Kapcsolat

A Sharp új növekedési lehetőségeket mutatott be az Inspire Expo 2018-on

Varsó, 18.01.2018
A Sharp partnereinek szervezett nemzetközi rendezvényén, az Inspire Expo 2018-on a Sharp Europe elnöke, Jeff Ashida több mint 600 viszonteladó képviselője előtt mondta el, hogy az irodatechnika fejlődésével és egyre okosabbá válásával a vállalat olyan egyedülálló pozícióban van, amivel hozzá tud járulni a megjelentek profitjának jelenlegi és jövőbeli maximalizálásához.

A január 15. és 18. között az Edinburgh International Conference Centerben megrendezett  Inspire 2018 rendezvényre 40 országból érkeztek Sharp csapattagok és kereskedők.

A Sharp előadások és egy interaktív kiállítás keretében mutatta be, hogyan járulhat hozzá partnerei üzleti tevékenységének növekedéséhez új globális üzleti szövetségeinek és partnerségeinek kihasználásával.

A Sharp 15 új készüléket mutatott be, mindegyikük 2018 márciusától lesz megvásárolható, köztük a teljesen megújult A3-as fekete-fehér MFP termékcsaládot, az új A4-es modelleket, a kis termelékenységű nyomdai rendszereit és az új BIG PAD képernyőket (a Sharp interaktív tábláit). A Sharp bemutatta az okos tárgyalóterem koncepcióját is, ahol hangvezérléssel irányítottak egy interaktív kijelzőt.

Kilenc partner csatlakozott a Sharphoz a kiállítási csarnokban, köztük a Skywell is, amely a levegőből vizet generáló termékeket kínáló vállalat és vízhűtőit várhatóan a Sharp forgalmazza majd 2018-tól Európában.

Jeff Ashida megnyitó beszédében bemutatta a Sharp új technológiák területén megvalósuló intenzív befektetés politikáját, ahol világszintű vezető szerep elérésére van lehetősége. A kutatás-fejlesztésen keresztül az olyan területeken, mint az AIoT (a mesterséges intelligencia és a dolgok internetének kombinációja) és a 8K, a Sharp összekapcsolt technológiákat fejleszt ki, amelyek támogatják az új életmódokat és munkamódszereket.

"Fontos két év telt el legutóbbi kiemelt partnereinknek tartott találkozónk óta." - mondta Jeff Ashida, a Sharp Electronics Europe elnöke (president). "Ezalatt a Foxconn-nal kötött szövetségünk lehetővé tette számunkra, hogy átalakítsuk üzleti tevékenységünket, aminek eredménye már jól látható a ma bemutatott új termékek magas számában. Az Inspire Expo azonban nem csupán a mi átalakulásunkról szól, hanem arról is, hogyan támogathatjuk partnereinket ugyanezen az úton."

"Büszkék mutatjuk be az MFP-k köré épített szolgáltatásaink teljeskörű rendszerét, valamint a Sharp egyedülálló dokumentum- és megjelenítő megoldásait. Azonban a nyomtató portfólión kívül is kínálunk profit lehetőségeket: a Sharp szélesebb kínálatában megtalálhatók a nagyméretű megjelenítők, a videokonferenciákat és együttműködést támogató megoldások, valamint a felhő- és informatikai szolgáltatások is. Minden olyan összetevőt kínálunk, amelyekre partnereinknek szüksége lehet ügyfeleik számára új és lenyűgöző termékcsomagok összeállításához, valamint új bevételi források megteremtéséhez."

Sharp Inspire Expo kiállítás: új megoldások az iroda minden részébe

A Sharp kiállítása egy tipikus ügyfél jellemzőbb fő üzleti tevékenységeit sorba véve szemléltette azt, hogyan segíthetnek a Sharp díjnyertes hardverei és a Sharp optimalizált szoftver megoldásai, alkalmazásai és szolgáltatásai a kereskedőknek megkülönböztetni magukat a piacon. Így például a Sharp Accounts Payable megoldása automatizálja a manuális számla feldolgozást, gyorsabbá és pontosabbá téve ezáltal a folyamatot.

Új A3-as fekete-fehér MPF-k jobb felhasználói élményt kínálnak

A Sharp megerősítette fekete-fehér MFP kínálatát 10 új, a sikeres színes A3-as MX sorozatra alapozott, 30-60 oldal/perc sebességű A3-as modell bemutatásával. A felfrissített kínálatnak köszönhetően a vásárló akármelyik A3-as készüléket is választja, legyen az akár színes, akár fekete-fehér, a felhasználói és az informatikai élmény ugyanaz lesz. Az új modellek olyan intuitív és időtakarékos funkciók kombinációját kínálják alapkiépítésben, mint például a testreszabható érintőképernyős kezelőfelület, a közeledő felhasználókat érzékelő mozgásérzékelő (csak az Advance modelleken) és a beépített pull printing megoldás.

A fekete-fehér Essential sorozat modelljei (MX-M3050, MX-M3550, MX-M4050, MX-M5050 és MX-M6050) kielégítenek minden átlagos irodai igényt és szükség esetén tovább bővíthetők. Az Advance modellek (MX-M3070, MX-M3570, MX-M4070, MX-M5070 és MX-M6070) szélesebb finisher opciókkal rendelkeznek és olyan további funkciókkal vannak felszerelve, mint például az Office Direct Print és a felhő csatlakozás.

Új A4-es fekete-fehér MFP-k fejlett A3-as funkciókkal

A Sharp egy teljesen új, A4-es fekete-fehér MFP sorozatot is útjára indított, ami a Foxconn-nal kialakított partnerség első eredménye. A 2018 márciusától kapható új MX-B355W és MX-B455W Advanced sorozatba tartozó modellek, 35 oldal/perc és 45 oldal/perc nyomtatási sebességgel rendelkeznek, és ugyanazokat a hatékony munkafolyamat funkciókat és egyszerű használatot kínálják, mint a Sharp A3 modelljei. Minden alapvető nyomtatási, szkennelési és másolási igény kielégítésén túl az A4-es fekete-fehér modellek könnyedén integrálhatók a meglévő hálózati alkalmazásokkal és nyilvános felhőszolgáltatásokkal, így az információk bárhol és bármikor biztonságosan megoszthatók és elérhetők. A teljes körű nyugalmat pedig a Sharp minden modellen elérhető többrétegű biztonsági csomagja biztosítja.

Megújított digitalis nyomdagépek a nagyobb termelékenyéghez

A Sharp új MX-7090N és MX-8090N színes dokumentumrendszerei friss tagjai a Sharp kisebb termelékenységű digitális nyomdagép családjának, nagyobb termelékenységet és jobb felhasználói élményt nyújtva a házon belüli nyomdai környezeteknek. Az új modellek 80 oldal/perc sebességgel képesek másolni és nyomtatni, és ugyanolyan egyszerűen használható érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkeznek, mint a Sharp A3-as és A4-es irodai termékei. Az MX-7090N és az MX-8090N modellekhez elérhető bemeneti és befejező opciók széles kínálata lehetővé teszi, hogy a felhasználók rugalmasan, az egyedi nyomtatási feladatokhoz igazodva készítsenek kiváló minőségű anyagokat.

A jobb időkihasználás és a hulladékok csökkentése érdekében a nyomdai kezelők nagyobb irányítással rendelkezhetnek a nyomtatási feladatok felett a Fiery Command WorkStation® közvetlenül az MFP kezelőpaneljéről történő teljes körű elérésével, megszüntetve ezzel a kiegészítő munkaállomások szükségességét.

A nyomtatási és megjelenítési megoldások egyedülálló elegye

Sharp bemutatott több, Sharp BIG PAD interaktív táblákkal felszerelt tárgyalótermet, amelyek segítenek az embereknek megosztani ötleteiket, és támogatják a kreatívabb és hatékonyabb együttműködést. A kiállított termékek között megtalálható volt a Sharp legújabb BIG PAD-je, az első 4K-s érintőképernyője. A 4K-s felbontású BIG PAD teljessé teszi a megbeszéléseken történő információ megosztásra szolgáló Sharp képernyők körét, ami már a belépő szintű kijelzőktől a fejlett érintőképernyős megoldásokig terjed.

Egy jövőbeli technológiai területről is hozott példát a Sharp: bemutatott egy 8K-s kijelzőt és egy professzionális videokamerát, amely egyaránt képes videókat rögzíteni, lejátszani és soros kimenetén továbbítani. Ezek az eszközök jelentik az alapját a Sharp 8K-s területen végzett K+F munkájának.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social