Kapcsolat

A Sharp új fekete-fehér MFP-vel és nyomtatóval bővíti A4-es kínálatát

Warszawa, 26.09.2018
A Sharp négy új monokróm modell megjelenését jelentette be ma, melyekkel tovább bővíti A4-es készülék kínálatát. A nagy teljesítményű MX-B450W / MX-B350W MFP-k és az MX-B450P / MX-B350P nyomtatók akár 45 lap/perc sebességet és vezeték nélküli kapcsolatot kínálnak alapkiépítésben a mindennapi irodai nyomtatás megkönnyítéséért.

Úgy tervezték őket, hogy minden irodai környezetbe jól illeszkedjenek, beleértve a rugalmas elrendezésűeket is, valamint mind a négy modell rendelkezik vezeték nélküli kapcsolattal, így a felhasználók egyszerűen nyomtathatnak mobileszközről, táblagépről vagy laptopról, a saját asztaluktól, ideiglenes munkaállomásukról, vagy akár egy tárgyalóteremből is. A Sharpdesk Mobile alkalmazás segítségével a felhasználók dokumentumokat is beszkennelhetnek a mobileszközükre, illetve nyomtathatnak is róla.

Mindegyik készülék egyszerűen használható, az 5 soros LCD kezelőpanel világos és tömör információkat szolgáltat és a kényelmesen hozzáférhető elülső USB port révén közvetlenül nyomtathat USB meghajtóról valamint szkennelhet is ilyen eszközökre (az MX-B450W/MX-B350W MFP-k színes szkennelésre képesek). Az egyszerűség érdekében a felhasználók elmenthetik a gyakran használt szkennelési beállításaikat és rendeltetési helyüket, melyeket egyetlen gombnyomással könnyedén elő tudnak később hívni.

Starostiák József, Senior Product Manager (szenior termékmenedzser) elmondta: "Örülünk A4-es sorozatunk bővülésének, így több lehetőséget kínálhatunk a vállalkozásoknak nyomtató flottájukhoz. Minden munkahelyen más-más igényekkel és eltérő technikai képességekkel találkozhatunk. Négy új monokróm modellünk olyan termelékenységet kínál, amit bonyolultabb eszközöktől várna az ember, egy nagyon egyszerűen használható csomagban. Egyszerűen fogalmazva, nagyobb teljesítményt nyújtanak kisebb erőbefektetés mellett."

A felhasználóknak kedvez az is, hogy az MX-B450W/ MX-B350W MFP-k és az MX-B450P/MX-B350P nyomtatók kompatibilisek a Sharp távoli eszközkezelőjével (Remote Device Manager), mellyel az IT menedzserek és a rendszergazdák központilag felügyelhetik a hálózatba kötött MFP-ket és nyomtatókat az asztalukról. Ezen kívül a gépek magas szintű biztonságot nyújtanak, hálózati titkosítással és felhasználói hitelesítési lehetőségekkel.

A közelmúltban a Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) a „Legmegbízhatóbb monokróm másoló/MFP márka” címmel tüntette ki a Sharp-ot. Ez a háromévente kiosztott díj azt a gyártót ismeri el, akinek a termékcsaládját a BLI szigorú tesztelése alapján a legmegbízhatóbbnak találják.

Az MX-B450W, MX-B350W MFP-k, valamint az MX-B450P és az MX-B350P nyomtatók már megvásárolhatók a Sharp-nál és partnereinél. További információért látogasson el oldalunkra: www.sharp.hu

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social