárlók várhatóan elégedettebbek lesznek.

A Sharp a kijelző technológia innovátoraként pozícionálja magát azok számára, akik egy praktikus mindennapi megoldást keresnek, ugyanakkor partner is a ma és a holnap lenyűgöző vizuális élményeiben.

Professional display features:

 • Professzionális monitorok & Kereskedelmi LFD képernyők

  Megbízhatóság

  A Sharp nagyformátumú professzionális LCD monitorjait és kereskedelmi célú LFD kijelzőit úgy tervezték, hogy azokat gyakorlatilag bárhol, bármikor és bármire használhatja. Ezek az erős felépítésű Sharp LCD monitorok ideális megoldást kínálnak szinte minden nagy igénybevételt jelentő környezetben. A ventilátor mentes kialakításuknak köszönhetően a monitoroknak nincs szüksége mechanikus légáramoltatásra, ezért rendkívül csendes működés jellemzi őket maximális megbízhatóság és minimális porosodás mellett.
  Minden Sharp kereskedelmi célú megjelenítőre 3 éves helyszíni garancia vonatkozik, ami kiterjed az alkatrészekre, a javításra és a háttérvilágításra.

  Képminőség

  Ha kivételes képminőséget keres, a legtöbb Sharp nagyformátumú kereskedelmi LCD képernyő Full HD (1920 x 1080 (1080p)) vagy UHD (3840x2160) felbontást biztosít gyakorlatilag bármilyen analóg vagy digitális RGB vagy HD forrásból. A finom rajzolatú szövegek és a bonyolult grafikák is lenyűgözően élesen és tisztán jelennek meg. Akár digitális signage, vezérlőtermi vagy videokonferencia célokra használják a PN sorozat készülékeit, a képernyők fényerős, figyelemfelkeltő képeket jelenítenek meg.

  Sokoldalúság

  Jobb videokonferencia élményre vágyik? Digital Signage? Nagy formátumú kijelzőt keres vendéglátáshoz vagy stadionba? Mindezt megtalálhatja a Sharp kereskedelmi LCD kijelző kínálatában. A vékony és könnyű készülékek könnyen szerelhetők és a PN sorozat modelljeit fekvő és álló elrendezésben is telepítheti, azaz képesek megfelelni a legkülönbözőbb tartalmaknak és alkalmazási területeknek.
  A különböző méretekben, 42 hüvelykes kategóriától (képátló: 42-1/16") a 90"-es osztályig (90"-es képátló) bezárólag elérhető PN sorozat készülékei ideális megoldást kínálnak a legkülönbözőbb felhasználási területeken, így például videokonferencia, digital signage, CAD/modellezés, vállalati, kormányzati/oktatási szférában, sportcsarnokokban vagy akár egyházi közösségi terekben. A Nagyított (zoom) megjelenítési üzemmód révén akár 5 x 5 Sharp PN sorozatú monitor építhető össze, kivételesen nagy méretű és nagy hatású videófalat alkotva ezáltal.

  * Néhány telepítési megoldás esetén szükség lehet kiegészítő hardver elemekre.

 • Dizájn

  Vékony keret

  Az új vékony keret és a vékonyabb profil stílusos külsőt kölcsönöz a kijelzőnek, míg a szálcsiszolt fém felület az egész keretnek magas minőségű megjelenését biztosít.

  Könnyű kivitel

  Az LCD alkatrészek és anyagok fejlesztésével a képernyő súlya csökkent a korábbi modellekhez képest, könnyebbé téve így a szállítást és a készülék telepítését.

  Beépített hangszórók

  A beépített 10 W/csatorna teljesítményű sztereó hangszóróknak köszönhetően számos alkalmazási esetben nincs szükség külső hangrendszerre. A hátulra szerelt hangszórók ideálisak a hanganyag közvetítésére az esetleges háttérzene mellett. Az audio vonal kimeneti csatlakozók egyszerű csatlakoztathatóságot biztosítanak külső audio rendszerekhez, és ha az opcionális PN-ZB01 bemeneti / kimeneti bővítő kártyát is használják, a sztereó hangszóró csatlakozók (10W + 10W) is rendelkezésre állnak.

  Hordfogantyú a biztonságos elhelyezéshez

  Mindegyik képernyő nagy teherbírású fogantyúkkal van ellátva a biztonságos szállítás érdekében. A fogantyúk levehetők a képernyő telepítését követően. Mindegyik modell rendelkezik VESA-kompatibilis rögzítő lyukakkal, így a készülékek biztonságosan rögzíthetők független gyártók tartókonzoljaival.

 • Bővíthetőség

  ID kódolás

  Az RS-232C interfész használata révén mindegyik Sharp LCD monitor egyszerűen vezérelhető és ellenőrizhető egyetlen központi helyről PC-n keresztül. Mindegyik képernyőhöz egy egyedi azonosító (ID) kód rendelhető, hogy meghatározzák ki/bekapcsolását, bemenet váltását, illetve számos további képernyő beállítást.

  Időzítés

  A teljesen egyszerű használhatóság érdekében az időzítés funkció lehetővé teszi akár 8 beállítás beprogramozását a képernyő megadott időben történő automatikus ki/bekapcsolásához napi, heti, vagy alkalmi rendszerességgel.

  Webböngésző beállítás

  A Sharp PN-E sorozatú LCD monitorok egyszerűen vezérelhetők egy webböngészőn keresztül és egy opcionális monitor vezérlő szoftveren át.

  SNMP támogatás

  A kijelző állapota, a folyamatos működés időtartama, és további paraméterek egyszerűen nyomon követhetők a helyi hálózaton keresztül a Simple Network Management Protocol (SNMP) használatával.

 • További fontosabb funkciók

  Ventilátor mentes kialakítás

  A Sharp LCD monitorok úgy lettek kialakítva, hogy a levegő áramoltatását és a hő elvezetését zajos és porosodásra hajlamos mechanikus szellőztető ventilátorok használata nélkül oldják meg.

  Beépített hőmérséklet érzékelő

  A beépített szenzor érzékeli, ha a monitor belső hőmérséklete emelkedik, és a rendszer a háttérvilágítást automatikusan beállítja, hogy a hőmérséklet üzemi szinten maradjon.

  Bekapcsolás késleltetés

  Az egyszerre több képernyő bekapcsolásakor jelentkező elektromos terhelés csökkentését szolgálja a PN-E sorozat készülékeinél beállítható, az egyes monitorok egymáshoz képest késleltetett bekapcsolása videófal vagy több-monitoros installációk esetén.

  Naplózás

  A naplózás/kimenet funkció rögzíti a működés folyamatát, a jel változásokat és egyéb működés közbeni eltéréseket, mely információk segíthetik a technikus személyzet karbantartási, hibakeresési munkáját.

  Hardver diagnózis

  A hardver diagnózis funkció érzékel minden tápfeszültség ingadozást és az eltéréseket kijelzi a képernyőn.

  E-mailes értesítés

  Az e-mailes értesítés funkció révén lehetőség van rendszeres kijelző állapotjelentések és az esetleges meghibásodásokról értesítéseket küldeni egy megadott e-mail címre.

  Automatikus beállítás

  Analóg RGB kapcsolat használatakor ha változás történik a bemeneti jel időzítésében, az órajelfázist automatikusan javítja a rendszer.

Videófal képernyők

 • Videófal megjelenítők jellemzői - PN-V sorozat

  Áttekintés

  A 60"-as képátlójú kategória legvékonyabb kávájával* rendelkező PN-V sorozat valódi szabványt jelent a több képernyős videófal megjelenítésben. Az álló és fekvő elrendezésben történő használat támogatásával, a teljesen LED-es háttérvilágítással, és a szinte észrevétlen kávával egyszerűen építhet nagyhatású videófalakat szinte bármilyen méretben és formátumban.

  * 2010. június 8-ig közétett, a 60 hüvelykes vagy nagyobb méretű LCD panelekre vonatkozó információk alapján.

 • Nagyított (Zoom) megjelenítési üzemmód

  (25 monitorig)

  A Nagyítás (Zoom) megjelenítési móddal egy képet akár 25 monitorra kiterjedő méretben nagyíthat fel (5 x 5 konfigurációban) egy PC-ről. A Keretszélesség beállítás funkció gyakorlatilag megszünteti az eltolódást és javítja a felnagyított kép megjelenését a több-képernyős kijelzőn.

 • Full LED háttérvilágítás

  Egyenletes fényerő alacsony energiafogyasztással

  A hagyományos CCFL* háttérvilágításnál egyenletesebb fényerő érdekében a PN-V sorozat esetében a Sharp a LED elemeket közvetlenül a folyadékkristály réteg mögé helyezte. Ennek köszönhetően a Sharp többképernyős kijelzők fényerős, szép és egységes képpel rendelkeznek.

  * hidegkatódos fénycső

 • PN-ZR01 (a PN-V60X sorozathoz) & PN-ZR01A (a PN-V551-hez) vezérlő készletek

  (külön megvásárolható)

  Ha egy többképernyős konfigurációban az egyik monitort egy távvezérlő érzékelővel látnak el, a konfiguráció összes monitorja kényelmesen vezérelhető egyetlen távirányító egységen keresztül. Az energia megtakarítás támogatása érdekében egy fényerő szenzor automatikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a környezet világításához illeszkedően.

 • Szinte korlátlan megjelenítési lehetőségek

  Hála a PN-V sorozat ultra-vékony keretének, a szomszédos monitorok közötti határ gyakorlatilag észrevétlen, mindössze 6,5 mm* széles (a PN-V60x sorozat esetében) és 3,5 mm* (a PN-V551 esetében). Videofalban történő használatkor ez lehetővé teszi az éles és nagyhatású képek megjelenítését szinte bármilyen méretben és formátumban. Tanúsított 24/7 megbízhatóságával, 3 éves korlátozott helyszíni alkatrész és javítási garanciájával, valamint az ENERGY STAR® minősítésével a PN-V sorozat készülékeit kivételesen megbízhatóra tervezték.

  * Nem tartalmazza a monitorok közötti távolságot.

 • Készítsen dinamikus videófalakat

  Mértékegység: cm (a méretek hozzávetőlegesek és tartalmazzák a keret szélességét)

  Szinte bármennyi PN-V sorozatú monitor összeépíthető nagyhatású többképernyős videófalak létrehozásához. Ezek a konfigurációk vezérelhetők egy RS-232C keresztül vagy hálózaton keresztül.* Egyszerű vezérelhetőségük és könnyű integrációjuk révén leegyszerűsödik az összetett videofal megjelenítők tervezése és telepítése szinte bármilyen méretben és alakban.

  PN-ZB02 bemeneti / kimeneti bővítő kártya szükséges a PN-V60X sorozatú hálózati vezérlőhöz. A PN-V551 tartalmaz egy beépített hálózati interfészt.