Kapcsolat

Sajtóközlemény

A Sharp Corporation megvásárolta korábbi üzleti partnerét, a NEPA Business Solutions-t

Varsó, 07.09.2015

A kelet-európai irodai nyomtató piaci pozíciójának megerősítése és vevőkörének bővítése céljából a Sharp Corporation megvásárolta egyik forgalmazóját, a NEPA Business Solutions-t.

2015. augusztus 24-én befejeződött a Sharp Corporation hosszú ideje csehországi és szlovákiai nyomtató és dokumentum megoldásokat forgalmazó partnerének, a NEPA Business Solutions akvizíciós folyamata. A felvásárlás nyomán, a NEPA Business Solutions elismert hírnevének és stabil vevőkörének megszerzésével, tovább erősödik a Sharp piaci pozíciója. A Sharp átvesz minden munkavállalót, és zökkenőmentes átmenet garantál a NEPA Business Solutions korábbi ügyfelei számára.

- Ez a felvásárlás egy újabb lépés célunk, a régiós piacokon erős pozíciók kialakítása felé, és tökéletesen illeszkedik a Sharp európai üzleti stratégiájába. A tranzakció erősíti pozícióinkat, és piaci részesedésünk növekedéséhez vezet. A NEPA Business Solutions hosszú ideje hivatalos viszonteladónk volt, így munkavállalói értékes részét fogják alkotni a Sharp európai rendszerének - hangsúlyozta Jacek Klekowski, President Sharp Electronics Eastern Europe.

- A NEPA és a Sharp Electronics Europe üzleti partnerekként sok éven keresztül sikeresen működtek együtt számos területen, így különösen a tágan értelmezett irodatechnika és annak disztribúciója terén a cseh és szlovák piacon. Izgatottan fogadtuk a mai hír, és örömmel válunk egy világszínvonalú globális szervezet részévé. - mondta Dušan GAĽA, Managing Director NEPA Business Solutions.

Az akvizíció nyomán a Sharp Corporation 100% -os tulajdonrésszel rendelkezik a  NEPA Business Solutions Czech és a NEPA Business Solutions Slovakia vállalatokban.

A Sharp Electronics Europe különböző digitális irodai berendezések, így különösen multifunkciós nyomtatóeszközök (MFP-k) és nyomdai rendszerek forgalmazója. A szkennelést, archiválást és dokumentumkezelést lehető tevő szolgáltatásai javítják az ügyfelek nyomtatási rendszerének hatékonyságát és teljesítményét.

Social