Kapcsolat

A Sharp kiterjeszti vezető szerepét a 8K technológia terén a második generációs 8K-s 80”-as képátlójú professzionális képernyője révén

Budapest, 27.06.2019

A Sharp 80”-as képátlójú, 8K-s professzionális megjelenítője, a 8M-B80AX1E már megvásárolható. A nagy fényerősséget és nagyobb képméretet kínáló monitor a Sharp 70”-es 8K-s képernyőjéhez (az LV-70X500E) csatlakozik, mint a világ első kereskedelmi forgalomban kapható 8K-s kijelzője a termékcsaládban. Mindkét képernyő olyan vállalkozásokat céloz meg, amelyek magas szintű képminőséget és képtisztaságot igényelnek munkájukhoz.

A 80”-as képátlójú képernyő valódi 8K felbontást (7680x4320 képpont) kínál, 16:9-es képarányban, ami négyszerese a 4K-s Ultra HD felbontásnak és tizenhatszorosa a Full HD felbontásának. A megjelenítő nagyobb felbontású képeket képes megjeleníteni, mint amit az emberi szem érzékelni tud, így egyre több vállalkozásnak tud jelentős előnyöket kínálni, különösen az olyan szektorokban, mint a műsorszórás, a tervezés és az orvostudomány, valamint a kritikus, adatintenzív környezetekben, például a légiforgalmi irányításban.

A 8M-B80AX1E kivételes képminőséget és nagyobb színpontosságot biztosít széles színskálájának és 10 bites kiterjesztett színtartományának köszönhetően. A HDR (High Dynamic Range) tovább javítja a kép mélységét és természetességét a telített színek révén. A 8K-s képernyő az első generációs kijelzők fényerejének kétszeresét biztosítja, a Sharp megjelenítők valaha volt legjobb értékeivel: 800 cd/m² és 4000 cd/m².

A videók zökkenőmentes kezeléséhez a 8M-B80AX1E egy képkocka kétszerezőt használ 120 Hz-es frissítési gyakorisággal (másodpercenként 120 képpel). Ez csökkenti a gyors mozgások elmosódását, az akciójelenetek ezáltal életszerűbbé válnak.

Starostiák József, a Visual Solutions Product Manager-e (termékmenedzsere) elmondta: „A Sharp 8K-s ökoszisztémájának legújabb tagja révén közelebb kerülünk víziónkhoz, hogy a 8K-val megváltoztassuk a világot, olyan felbontást kínálunk, ami átalakítja a valóság megjelenítésének képességét. Az új 80”-as 8K-s képernyő olyan új és izgalmas üzleti alkalmazási lehetőségeket támogat, amelyek a kiváló képpontosságra és tisztaságra támaszkodnak.”

Az 8M-B80AX1E már elérhető a Sharpnál és partnereinél. 

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social