Kapcsolat

A Sharp gyorsabb nagy volumenű gépekkel egészíti ki színes MFP kínálatát

Budapest, 13.09.2017
A Sharp Europe örömmel jelenti be, hogy két új készülékkel bővíti nagykapacitású színes multifunkciós nyomtató (MFP) kínálatát. Az MX-6580N és az MX-7580N a magas sebesség, a funkcionalitás és a befejező funkciók egyedülálló keverékét biztosítja a nagy terhelésű környezetek professzionális színes nyomtatási eredményeihez.

Az új modelleket tartós kialakítás és felhasználóbarát használat jellemzi, melyek segíthetik a dokumentum munkafolyamatok egyszerűsítését a nagy kapacitást igénylő irodai környezetekben, a kisebb vállalati sokszorosító részlegeken és a fénymásoló szalonokban. Ezen felül a dokumentumrendszereket hatalmas papírkezelési és termelékeny kibocsátási funkciókkal bírnak.

A Sharp következő generációs színállandósági rendszere (Color Consistency System) segít egyenletes színes kibocsátást biztosítani munkáról munkára, a megismételhető kiváló minőségű eredmények érdekében. Ezen felül a Sharp személyre szabható érintőképernyős kijelzője letisztult dizájnú, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik egyszerűsített üzemmódokkal és integrált mini kezelési útmutatókkal.

Az MX-6580N és a 7580N készülékek 65 oldal/perc, illetve 75 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és rendelkeznek a Sharp OSA® technológiával, ami egyszerű integrációt tesz lehetővé a hálózati alkalmazásokkal és felhőszolgáltatásokkal, mint például a Cloud Connect és az olyan népszerű platformokhoz, mint például a One Drive, a Google Drive és a SharePoint Online. A megbízható Fiery® színes nyomtatószerverre építve a készülékek használhatók olyan környezetekben is, ahol nagyobb színszabályozásra és precizitásra van szükség, például ha egy marketing részleg a vállalati logót pontosan szeretné megjeleníteni kinyomtatott prospektusain.

- A Sharp új színes multifunkciós készülékei fontos kiegészítői meglévő kínálatunknak és folytatják megoldásaink azon tradícióját, melyek egyszerű használatot, integrációt és fejlett munkafolyamatot biztosítanak ügyfeleink számára. Az MX-6580N és a 7580N nagyobb sebességet és nagyobb kapacitást kínálnak felhasználóbarát kezelőfelülettel, egyszerűen elérhetővé téve így a professzionális kibocsátást. – mondta Starostiák József, a Sharp Electronics CEE product manager.

A nagyobb rugalmasság érdekében mobil szkennelés funkció is elérhető a Sharpdesk Mobile alkalmazáson keresztül, és a kapcsolódás olyan mobiltelefonos nyomtatási platformokon keresztül lehetséges, mint például az Apple AirPrint, a Google Cloud Print és a natív Android nyomtatás. A kiszolgáló nélküli nyomtatás kibocsátás opció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy másik eszközről indítsák el a feladat kibocsátását szerver vagy extra szoftver nélkül.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social