Kapcsolat

70 hüvelykes videófal kijelzővel mutatkozik be a Sharp a 2017-es ISE vásáron

Varsó, 12.01.2017
A legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható videófal lesz az egyik ékköve a Sharp standnak, ami Foxconn-nal való partnerség eredményeit fogja felvonultatni: 12/E76

Az „Integrated Systems Europe (ISE) 2017” kiállításon a Sharp egy egyedülálló, videófalakhoz tervezett 70 hüvelykes megjelenítőt fog bemutatni, ami 10 hüvelykkel nagyobb, mint a jelenlegi legnagyobb videófal megjelenítője és 15 hüvelykkel haladja meg az iparági átlagot. A maximális hatást elérni kívánó luxuscikk forgalmazóknak készült képernyő egy négy készülékből (4x1-es), álló elrendezésben összeépített videófal formájában fogja fogadni a látogatókat a Sharp standján.

Az ISE vásáron a Sharp hat új termékvonalat vonultat fel, néhányukat új kategóriákban, ezzel is demonstrálva a Sharp Visual Solutions üzletágának gyors fejlődését, mióta a Sharp szövetségre lépett a Foxconn-nal 2016 áprilisában. 
– Standunk az ISE vásáron jelentős előrelépésünkről tesz tanúbizonyságot és világos üzenetet közvetít: jöjjön és kössön üzletet a Sharppal. – mondta Sid Stanley, a Visual Solutions üzletág igazgatója – Növekedünk, fejlesztünk, és ahogy partnereink már tudják, jó velünk üzletet kötni. Lenyűgöző fejlesztéseket valósítottunk meg termékkínálatunkban és erős, az ügyfelek igényeinek megfelelő portfolióval rendelkezünk. Mindez izgalmas előjele annak, ami 2017-ben előttünk áll, és határozottan szemlélteti a Foxconn-nal való partnerségünk előnyeit.

A Sharp standjának felét az interaktív kijelzőknek szenteli, köztük az új BIG PAD-nek, a Sharp prezentációs és csapatmunka célokra szánt innovatív interaktív síkképernyőjének. A legújabb 80 hüvelykes BIG PAD ’optikai kötés’ funkcióval rendelkezik a jobb képélmény és a pontosabb érintésvezérlés érdekében. A Sharp először fog bemutatni az irodai közösségi terekbe tervezett kijelzőket: a 40 hüvelykes méretű új interaktív kijelzők az emberek kommunikációját segítik a kisebb informális megbeszélések során.

A stand egy további kiemelt érdekessége lesz a megjelenítők Sharp Mini OPS (Open Pluggable Specification) szabványának bemutatása. A három különböző, Mini-OPS-en alapuló bővítő modul egyszerűen és költséghatékonyan terjeszti ki a képernyők funkcióit és nyújt nagyobb rugalmasságot a felhasználóknak a signage és az interakció terén.

A Sharp képviselőivel való találkozó igényléséhez, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Szabó Zsolttal (zsolt.szabo@sharp.eu).

A Sharp Visual Solutions termékeivel és megoldásaival kapcsolatos további információért látogasson el a [http://www.sharp.hu/cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/interaktiv-modellek.htm] oldalra.

Kapcsolat

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social