Kapcsolat

Sajtóközlemény

A jövőbe tekint a Sharp az ISE vásáron bemutatott 8k-s megjelenítőjével

Varsó, 09.02.2016

A Sharp ma mutatja be az amszterdami Integrated Systems Europe (ISE) szakmai vásáron legújabb megjelenítő eszközeit, köztük az Európában először megtekinthető 85”-es 8K monitorját, ami egyelőre még csak Japánban forgalmaznak. A Sharp ezen kívül kiállítja a kibővített színskálával rendelkező új 80”-as 4K megjelenítőjét, és az interaktív , WiFi kapcsolódásra képes BIG PAD tábláját. Ezeket az új termékeket az elmúlt 12 hónap során fejlesztette ki a vállalat, hogy hozzájáruljon a vállalati vizuális információ kezelés átalakításához.

- „2015-ben meghozta eredményét a K+F-be, partnereinkbe és a csatorna stratégiánkba fektetett befektetésük: az interaktív síkképernyős kijelző (FDP) üzletágunk mérete megduplázódott. Lendületünket megőrzendő új készülékekkel bővítjük kínálatunkat, és partnereinkkel együttműködve azon dolgozunk, hogy ezeket a termékeket új módokon lehessen használni. Standunkon bemutatjuk az innováció terén tett nagy előrelépésünket, és küldetésünket, hogy inspiráló ötleteket nyújtson technológiánk. - mondta el Sid Stanley, European General Manager, Visual Solutions.

Sharp 8K zóna
A vállalat új generációs professzionális kijelzők terén elért vezető szerepéről győződhetnek meg a Sharp standjának látogatói, akik most először láthatják Európában a cég 85 hüvelykes 8K monitorját. Ez az ultra-nagy felbontású kijelző a Sharp legszélesebb színpalettájával rendelkezik és High Dynamic Range (HDR) képalkotási technológiát használ a futurisztikusan valósághű megjelenítés érdekében.

80”-as 4K megjelenítő a kiskereskedelemnek
A Sharp 4K termékportfóliójának új eleme, a PN-H801 80 hüvelykes kijelző is kibővített színpalettával rendelkezik. Ez a készülék a Sharp egyedülálló UV2A LCD technológiáját egyesíti egy 4K beágyazott médialejátszóval, ultra-vékony alumínium kerettel szerelték fel, és 24/7 megbízhatóságot nyújt, sokoldalú és megbízható kijelző megoldást kínálva a kiskereskedőknek és technológiai felhasználóknak. Az opcionális kalibrációs szoftver, a képes tovább javítani a színvisszaadást az olyan helyzetekben, ahol a színhűség üzleti szempontból is kritikus fontosságú.

Vezeték nélküli BIG PAD
Úttörő interaktív síkképernyős kijelzőivel (IFPD) szerzett tapasztalataira építve alkotta meg a Sharp a ma bemutatásra kerülő 70 hüvelykes BIG PAD PN-70TW3 modelljét, ami 10 pontos infravörös érintésvezérléssel rendelkezik, és egyszerű, vezeték nélküli együttműködést tesz lehetővé. Arra tervezték, hogy a prezentációkat vonzóbbá és interaktívabbá tegye, ezért akár tíz mobileszköz is csatlakoztatható a fogadó BIG PAD kijelzőhöz. A hallgatóság csatlakozott résztvevői megoszthatják saját képernyőjüket, és akár négy mobileszköz képe is megjeleníthető egyszerre osztottan a kijelzőn. A felhasználók közvetlenül láthatják el megjegyzésekkel és jegyzetekkel mobileszközükön az előadást, még eredményesebbé téve ez által a megbeszéléseket.

A Sharp rövidesen bemutatja 65 hüvelykes, 6 érintőpontos BIG PAD készülékét is és jegyzetelő szoftverét, az IFPD eszközök iránti növekvő igényekre válaszul.

Nagyképernyős okos kijelzők
A Sharp egy teljesen új nagyformátumú okos kijelző sorozatot (LFD) is kiállít, melyeket chipbe ágyazott rendszerekkel és felhő alapú tartalomkezelővel láttak el. A sorozat készülékei 32" és 65" közötti méretekben lesznek kaphatók.

Other stand highlights include a wall of three BIG PADs, configured to form a huge interactive surface, showing how Sharp’s Touch Viewing software can offer powerful project collaboration, and as part of the 8K zone, four PNH701 displays will create a 140“ 8K Video Wall, offering amazingly detailed large-scale imagery in a unique set-up.

A stand egy további érdekessége lesz a három BIG PAD kijelzőből épített fal, melyek együtt egyetlen nagy interaktív felületet alkotnak és a Sharp Touch Viewing szoftvere által kínált hatékony együttműködési lehetőségeket mutatják be. A stand 8K övezetében négy PNH701 kijelzőből épült, 140 hüvelykes 8K videófal várja az érdeklődőket meglepően részletes nagyfelbontású képével.

Social