Kapcsolat

Sajtóközlemény

A Sharp forradalmasítja a csoportmunkát. Az interaktív 80”-as monitor első gyakorlati alkalmazása

Varsó, 27.01.2016

Az európai viszonteladóinak szervezett kétnapos rendezvényén, az Inspire Expon a Sharp bemutatta eddigi legfejlettebb BIG PAD készülékét, a 80"-as képátlójú, együttműködésre kidolgozott érintőképernyőjét, a PN-80TC3.  A monitort hivatalosan decemberben mutatták be a közép- és kelet-európai piacon, és első gyakorlati alkalmazására Lengyelországban került sor az Indykpol vállalatnál.

A BIG PAD PN-80TC3 a Sharp úttörő interaktív síkképernyős kijelzőinek tapasztalataira épít a maga lenyűgöző 80 hüvelyk méretű, gyors, reszponzív és intuitív képernyőjével. A készülék képes akár egyidejűleg tíz ponton történő érintést is kezelni fejlett 220Hz-es mintavételi algoritmusának köszönhetően, lehetővé teszi, hogy egyszerre négy ember írjon a képernyőre a Sharp érzékeny, gyors és pontos okostollát használva. A készülék támogatja a kreatív brainstorming megbeszéléseket, tervező értekezleteket, lehetővé téve, hogy a felhasználók természetes módon írjanak és rajzoljanak az eszközre. A Multi-Board funkcióval több képernyő is összekapcsolható egyetlen hatalmas érintésvezérelt kijelzőt hozva létre.

- A Sharp BIG PAD kijelzőjét nap mint nap használjuk tárgyalótermünkben. Hatékony, rugalmas és technológiailag újszerű együttműködési felületet biztosít számunkra, növeli az alkalmazottak részvételét a megbeszélések során, és támogatja a hatékony döntéshozatalt. Újfajta, kreatívabb munkavégzést tesz lehetővé, segíti az innovatív ötletek megszületését és javítja a csapatmunkát. - mondta Andrzej Krygier, az INDYKPOL SA információ technológiai üzletágának alelnöke.

A munkatársak szabadon mutathatnak be szövegeket, képeket, vetíthetnek videókat, vagy játszhatnak le akár hangot is az érintőképernyő hihetetlenül sima felületén, köszönhetően a kapacitív technológiának (P-CAP). Közösen dolgozhatnak egy, vagy több felületen, érintőceruzát használva vagy mobileszközeik képernyőjének megosztásával.

A BIG PAD PN-80TC3 modell új szoftvere támogatja a több kijelzős konfigurációkat, azaz képes helyt állni az igazán nehéz kihívást jelentő adat-intenzív és megosztás központú környezetekben is. A hatékony munkát segíti a Touch Display Link 2.0 szoftver is, ami lehetővé teszi, hogy a készülék képernyőjének tartalmát akár 50 mobileszközzel is megosszák vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Social