Kapcsolat

A Sharp bemutatja első interaktív kijelzőjét irodai kis tárgyalókba (12/E76. stand)

Budapest, 07.02.2017
Az Integrated Systems Europe (ISE) vásáron mutatja be a Sharp a PN-40TC1 modelljét, az első 40 hüvelykes BIG PAD interaktív kijelzőjét, amit a kisebb, informális irodai tárgyalóterekbe (ún. huddle space”) terveztek. A kijelző a Sharp nagyobb BIG PAD képernyőinek főbb előnyeit kínálja kisebb méretben, megkönnyítve ezzel a 2-6 fős csoportok közös ötletelését és munkáját.

- A megbeszélések lebonyolításának módja fejlődik. A találkozók napjainkban már informálisabbak lehetnek és megkövetelik a technológia sokoldalúságát, azaz az eszközök legyenek gyorsan beállíthatók, könnyen kezelhetők és támogassák a személyes eszközöket és táblagépeket. A megbeszélésekre 30 másodpercen belül készen kell állniuk, akár arra is, hogy az emberek vezeték nélkül osszanak meg tartalmakat, amit aztán megvitatnak, vagy a videó együttműködésekre. A válaszunk minderre az, hogy szélesítjük díjnyertes BIG PAD készülékeink körét és a készülékek csapat munkát támogató előnyös funkcióit kivisszük a formális tárgyalótermekből az iroda más részeibe. – mondta el Zsolt Szabo, General Manager, Sharp Electronics Magyarország.

A PN-40TC1 érintőképernyős LCD monitorra történő írás természetes érzésű, köszönhetően a kiváló érzékenységnek és pontosságnak, amit a Sharp "Tollal-papírra (Pen-on-Paper)” élménynek nevez. Ez részben betudható a P-Cap kapacitív érintőképernyőnek, ami sokban hasonlít az okostelefonokban és táblagépekben megtalálható érintésvezérlési technológiához, másrészt a Sharp Pen szoftverének.

A Sharp Display Connect szoftvere révén mindenki csatlakozhat mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A kapcsolat nem korlátozódik az egyik eszköz képernyő tartalmának másik eszközre történő tükrözésére, hanem lehetőség van érintés alapú interaktivitásra, például a résztvevő személyes vagy BYOD eszközén keresztül jegyzeteket készíthet vagy közvetlenül dolgozhat a tartalmon, a fogadó PN-40TC1 kijelző érintésvezérlése mellett.

Az integrált Mini OPS bővítő slot révén extra funkciókkal bővítheti a készüléket, például egy opcionális vezeték nélküli kártya csatlakoztatásával az olyan mobileszközök, mint a laptopok vagy táblagépek, vezeték nélkül csatlakozhatnak a tartalom megosztásához és vezérléshez, bármilyen kábel használata nélkül. A Mini OPS a népszerű OPS (Open Pluggable Specifications) formátum újabb és kisebb változata, amit a Sharp és az Intel fejlesztett ki.

A Sharp Video Collaboration megoldását a PN-40TC1 modellel párosítva a készüléket online együttműködésen alapuló megbeszéléshez használhatja táblával, videóval és hanggal. A résztvevők megoszthatják és jegyzetekkel láthatják el az interaktív megjelenített tartalmaikat. Alapkiépítésben akár négy távoli helyen található BIG PAD képernyővel is összeköthető és a résztvevők asztali számítógépeiken vagy okoseszközeiken keresztül is csatlakozhatnak a megbeszéléshez.

A PN-40TC1 fekvő és álló elrendezésben vagy akár vízszintes módon is telepíthető, igény esetén pedig az opcionálisan beszerezhető kerekes állványra is felszerelhető, könnyen mozgathatóvá téve így a képernyőt. Az irodai használat mellett más területeken is alkalmazható, így például interaktív kiskereskedelmi signage kijelzőként vagy interaktív iskolai táblaként.

A Sharp Visual Solutions termékeivel és megoldásaival kapcsolatos bővebb információért kattitnson ide www.sharp.hu/cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/megjelenito-megoldasok.htm.

Kapcsolat

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
​​​​​​​Anna.Kozak@sharp.eu

Social