Kapcsolat

A Sharp két új nagysebességű, nagy kapacitású A3-as MFP-vel bővíti kínálatát

Budapest, 14.01.2019
A Sharp ma jelentette be fejlett A3-as fekete-fehér készülék kínálatának két új taggal történő bővítését: az MX-M7570 és az MX-M6570 modelleket. A nagysebességű irodai MFP-k ugyanazokat a hatékony munkafolyamat kezelő funkciókat és szolgáltatásokat kínálják, mint a Sharp legújabb generációs A3-as modelljei, kiegészülve fejlett finisher opciókkal, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy nagy mennyiségű professzionális megjelenésű dokumentumot készítsenek, amikor az szükséges.

Az MX-M7570 és az MX-M6570 modellek az adagoló és finisher lehetőségek nagy választékát kínálják és a nyomtatott dokumentumok széles körének nyújtanak kiváló minőségű utómunkát. A tartós kivitelű készülékek ideálisak a nagy sebességet és nagy kapacitást igénylő környezetekbe, köszönhetően a maximális 6700 lapos kapacitásuknak és a folyamatos működtethetőségnek, ami azt jelenti, hogy nem kell leállni a nyomtatási feladattal, ha festékkazettát kell cserélni.

Az új modellek akár 75 lap/perces nyomtatási sebességre is képesek, továbbá olyan intuitív és időtakarékos, a termelékenységet növelő funkciókat kínálnak, mint például az egyszerűen használható, testreszabható 10,1"-es LCD érintőképernyő vagy a mozgásérzékelő, ami érzékeli a közeledő felhasználókat, így a gép mindig készen áll. Az azonos interfész alkalmazása minden Sharp A3-as készüléken azzal az előnnyel jár, hogy bármelyik gépet is választja az ügyfél, legyen az színes vagy fekete-fehér, a felhasználói és az IT rendszergazdai élmény ugyanaz lesz.

Az MX-M7570 és az MX-M6570 támogatja a rugalmas munkavégzést, szélesíti a távmunkások munkafolyamatainak körét és megszünteti a fájlformátumok jelentette akadályokat az MS Office fájlok USB-ről történő közvetlen nyomtatásának köszönhetően. A szkennelés OCR funkciója lehetővé teszi a dokumentumok gyors és egyszerű digitalizálását szerkeszthető, kereshető Microsoft Office és PDF fájlokba.

Az MFP-k egyszerűen integrálhatók a meglévő hálózati alkalmazásokkal, mobil és nyilvános felhőszolgáltatásokkal, így az adatok és információk biztonságosan megoszthatók és elérhetők bárhol és bármikor, ami segítséget nyújt a munkacsoportok termelékenységének optimalizálásához. A felhő csatlakoztathatóság egyszerű hozzáférést biztosít az olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a Microsoft OneDrive® for Business, a SharePoint® Online, a Box és a Google Drive™, valamint a Cloud Portal Office-hoz a Sharp Cloud Connect szolgáltatásán keresztül.

Rachel Dean, Product Business Manager (termékmenedzser) elmondta: "Az MX-M7570 és az MX-M6570 készülékeket ügyfeleink igényeinek szem előtt tartásával terveztük, és kiemelt fontosságú volt problémamentes integrálhatóságuk és egyszerű használhatóságuk a nagy volumeneket kezelő felhasználók számára. Azokra a funkciókra és szolgáltatásokra fókuszálva, amelyek a legfontosabbak manapság a vállalkozások számára, új A3-as MFP-ink képesek támogatni a mai korszerű irodai munkát és produktívabb munkakörnyezetet teremtenek ügyfeleink számára egész Európában."

A teljes nyugalom érdekében az új modellek a Sharp egyedülálló, többrétegű biztonsági funkcióival vannak felszerelve, amelyek segítenek megóvni a vállalati adatokat tárolás, szkennelés és nyomtatás közben. A multifunkciós nyomtatók alapfelszereltségének része egy szerver nélküli pull printing megoldás is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtatási feladatokat hitelesítéshez eltárolják. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok csak akkor nyomtathatók ki, amikor a felhasználó a készüléknél tartózkodik, megakadályozva ezzel, hogy bizalmas dokumentumok felügyelet nélkül a nyomtató tálcáján maradjanak.

Az MX-M7570 és az MX-M6570 már megvásárolható a Sharpnál és hivatalos partnereinél. Tovább információért látogasson el honlapunkra: www.sharp.hu

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social