Kapcsolat

A Sharp elsőként kínál a piacon 8K-s professzionális képernyőt

Varsó, 05.06.2018
A Sharp 70"-es 8K felbontású professzionális képernyője, az LV-70X500E már megvásárolható. Az ultra-nagy felbontású monitor az első tömeggyártásban gyártott 70"-es méretű 8K-s képernyő, ami a legfejlettebb európai vállalatoknak és innovátoroknak a képminőség új szintjét kínálja. A megjelenítőhöz hároméves jótállást és szerviztámogatást biztosít a Sharp.

A csúcsminőségű 8K felbontású képernyő 33 millió pixellel (7680 x 4320 pixel) rendelkezik, ez négyszer több, mint a 4K Ultra HD esetében, és a Full HD felbontásnak pedig a tizenhatszorosa. A monitor nagyobb felbontásban jeleníti meg a képeket, mint amit az emberi szem képes érzékelni, így a képen lévő részleteket olyan mértékben kinagyíthatja, ahogy korábban soha.

Az LV-70X500E kiváló képminőséget és pontos színmegjelenítést biztosít, a széles színskálájának és a 10 bites kiterjesztett színtartományának köszönhetően. A HDR (High Dynamic Range) jelentősen megnöveli a kontrasztot és a színtartományt, így a képek fényesebben, és egyben nagyobb mélységben jelennek meg.

A 8K felbontásnak fontos szerep jut azokban az iparágakban, ahol nagy részletességű és pontos színfelbontású képekre van szükség, mint például az orvoslás, a design és a műszaki tervezés. A 8K-s képernyők képesek a több, alacsony felbontású monitorból összeállított megjelenítési megoldásokat is kiváltani az olyan munkahelyeken, ahol nagy mennyiségű adatot kezelnek, például a tőzsdéken, a közlekedési csomópontokban és az irányító központokban.

Sid Stanley, a Visual Solutions General Manager-e (ügyvezető igazgatója) elmondta: "8K fejlesztései révén a Sharp átalakítja a világ megismerésének módját. Kitoljuk a határokat a mától megvásárolható első 8K-s professzionális monitorral és még az idén megjelenő 8K-s videokameránkkal. Ezek a termékek alkotják 8K ökoszisztémánk alapját, amely lefedi az egész értékláncot, a képalkotástól a terjesztésen át és a megjelenítésig."

A Sharp 8K monitorához hároméves jótállás és professzionális szerviztámogatás biztosított egész Európában, amivel kellő biztosítékot tudunk biztosítani azoknak az iparágaknak is, ahol a megbízható teljesítmény kiemelkedő fontosságú.

Az LV-70X500E készülék már elérhető a Sharpnál és partnereinél. További információ látogasson el oldalunkra: https://www.sharp.hu/cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/product-details-large-format-displays.htm?product=LV70X500E

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social