Kapcsolat

A Sharp megkezdi a világ legnagyobb, kereskedelmi forgalomban elérhető videófal kijelzőjének forgalmazását

Budapest, 23.11.2017
A Sharp Electronics CEE örömmel jelenti be, hogy megkezdte egyedülálló, 70"-os videófal kijelzőjének forgalmazását. A megjelenítő annak a Sharp PN-V sorozatnak a legújabb tagja, amely méltán népszerű a high-end kiskereskedelmi és közlekedési területeken megvalósuló projektek körében, köszönhetően kiemelkedő fényerejének és megbízhatóságának, akár 24 órás, folyamatos működés mellett is.

A PN-V701 nagyobb mérete révén csökken a nagy falak összeállításához szükséges kijelzők száma, és ezáltal csökken az összefüggő képet megszakító kávák (keretek) száma is. Például egy 118"-os (3 m-es) falhoz csak három, álló tájolású 70"-os képernyő szükséges, szemben azzal, ha négy darab 55"-os fekvő elrendezésű kijelzőket használnánk.

A készülék méretei ellenére a nagy fényerejű LED-es háttérvilágítási technológia vékony, de erős kávát tesz lehetővé, minimális képmegszakítást eredményezve. Az alacsony súlynak köszönhetően a képernyők könnyen szállíthatók és telepíthetők.

A Full HD felbontású PN-V701 kiemelkedő képminőséget és színhűséget nyújt a Sharp UV2A technológiájának és a fejlett UCCT (Uniform Color Calibration Technology) technológiának köszönhetően. A Sharp egyedülálló kalibrációs technológiája számos, az átlagos videófalakra jellemző problémát kiküszöböl az egyes képpontok szín és fényerő eltérésének megszüntetésével, tökéletesen egyenletes képet biztosítva az egész kijelzőn.

A PN-V701 a Sharp első olyan új generációs videófal megjelenítője, amelyik beépített Mini OPS bővítőhellyel rendelkezik a különböző alkalmazási területekhez való szélesebb körű integráció érdekében. Az opcionális HDBaseT modul egyszerű megoldást kínál a kijelző és a HDMI készülékek közötti, nagyobb távolságot átfogó jelátvitelre, megszüntetve a kábelvezetés problémáját vagy egy kevésbé esztétikus tápegység elhelyezésének szükségességét, ideálissá téve a rendszert kirakatokban történő használatra.

A PN-V701 70”-es videófal megjelenítő már megvásárolható a Sharptól és partnereitől. További információért keresse fel honlapunkat: www.sharp.hu.

Social