Kapcsolat

Sajtóközlemény

6 BLI díjat nyert a Sharp

Varsó, 10.08.2015

A Buyers Laboratory LLC (BLI) legutóbbi Summer 2015 Pick Awards díjkiosztóján a Sharp készülékei hatszor is szerepeltek, és többek között a Kiemelkedő energiahatékonysági eredményt (Outstanding Achievement in Energy Efficiency) is elérték.

- A Sharp nyertes készülékei bizonyítják, hogy a magas teljesítmény alacsony költségek mellett is megőrizhető – mondta George Mikolay, a BLI A3 fénymásolókért és multifunkciós készülékekért felelős senior product editora. – A díjazott modelek a kategória legalacsonyabb költségeit kínálták, egyszersmind megmutatták, mennyire megbízhatóak: a teszt során ugyanis több mint egymillió különböző anyagot nyomtattunk ki rajtuk. Innovatív funkcióik, mint például a tandem nyomtatás, az integrált billentyűzet, a Sharp Cloud Portal Office, a Pro termékcsalád EFI Fiery Command WorkStation-nel integrált kezelőfelülete, valamint a teljes oldalra kiterjedő brossúranyomtatás együttesen olyan értéket alkotnak, amelynek nem találni párját a piacon – tette hozzá. 

- Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a BLI értékelte termékeink kiváló minőségét.  Folyamatosan tökéletesítjük megoldásainkat és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb választ adjuk a nyomtatási ágazat vásárlóinak igényeire nyilatkozta Szymon Trela, a Sharp Electronics Europe CEE product managere.

A Buyers Laboratory Inc. vezető független kutatóközpont már több mint 45 éve teszteli az irodai készülékeket és piacfelméréseket végez a vállalatok számára készült termékek ágazatában. A félévente kihirdetett eredmények gondosan felépített teszteken alapulnak, amelyek során a kutatók ellenőrzik az irodai készülékek és programok legfontosabb paramétereit, és összefoglaló tájékoztatókat készítenek a vásárlók számára. A Pick díjakat kizárólag olyan termékek nyerhetik el, amelyek kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek. Az Achievement kategória az innovációt, a hatékonyságot, a megbízhatóságot és az értéket díjazza.

BLI Summer 2015 Pick Awards díjat nyert készülékek:

Díjnyertes MFP A3 készülékek:

- MX-M564N

Kiváló 51-60 oldal/perc nyomtatási sebességű fekete-fehér A3 multifunkciós alapkészülék (Outstanding Entry-Level monochrome MFP A3)

- MX-M754N

Kiváló 71-80 oldal/perc nyomtatási sebességű fekete-fehér A3 multifunkciós készülék (Outstanding monochrome MFP A3)

- MX-6500N z EFI Fiery MX-PE10 (PRO termékcsalád)

Kiváló 61-70 oldal/perc nyomtatási sebességű színes A3 multifunkciós készülék (Outstanding colour MFP A3)

- MX-7500N z EFI Fiery MX-PE10 (PRO termékcsalád)

Kiváló 71-80 oldal/perc nyomtatási sebességű színes A3 multifunkciós készülék (Outstanding colour MFP A3)

Az MFP A4 termékcsalád díjai:

- Sharp MX-C301W

Kis és közepes munkacsoportok számára készült kiváló multifunkciós készülék (Outstanding Colour MFP for Small to Mid-Size Workgroups)

Kiemelkedő energiahatékonysági eredmény (Outstanding Achievement Award for Energy Efficiency)

Social