Kapcsolat

10 új modellel bővul a Sharp monokróm kínálata

Budapest, 05.02.2018
A Sharp Electronics CEE ma mutatta be megújult A3-as MX sorozatának tíz új MFP modelljét. Az MX sorozatban így már huszonnégy készülék található meg (színes és fekete-fehér), 26 és 60 oldal/perc közötti teljesítménnyel. A termékvonal legújabb tagjai ugyanazokat a rugalmas munkafolyamatokat és egyszerűen használható funkciókat kínálják, amelyek a teljes sorozatra jellemzőek, valamint hatékonyan képesek kezelni a másolási és nyomtatási feladatokat.

Mostantól a felfrissített termékvonal bármelyik A3-as készülékét is választja az ügyfél, legyen az akár színes, akár fekete-fehér, ugyanazt a felhasználói és az informatikai élményt kapja minden gépen. Az új modellek olyan intuitív és időtakarékos funkciók kombinációját kínálják, mint például a testreszabható érintőképernyős kezelőfelület, a közelítő felhasználókat érzékelő mozgásérzékelő (csak az Advance modelleken), valamint az alapkiépítésben elérhető, integrált pull printing megoldás.

A monokróm Essential sorozat modelljei (MX-M3050, MX-M3550, MX-M4050, MX-M5050 és az MX-M6050) képesek kielégíteni minden mindennapos irodai igényt, és szükség esetén tovább bővíthetők. Az Advance modellek (MX-M3070, MX-M3570, MX-M4070, MX-M5070 és MX-M6070) pedig olyan további funkciókkal rendelkeznek alapkiépítésben, mint például az Office Direct Print és a felhő szolgáltatásokhoz való csatlakoztathatóság.

 „Az új, felfrissített monokróm Advance és Essential sorozatunk gépei hatékony multitasking funkciókat kínálnak a felhasználóknak, amelyek révén gyorsan végrehajthatják napjaink jellemző irodai feladatainak mindegyikét.” - mondta Starostiák József, a Sharp Electronics CEE magyarországi Product Manager-e (termékmenedzsere).  „Az új monokróm MX sorozat az ár-értékre és a biztonságra egyaránt kiemelt hangsúlyt helyez, segítve ezzel ügyfeleinknek megóvni érzékeny vállalati és személyes adataikat. Ezek az új modellek hathatós segítséget nyújthatnak a szervezeteknek, jelentős beruházások nélkül, az EU új általános adatvédelmi szabályainak (GDPR) való megfeleléshez.

A most bemutatott készülékek mindegyike intuitív, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, ami egy 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyőn keresztül érhető el. Ezen felül vezeték nélküli kapcsolat segíti a felhő szolgáltatásokhoz való közvetlen hozzáférést (az Advance modelleken alapkiépítésben, az Essential modelleken opcionálisan), illetve egy pull printing megoldás is elérhető, ami hitelesítésig eltárolja a nyomtatási feladatokat. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a dokumentumokat csak akkor nyomtatja ki a gép, amikor a felhasználó a készüléknél van, megakadályozva ezzel, hogy bizalmas dokumentumok felügyelet nélkül maradjanak a nyomtató kimeneti tálcáján. A Print Release funkció segítségével a felhasználók bármelyik hálózatba kötött MFP-n nyomtathatnak, amikor és ahol az megfelel nekik.

A megújult fekete-fehér sorozat egyesíti a fejlett csatlakoztathatóság és használhatóság minden előnyét azzal, hogy egyszerű hozzáférést biztosít a népszerű felhőalkalmazásokhoz, köztük a Microsoft OneDrive® for Business, a SharePoint® Online, a Box™ és a Google Drive™ szolgáltatásokhoz a Sharp Cloud Connect funkcióján keresztül.

Az új nyomtatók széles méretválasztékban képesek kezelni a különböző papírokat, akár A3W méretig és 300 g/m2-ig terjedő súlyig, valamint számos nyomtatási és utómunka opcióval bővíthetők professzionális  jelentések és brosúrák készítéséhez.

A Sharp megoldásairól és termékeiről további információt talál honlapunkon: www.sharp.hu.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social