Kapcsolat

Technológia

A kezdetektől fogva a vásárlóink életét segítő innovációk és új technológiák kifejlesztése volt vállalatunk fő hajtóereje.

Büszkék vagyunk jó hírnevünkre, amit az LCD kijelző iparág vezető fejlesztőjeként vívtunk ki magunknak. Mindezt megingathatatlan elkötelezettségünknek és az új technológiák kifejlesztésére szánt időnknek, szakértelmünknek és erőforrásaiknak köszönhetjük.

ASV (Advanced Super View) technológiánk elismerése és az általa a nagyfelbontású képek terén létrehozott új minőségi szintek ellenére mi tovább feszegettük a határokat és még magasabbra tettük a lécet.

IGZO síkképernyős képernyőink révén mi voltunk az elsők, akik kereskedelmileg sikeresen hasznosították az indium-gallium cink-oxid tulajdonságait.

Ultra nagy felbontásra (UHD) képes és példátlan energiahatékonyság mellett magas fényerővel rendelkező, valamint az érintőképernyős megoldások terén az érzékenységben új szintet jelentő IGZO technológiánk forradalmasította az iparágat és mind jobban lehetővé teszi a tervezők számára, hogy elképzeléseikből valóság legyen.

A Sharp legújabb világelsősége az UV2A technológia bemutatása. Az általunk kifejlesztett és szabadalmaztatott anyagok innovatív kombinációja rendkívül magas kontrasztot tesz lehetővé a háttérvilágítás lehető leghatékonyabb használatával. Mindez forradalmi energiahatékonyságot eredményez, rendkívül élénk színek és magas felbontás mellett.

Ez a technológia az LCD panelek új típusát teremtette meg, ami az LCD kijelzők új generációjának eljövetelét jelzi.

Technológiai tökéletességünk és elhatározásunk, hogy fenntartsuk saját műszaki fejlődésünk lendületét továbbra is hajtani fog minket, hogy új technológiákat fejlesszünk ki, és közelebb hozzuk a jövőt.