Kapcsolat

A PaperCut Print Management programmal bővül a Sharp CEE megoldás portfóliója

Varsó, 01.02.2018
A Sharp Electronics CEE örömmel jelenti be, hogy mától a PaperCut International hivatalos partnere a kelet-közép európai régióban.

A partnerség összekapcsolja a Sharp multifunkciós nyomtatói a PaperCut International szoftverrel, és így lehetővé válik a felhasználók számára, hogy egy valóban hatékony munkakörnyezetet alakítsanak ki. A PaperCut MF egy egyszerű, alacsony költségű szoftveralkalmazás, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kézben tartsák adataik biztonságát, és kezeljék nyomtatóikat, fénymásolóikat és multifunkciós eszközeiket. A részletes dokumentumkezelési jelentéseknek köszönhetően csökken a pazarlás, nő a felelősségteljes használat aránya, és a felhasználók, valamint a részlegek nyomtató használata számszerűsíthetővé válik.

- „Nagyon örülök neki, hogy a PaperCut partnerséget kötött a Sharp-pal.” - mondta Ervin Ajazaj, a PaperCut hivatalos európai megoldás központjának, az Info Technology Supply ltd. Közép-Európáért felelős partner menedzsere (partner manager). – „A Sharp MFP-k és a mi szoftverünk kiegészítik egymást, így lehetővé teszik a szervezeteknek, hogy hatékonyabban működjenek és javuljon az általános teljesítményük. Egy hosszú és sikeres partnerség kezdete ez."

Tomasz Wieczorek, a Sharp Electronics CEE Solutions Product Manager-e (termékmenedzsere) elmondta: "A közép-kelet-európai régióban kínált megoldás portfóliónk PaperCut szoftverrel történő bővítése a diverzifikációs stratégiánk egyik kulcsfontosságú eleme. Az Info Technology Supply Ltd. kiváló partnernek bizonyult a PaperCut MF-fel kapcsolatos támogatásban".

A PaperCut MF-et érzékeny adatokkal dolgozó vállalkozásnak tervezték. A "Find-me printing" funkció révén a felhasználók bármelyik hálózatba kötött Sharp MFP-n kinyomtathatják dokumentumaikat, de csak akkor, ha a gépnél vannak. A "Find-Me printing" minimálisra csökkenti a hulladék mennyiségét, és bizonyítottan akár 20%-kal is csökkentheti a nyomtatások számát a forgalmas irodai környezetekben. Ez azt is jelenti, hogy a felhasználók kiválaszthatják, hogy mikor és hol kívánják kinyomtatni a dokumentumokat, így az érzékeny dokumentumok nem hevernek a nyomtató kimeneti tálcáján mindaddig, amíg el nem viszik onnan őket.

A Sharp, amely a közelmúltban kapta meg a Common Criteria hitelesítést, teljesíti a Hardcopy Devices v1.0 (HCD-PP v1.0) védelmi profil követelményeit. Mondhatni a dokumentum biztonság a DNS-ében van. A PaperCut MF egy megfizethető eszköz, melynek célja, hogy a KKV-knak nagyobb rálátást biztosítson a dokumentumbiztonságra és az adatbiztonságra, valamint a dokumentum kibocsátás mennyiségi kérdéseinek, és ezáltal költség vonzatának tudatosítása révén anyagilag is segítse őket.

A PaperCut MF lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy nyomon kövessék, rögzítsék és elemezzék a munkavállalók MFP használatát. A vállalatok teljes körűen ellenőrizhetik a dokumentumok költségeit: a másoló és lapolvasó beállításokhoz való hozzáféréssel, a használati korlátok és a keretek beállításával, valamint az egyes funkciókhoz történő egyéni hozzáférési jogosultságok személyre szabásával.

A PaperCut MF kategóriája egyik legegyszerűbben telepíthető és kezelhető rendszere. A rendszergazdák teljes hozzáférést kapnak az adminisztrációhoz és a konfigurációhoz egy egyszerű webes felületen keresztül. A PaperCut MF több mint 80 darab egy-kattintásos jelentést képes generálni, melyek online megtekinthetők, kinyomtathatók vagy exportálhatók.  A jelentések minden területre kiterjednek, a részletes oldal naplózástól kezdve a felhasználó-, részleg-, eszköz- vagy akár környezeti hatás alapú összefoglalókig.

Az Info Technology Supply ltd bemutatása    

Az 1988-ban alapított és kb. 100 fős ITS régóta a PaperCut hivatalos megoldás központja (Authorised Solution Centre), amely Európát és Észak-Afrikát szolgálja ki jól működő irodahálózatán keresztül. Az ITS helyi technikai, értékesítési és értékesítés előtti támogatást nyújt a PaperCut termékekhez, valamint egyéb, hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat biztosít, mint például projektmenedzsment és fejlesztés. Az 500-nál is több partner számára 2017-ben több mint 3000 PaperCut projektekben nyújtottak támogatást.

A vállalat által kínált megoldásokról további információt az alábbi oldalakon találhat:
www.sharp.hu
www.linkedin.com/company/sharp-eu

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social