Kapcsolat

A Sharp már forgalmazza megfizethető 70”-os digitális signage képernyőjét

Varsó, 13.04.2017
A Sharp örömmel jelenti be, hogy 70”-os PN-Q megjelenítője már megvásárolható. A PN-Q sorozat új eleme a Sharp kínálatának, amellyel a vállalatok csúcsminőségű, de költséghatékony signage és tárgyalótermi használatra szánt eszközök iránti igényét igyekszik kielégíteni. A 60”-os, 80”-os és 90”-os modellek júniusban érkeznek.

- A PN-Q sorozat a nagy képátló, professzionális funkciók és megfizethető ár ellenállhatatlan elegyét kínálja. A sorozat készülékei sokoldalúak és rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, melyekre a végfelhasználóknak szüksége lehet, egyúttal gondoskodnak arról, hogy minden eddiginél hangsúlyosabb legyen jelenlétünk több kategóriában is. Ez fontos eleme azon célunknak, hogy vonzó, piacvezető gyártóvá váljunk. - mondta el Chris Parker, Visual Solutions Product Manager, Sharp Europe.

A PN-Q termékcsalád készülékei kiváló képminőséget biztosítanak a Sharp egyedülálló UV2A technológiájának és a legújabb tükröződésmentes bevonatnak köszönhetően. A megjelenítők rendelkeznek távoli vezérelhetőség funkcióval is, RS-232 vagy LAN kapcsolaton keresztül.

Szintén mostantól érhető el a Sharp frissített PN-R és PN-Y sorozatába tartozó hét képernyő modell is, melyeket az ISE vásáron mutattunk be előzetesen. Ezek a megjelenítők sokoldalú, nagy fényerejű signage megoldást nyújtanak 24/7 használathoz. A PN-R 42”, 49” és 55” képátlójú modellek már kaphatóak, a 60” és 70” méretű modellek júniusban érkeznek. A teljes PN-Y sorozat összes modellje már megvásárolható.

A következő generációs, 700cd fényerejű PN-R képernyőket forgalmas helyeken történő folyamatos használatra tervezték és tűzálló fém házuk repülőtereken történő telepítésre is alkalmassá teszi őket. A sorozat készülékei (a PN-Y kategóriával közösen) a telepítési lehetőségek egyedülálló sokféleségét kínálják, köztük az akár 90 fokos szögig előre (arccal lefelé) vagy hátra döntött (arccal felfelé) módot, valamint az álló és fekvő elrendezést.

A PN-R képernyők Mini OPS bővítőhellyel rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyebben illeszkednek a felhasználói alkalmazások széles köréhez. A Sharp által bemutatott három Mini OPS modul a következőket tartalmazza: az Intel legújabb, alacsony hőmérsékletű CPU-ját tartalmazó PC modul, kábel nélküli integrált teljesítményhez; Vezeték nélküli modul a gyors és egyszerű BYOD képernyőmegosztáshoz, és HDBaseT modul, amely egyszerű megoldást kínál a nagy távolságú kábeles jeltovábbításra a kijelző és a HDMI eszközök között.

A frissített PN-Y sorozat egy beágyazott USB médialejátszót is tartalmaz a Sharp Content Distributor szoftverével, melynek egy könnyen használható, „plug and play” megoldást köszönhetünk. Az alapértelmezett automatikus USB beállításnak köszönhetően a képernyő soha nem sötétül el, akkor sem, ha valamelyik video bemeneti jel megszakad. A PN-Y sorozat ezekben a méretekben lesz elérhető: 32”, 43”, 49” és 55”.

A Sharp digitális signage kínálatáról bővebben oldalunkon tájékozódhat: www.shap.hu

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social