Kapcsolat

A Sharp partnerségre lépett a TeamViewer-rel, kategóriája legjobb távoli támogatás szolgáltatása válik elérhetővé ügyfelei számára

London, 04.02.2020

A Sharp ma jelenti be, hogy partnerséget hozott létre a TeamViewer-rel, a piacvezető távoli hozzáférés technológiát kínáló céggel. A partnerség lehetővé teszi a Sharp szoftverfejlesztő partnereinek, hogy a TeamViewer segítségével könnyedén csatlakozzanak a kiválasztott kijelzőkhöz, és a távolból nyújtsanak támogatást az ügyfelek vizuális megoldási igényeihez.

Kategóriája legjobb távoli hozzáférés technológiája lehetővé teszi a képernyő teljes távvezérlését, beleértve az alkalmazások távoli telepítését és eltávolítását, az eszközök konfigurációjának áttekintését, valamint fájlok küldését-fogadását a kijelzőre, illetve egyéb távoli elérés funkciók használatát, melyek bármikor és bármilyen csatlakoztatott eszközről elérhetők.

A TeamViewer támogatási megoldásai a Sharp bármelyik Androidos egylapkás rendszerű (SoC) képernyőjén elérhetők lesznek. A támogatott készülékek között megtalálhatók a PN-B/M modellek, továbbá a PN-HB és PN-HM kijelzők, melyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy 4K-ban élvezzék a TeamViewer technológia minden előnyét. A közelmúltban forgalomba hozott Sharp BIG PAD PN-TH1 sorozat készülékei szintén kompatibilisek a megoldással, vagyis összesen 13 Sharp monitor támogatja a TeamViewer távoli elérés technológiáját.

Starostiák József, a Sharp termékmenedzsere elmondta: „A Sharp izgatottan tekint a TeamViewer-rel, a távoli munkavégzés első számú márkájával való partnerség elé, mivel így lehetővé válik számunkra, hogy a legjobb támogatási megoldást biztosítsuk partnereink és ügyfeleink számára. A partnerség illeszkedik a Sharp küldetéséhez, amelynek célja, hogy ügyfeleinket következő generációs technológiával segítsük a jövő munkahelyének megteremtésében."

Constantin Falcoianu, a TeamViewer üzletfejlesztési/IoT igazgatója (Director of Business Development/IoT) elmondta: „A TeamViewer büszke rá, hogy a Sharp partnere lehet, mert így lehetővé válik a Sharp képernyők teljes körű távoli kezelhetősége a piacvezető TeamViewer távoli elérés megoldása révén. Biztosított lesz a kellő időben nyújtott támogatás, miközben csökken az állásidő és a Sharp partnerek költségei.”

Contact

Angela Woodward
European PR Manager
Angela.Woodward@sharp.eu

Social