Kapcsolat

A Sharp bemutatta új, időtakarékos funkciókkal ellátott A4-es mono MFP-it

Budapest, 19.03.2018
A Sharp Europe ma jelentette be, hogy az új, A4-es monokróm MFP készülékei már megvásárolhatók. Az új MX-B355W és MX-B455W Advanced Series modellek az első készülékek, melyek a Foxconn-nal alkotott közös vállalat keretein belül készültek, és ugyanolyan hatékony munkafolyamat támogató funkciókat és egyszerű használatot biztosítanak, mint a Sharp A3-as modelljei.

Az új modellek akár 45 oldal/perc nyomtatási sebességre és 110 ipm beolvasási sebességre képesek, valamint olyan intuitív és időtakarékos funkciókat is tartalmaznak, mint például a testreszabható 7"-os LCD érintőképernyő kezelőfelület. A Sharp A3-as és A4-es MFP készülékein bevezetett egységes kezelőfelület azt jelenti a gyakorlatban, hogy bármelyik készüléket is választja az ügyfél, legyen az akár színes vagy fekete-fehér, a felhasználói és IT rendszergazdai élmény ugyanaz.

Az MX-B355W és az MX-B455W készülékek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek általában a nagyobb A3-as eszközökre jellemzőek, például az Office Direct Print és az OCR funkciók, melyek megkönnyítik az adatok digitalizálását, tárolását és megosztását.

A modellek egy ingyenes pull printing nyomtatási megoldást is kínálnak, ami hitelesítésig tárolja a nyomtatási feladatokat. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumokat csak akkor nyomtatja ki, amikor a felhasználó az eszköznél van, így megakadályozza, hogy a bizalmas dokumentumok a nyomtató tálcáján felügyelet nélkül maradjanak. Hasonló szempontokra minden vállalkozásnak figyelnie kell, hiszen az EU Általános adatvédelmi rendeletének (General Data Protection Regulation, GDPR) májusi bevezetése előtt át kell tekinteniük adatkezelési folyamataikat.

Starostiák József, Product Manager többek között az alábbiakat mondta: "Tudjuk, hogy az idő és a tér néha luxus számba megy a forgalmas irodákban, és a felhasználók olyan eszközöket keresnek, amely a napi feladatokat gyorsabbá és egyszerűbbé teszik. Új készülékeink ugyanolyan teljesítményt és funkciókat kínálnak, mint egy nagyobb gép, ugyanakkor rendelkeznek a kisebb helyigény jelentette rugalmassággal."

Az összes alapvető nyomtatási, szkennelési és másolási igény kielégítésén túl az A4-es mono modellek könnyen integrálhatók a meglévő hálózati alkalmazásokkal és a nyilvános felhőszolgáltatásokkal, így az adatok biztonságosan megoszthatók és elérhetők bárhonnan és bármikor. A felhő csatlakoztathatóság könnyű hozzáférést biztosít a népszerű alkalmazásokhoz (a Sharp Cloud Connect szolgáltatásán keresztül), beleértve a Microsoft OneDrive® for Business, a SharePoint® Online, a Box és a Google Drive ™ szolgáltatásokat. A még nagyobb nyugalom érdekében a modellek rendelkeznek a Sharp többrétegű biztonsági csomagjával is.

Az MX-B355W és az MX-B455W Advanced Series modellek már megvásárolhatók a Sharptól és partnereitől. További információért látogasson el a www.sharp.hu oldalra.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social