Kapcsolat

Sajtóközlemény

A Sharp új 65”-es IFPD kijelzője: még több lehetőség az iskolák

Varsó, 06.07.2016

A Sharp Electronics CEE ma mutatja be csapatmunkához készített új, 65”-es interaktív síkképernyős kijelzőjét (interactive flat panel display – IFPD). A PN-VC651B készüléket arra tervezték, hogy kreatív és inspiráló módon oszthassunk meg információkat az osztálytermekben és megbeszéléseken, a közönséget jobban bevonva a közös ötletelésbe vagy problémamegoldásba.

A PN-VC651B rendelkezik a Sharp összes elismert képernyő technológiájával, így 1920x1080 pixeles Full HD felbontású, sima és ellenálló, tükröződésmentes képernyővel, gyors és érzékeny érintőképernyő jellemzőkkel. Egyszerre akár két ember is dolgozhat a képernyőn a hatpontos multitouch technológiának köszönhetően. A kijelző olyan, tanároknak szóló speciális szoftver funkciókkal is rendelkezik, mint a tantárgy-specifikus vizuális megjelenítés, illetve széles körű kompatibilitást kínál más oktatási digitális tábla szoftverekkel.

- A Sharp komoly múlttal rendelkezik az interaktív képernyők piacán történő fejlesztés és innováció terén. A PN-VC651B modell piacvezető portfóliónk kiterjesztése, mely megfelel az új és gyorsan növekvő piaci igényeknek. Olyan költséghatékony megoldást kínálunk, mely az osztálytermi munkát és az irodai közös munkát is átalakítja, és ez nagyobb hatékonyságot, jobb ötleteket és gyorsabb döntéshozatalt jelent. – mondta Robert Hubluk, Sales Manager – Visual Solutions, Sharp Electronics CEE. 

A 65 inch-es interaktív kijelző az OKTOPUS interaktív szoftverrel párosul, mely fejlett és hatékony eszközt kínál írás, rajz és jegyzet funkciókhoz. A szoftveralkalmazás más interaktív oktató szoftverekkel is kompatibilis, így folytonosságot biztosít és minden osztálytermi igényt kielégít. A két 15 wattos beépített hangszóró és a nagy felbontású multimédiás csatlakozó (HDMI) komplett megoldást kínál az audiovizuális tartalmak megtekintéséhez és meghallgatásához.

A PN-VC651B modell már elérhető a Sharp partnereknél egész Közép-Európában.

Social