Kapcsolat

A Sharp egy új 80”-as interaktív képernyővel bővíti 4K BIG PAD kínálatát

Budapest, 07.09.2018
A Sharp ma jelentette be csúcsmodelljének, a 80"-as 4K BIG PAD interaktív kijelzőjének megjelenését, mellyel így tovább bővül a 4K BIG PAD sorozat méretválasztéka.

A PN-80TH5 modell a Sharp díjnyertes, megbeszéléseken és tanórákon történő információ megosztásra szolgáló, a belépő szinttől a fejlett érintőképernyős megoldásokig terjedő interaktív síkképernyős kijelző kínálatára épül.

A PN-80TH5 segítségével egyszerűvé válik az olyan nagy mennyiségű részletes információt hordozó tartalmak megjelenítése, mint például a műszaki rajzok, térképek vagy táblázatok. Mindez köszönhető az egyedi funkcióknak, köztük az ultra HD felbontás támogatásának. A Sharp egyedülálló UV²A LCD technológiájának köszönhetően a PN-80TH5 a legjobb képfelbontással történő valódi 4K olvasást kínál, igazán ragyogó fehéret és extrém sötét feketét biztosítva, a nagy kontraszt és képtisztaság érdekében.

A PN-80TH5 4K írást kínál a Sharp egyedülálló megjelenítési technológiáinak köszönhetően, köztük a Sharp fejlett Pen szoftverének, ami a 4K UHD felbontásra lett optimalizálva és kiemelkedően gyors és pontos 30 pontos P-CAP kapacitív érintést biztosít. A még nagyobb pontosságot szolgálja a véletlen tenyér érintéseket kiszűrő funkció, melynek segítségével elkerülhetjük a nemkívánatos érintéseket a képernyőn írás közben, valamint a 2 mm-es heggyel ellátott 4 gombos aktív toll a jegyzeteléshez.

Minden Sharp BIG PAD képernyő Pen-on-Paper („Tollal papíron”) élményt biztosít, azaz az ujjaival vagy egy tollal történő írás a BIG PAD-en valóban olyan érzést kelt, mintha igazi tollat használna papíron. Az intuitív érintési élmény révén pedig a felhasználók nagyobb magabiztossággal használhatják a képernyőt tanítás vagy prezentálás közben.

Starostiák József, Senior Product Manager (szenior termékmenedzser) elmondta: "A BIG PAD interaktív kijelzőink kategóriájuk legjobb érintési teljesítményéről és páratlan megbízhatóságukról ismertek. A termékcsalád minden típusú felhasználáshoz kínál valamit, és most a 80"-as 4K BIG PAD képernyővel az olyan speciális alkalmazási területek számára is megoldást tudunk nyújtani, ahol nagyméretű műszaki tartalmakkal foglalkoznak, valamint ahol a pontos írás és rendkívül egyszerű használat kifejezetten fontos."

A díjnyertes építész és tervező cég, a Zaha Hadid Architects a Sharp 4K BIG PAD interaktív kijelzőjébe fektetett be, rendkívül magas felbontása miatt. Paulo Flores Associate Director (társigazgató) elmondta: "Az élesség nagyon fontos számunkra, mert ez határozza meg számunkra a geometria pontosságát." A BIG PAD kijelző segítségével a csapat munkájának gyorsasága is javult. Paulo szerint: "segíti a kommunikációt, az emberek egyszerre dolgozhatnak a képernyő körül. A vázlatok azonnal az eszmecsere részévé válhatnak."

A PN-80TH5 egy rendkívül rugalmas megoldás, amely sokféleképpen alkalmazható, akár álló, fekvő vagy felfelé néző elrendezésben is. A fejlett megoldások igényeihez igazodva a PN-80TH5 integrált Mini OPS bővítőhellyel rendelkezik, amely extra funkciókat, például egy HDBaseT modul beillesztését teszi lehetővé, amely egyszerű megoldást nyújt az adatok nagy távolságba történő továbbítására kábelen, a vezeték nélküli modul használatával pedig egyszerű BYOD képernyőmegosztásra van lehetőség kábelek használata nélkül.

A PN-80TH5 már elérhető a Sharp-nál és partnereinél. További információért látogasson el honlapunkra: www.sharp.hu

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social