Kapcsolat

A Sharp az ISE 2018 vásáron mutatja be az első 4K-s BIG PAD-jét

London, 18.12.2017
A Sharp a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be az első 4K-s LCD érintőképernyővel rendelkező BIG PAD interaktív megjelenítőjét. A 70"-es képátlójú 4K felbontású BIG PAD (PN-70TH5) a Sharpnak, a megbeszéléseken és az előadásokon az információ megosztásra szolgáló, díjnyertes kijelző kínálatát egészíti ki, ami 2018 februárjától lesz kapható.

A Sharp tárgyalótermi és digital signage megoldásait, továbbá a 8K-s világra vonatkozó elképzeléseit mutatja be az E76 számú standon (Hall 12).

A Sharp legújabb BIG PAD képernyője leegyszerűsíti az olyan nagymennyiségű, részletes információkat hordozó tartalmak megtekintését, mint például a műszaki rajzok, térképek vagy táblázatok. Egyedi funkciók támogatják a tartalmak Ultra HD felbontásban való kezelését: a 4K-s tartalmak olvasásához szükséges magas kontrasztot és tiszta képet a Sharp egyedülálló UV2A képernyő technológiája biztosítja. A 4K-s bevitelt pedig olyan funkciók és eszközök segítik, mint a tenyér felismerés, írás közben tenyere nem hagy foltot a képernyőn, vagy a 2 mm-es heggyel rendelkező nagy pontosságot nyújtó toll.

A Sharp úttörő az interaktív kijelző technológia terén, ahol legújabb BIG PAD képernyője a készülékek ötödik generációjához tartozik.

Sid Stanley, a Visual Solutions General Manager-e (ügyvezető igazgatója) elmondta: "Egyedülálló tapasztalatunk révén pontosan értjük ügyfeleink igényeit. Az igényeihez igazodó, Önnek leginkább megfelelő interaktív képernyő kiválasztása komoly döntést igényel. Nem mindegyik interaktív megjelenítő ugyanolyan."

"Hogy megértsük, miért kell gondosan kiválasztani az interaktív megjelenítőt, gondoljunk csak bele, milyen fontos szerepet játszanak a tárgyalóteremben. A megbeszélések sok időt vesznek igénybe - kutatásaink szerint havonta 17 órát minden munkatársnak az Egyesült Királyságban - így a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük. Európában az az igény, hogy a megbeszélések vonzóbbá, exkluzívabbá és produktívabbá váljanak. A Sharp olyan egyszerűen használható eszközöket kínál, melyek hozzájárulnak a jobb döntéshozatalhoz és együttműködéshez."

A Sharp 2018-ban megjelenő új kutatása1 szerint egy átlagos irodai dolgozónak havonta 21 megbeszélése van.Ez összesen 17 óra az idejükből.Megdöbbentő, hogy a munkavállalók 85%-a azt mondta, hogy produktívabb lenne az íróasztalánál.

A Sharp ISE standjának fele a tárgyalótermekbe szánt interaktív és a nem interaktív kijelzők széles választékát mutatja be. A termékcsalád minden típusú felhasználáshoz kínál valamit, akár technikai tartalomról van szó, ahol nagyon fontos a pontos írás és a kivételesen könnyű használat (4K BIG PAD), akár olyan brainstormingról, ahol az egyszerű jegyzetelés és a tartalom megosztása szükséges (BIG PAD informális tárgyalókba).

Nyolc interaktív kijelzőt mutatunk be a vásáron, köztük a 40"-es és az 50"-os BIG PAD-eket kis tárgyalókba, valamint a 70"-os BIG PAD-et vezeték nélküli megosztási funkcióval az igényes alkalmazásokhoz. Az összes Sharp BIG PAD kijelző Pen-on-Paper-élményt nyújt, az azonnali és pontos írás érzetét keltik, mintha valódi tollal írnánk a papírra.  

A Sharp nem interaktív professzionális kijelzői közé tartozik a sokoldalú 70"-os PN-R modell, amely álló, fekvő, felfelé és lefelé néző elrendezésben is telepíthető, valamint a PN-Q sorozat kiváló minőségű, de költséghatékony kijelzői egészen az extra nagyméretű 90"-osig, amely nagy választékot kínál ügyfeleinknek a legjobb nagyformátumú kijelző megtalálásához.

Az ISE-n a Sharp bemutatja a 8K-s sorozatát is, az új 8K-s professzionális videokamerával és a 8K-s kijelzővel. A 8C-B60A 8K-s (60p) professzionális videokamera a világon elsőként integrálja a videokészítés és a felvétel, a lejátszás és a kimenet képességeit. Ezek az eszközök a Sharp R&D 8K-s sorozatának alapjai. Az ISE-n a Sharp várja a partnerek visszajelzéseit a potenciális vállalati alkalmazásokról.

A Sharp standja az okos digitális signage megoldások teljes körét és a Sharp Open Architecture Platformot kínálja. A Platform egyesíti az új Sharp hardvert és szoftvert a Sharp partnereivel, független signage szoftver szolgáltatókkal. A show részeként bemutatják a Sharp signage megoldásait is.

További információért a Sharp vizuális megoldások termékekkel kapcsolatban kattintson ide.

1 A kutatást Németországban 1001 irodai dolgozó, az Egyesült Királyságban 1003 irodai dolgozó bevonásával végezték el.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social