Kapcsolat

Sajtóközlemény

A Sharp bekerült az IDC Menedzselt munkafolyamat szolgáltatásokat vizsgáló elemzésébe

Varsó, 11.02.2016

Az International Data Corporation (IDC) a Sharpot nevezi a nyugat-európai nyomtató és dokumentumkezelő piac egyik legfőbb szereplőjének a menedzselt munkafolyamat szolgáltatásokat vizsgáló 2015-ös tanulmányában. Az IDC elismerte a Sharp széleskörű technológiai adottságait a gyorsan növekvő piacon.

Az IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow Services 2015 Hardcopy Vendor Assessment — Building on MPDS (MarketScape: Nyugat-európai menedzselt munkafolyamat szolgáltatások 2015, nyomtatott verzió, Gyártók elemzése) című tanulmánya az első, ami a menedzselt munkafolyamat szolgáltatások piacának szereplőit értékeli.

Az IDC elismerte ügyfeleinket támogató újszerű jövőképünket, aminek a megvalósítását egy megalapozott stratégia segíti, támaszkodva a dokumentum megoldások, vizuális megoldások és a felhő fejlesztések terén megszerzett széleskörű ismereteinkre. – mondta el Jason Cort, Director Product Planning and Marketing, Sharp Information Systems.

A hangsúly most a végrehajtáson van, és komoly fejlesztéseket hajtunk végre csapatunkban, hogy átalakítsuk a szervezetek összekapcsolt rendszereken keresztüli információ kezelésének módját. Ez az elismerés nagyon fontos számunkra, mivel így a vásárlók megismerhetik a jelenlegi helyzetet, és azt, hogy mit lehet elérni ezzel az új típusú szolgáltatással.

Sharp 2015 novemberében indította el optimalizált szoftver megoldásokból álló portfólióját, formalizálva az ügyfeleknek kínált csomagokat, megbízható multifunkciós nyomtatóiból álló kínálata mellett. Ez válasz volt a dokumentumok, a nyomtatások és a hozzájuk kapcsolódó költségek kezelésének, mérésének és ellenőrzésének jobb megoldásai iránti növekvő igényekre. A Sharp Optimalizált Megoldások Portfoliója szoftvert biztosít a kibocsátás kezeléshez, a szkennelési munkafolyamathoz és a mobil munkavégzéshez, támogatja az üzleti értékek optimalizálását, növeli a termelékenységet és segíti a vállalatokat újra úrrá lenni a dokumentumaik és készülékeik felett.

Social