Kapcsolat

Sajtóközlemény

A kkv-k munkafolyamatait és csatlakozási képességeit javítják a Sharp új A3-as színes MFP nyomtatói

Varsó, 12.01.2016

A Sharp Information Systems Europe a kis-és középvállalatok igényeihez igazodó három új MFP nyomtató modellel bővítette A3-as színes készülék kategóriájának kínálatát. Az egyszerűen használható, testre szabható felhasználói felülettel rendelkező és a meglévő IT rendszerbe könnyen integrálható MX-4070N, MX-3570N és MX-3070N készülékek lehetővé teszik a vállalati munkafolyamatok optimalizálását. A három különböző sebesség kategóriába (40 oldal/perc, 35 oldal/perc és 30 oldal/perc) tartozó új modellek már egész Európában kaphatók.

Az intelligens technológiákat (például MS Office fájlok közvetlen nyomtatása az Office Direct Print révén) és fejlett felhő kapcsolatot felvonultató újgenerációs MX színes multifunkciós nyomtatók (MFP) egyszerű hozzáférést biztosítanak a megosztott információkhoz, valamint szabad és rugalmas nyomtatással segítik a mobil munkaerőt: a kollégák saját személyes eszközeikről is nyomtathatnak.

- Az innovatív, értéknövelt szolgáltatásokkal rendelkező új fejlett MFP nyomtatóink bemutatása az A3-as színes modellek iránti növekvő piaci igényekre adott válaszunk, és jól példázza a Sharp elkötelezettségét megoldásai vállalati információs igények alapján történő testre szabása iránt. A felhasználók vélhetően örömmel veszik majd a jobb csatlakoztathatóság, használhatóság és energiahatékonyság nyújtotta előnyöket, miközben a modellek termék kínálatunkat is megerősítik, és nagyobb figyelem összpontosul majd korszerű megoldás-központú készülékeinkre” - mondta el Szymon Trela, a Sharp Electronics CEE Product Manager.

A Sharp készülékek mozgásérzékelővel vannak ellátva és automatikusan bekapcsolnak alvó üzemmódból, ha a szenzor érzékeli a közeledő felhasználót. Mindez idő megtakarítást és növekvő termelékenységet jelent egy olyan készülékkel, amely mindig készen áll, de közben spórol is a cégnek.

A felhasználók közvetlenül az MFP-nél is kinyomtathatják USB memóriaeszközükről Microsoft Office fájljaikat (pptx, xlsx, docx), ideális megoldást nyújtva ezáltal az ügyfeleket az irodán kívül meglátogató kollégáknak. Az egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkező, dönthető 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyő az MFP funkcióinak intuitív irányítását teszi lehetővé, szükség esetén a készülék használati útmutatója is egyszerűen elérhető róla, és egyszerű „fogd-és-vidd” módszerrel testre szabható. Az optikai karakterfelismeréses (OCR) lapolvasás révén a papír alapú dokumentumok gyorsan kereshető PDF vagy Office állományokká alakíthatók.

A belépő szintű pull printing, avagy nyomtatás indítás funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumaikat elküldjék a központi MFP nyomtatónak, ami eltárolja a feladatot, és hitelesítés után akár öt hálózatba kötött MFP-re is lehívhatják azt, mindezt nyomtatószerver telepítése nélkül. Az IT rendszergazdák értékelni fogják az automatikus festékkazetta kiadás funkciót, ami újra a kezükbe adja az irányítást és lehetővé teszi számukra, hogy beállítsák azt a festékszintet, amikor a gép kiadja a tonerkazettát: csökkentve ezzel a hulladék képződést és növelve a nyereségességet.

Social