Kapcsolat

A Sharp új Signage Platformot és megoldásokat mutat be az ISE vásáron (Stand 12/E76)

Varsó, 07.02.2017
Az Integrated Systems Europe (ISE) vásáron mutatja be a Sharp digitális signage kijelzőkhöz fejlesztett Sharp Open Architecture Platform felületét, ami a tartalmak egyszerű letöltését, tárolását és lejátszását teszi lehetővé a végfelhasználók számára, közvetlenül a Sharp kijelzőről. A platform új hardver és szoftver kombinációja, melyeket a Sharp és független signage szoftver fejlesztők hoztak létre.

Zsolt Szabo, General Manager, Sharp Electronics Magyarország elmondta: "Az új Sharp egylapkás (SoC) platform bemutatása és a digitális signage kínálatunk frissítése érdekében tett jelentős beruházásunk egyértelmű jele annak a célunknak, hogy növeljük vonzerőnket a piacon. Most már teljes körű a kínálatunk, a kiváló minőségű hardverek, szoftverek, megoldások és partnereink tökéletes kombinációt jelentenek, melyekkel az élre törhetünk. Az ISE vásáron felállított standunkon megmutatjuk látogatóinknak, hogy készen állunk az üzletre."

A Sharp saját ingyenes signage szoftverét, a Sharp Digital Signage szoftver kínálja alapértelmezettként új kijelzőihez, és SoC platformját is megnyitotta az Android™-ra  fejlesztő szoftvergyártók előtt. A Sharp Open Architecture Platform egyesíti a kereskedelmi vagy vállalati signage felhasználók számára a Sharp csúcsminőségű hardverét az androidos SoC környezettel és a saját, illetve független szoftver lejátszókkal. A Sharp bejelentette, hogy partnerségre lépett a CityMeo, Grassfish, Videro és easyscreen szoftver vállalatokkal.

A hardverek terén a Sharp három új kijelző családot mutat be sokoldalú csatlakoztatási lehetőségekkel: a Sharp kijelzők ezentúl rendelkezni fognak egy erős, beágyazott SoC egységgel, ami a 4K tartalmakat is képes támogatni, valamint a Sharp Digital Signage szoftverével; vagy egy beépített USB médialejátszóval a Sharp Content Distributor szoftverével kiegészülve; vagy egy Mini OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhellyel, amivel rugalmasan bővíthető a felhasználói alkalmazások köre.

Az Intellel kifejlesztett Mini OPS egy modern, kisebb formátumú OPS. Három különböző típusú Mini OPS modul kerül bemutatásra az ISE vásáron (PC, vezeték nélküli, és HDBaseT), hogy a felhasználóknak szélesebb megjelenítési és interakciós lehetőségeket kínáljunk. A kompakt Mini OPS modul egyszerűen telepíthető, kezelhető és karbantartható, és a jövő-biztos nagy sebességű csatlakozók támogatják a 4K tartalmak átvitelét is.

A következő generációs PN-R családba tartozó nagy fényerejű, 24/7 használatra tervezett megjelenítők már rendelkeznek egy Mini OPS bővítőhellyel, így a képernyő szélesebb felhasználási körben is egyszerűen integrálható. A frissített PN-Y "plug and play" megjelenítő család készülékei beépített USB médialejátszóval rendelkeznek, a bejövő jel elvesztése esetén automatikus USB lejátszást biztosítanak, így a képernyő soha nem sötétedik el. A PN-Q egy teljesen új fejlesztésű, nagyméretű és kedvező árú kijelző család, ideális megoldást jelentve tárgyalókba vagy kiskereskedelmi signage alkalmazásokhoz. Kimagasló képminőséget biztosít nagyformátumú méretben, 60"-tól 90"-es méretig.

A PN-Y és PN-R képernyők felfelé vagy lefelé néző módon is telepíthetők, ami egyedülálló funkciója bizonyos méretű Sharp modelleknek, valamint álló és fekvő elrendezésben is hazsnálhatók. Rendelkeznek az összes szabványos jel bemeneti csatlakozóval, és különböző fényerejű és méretű kategóriákban lesznek kaphatók, kezdve a 32"-es mérettől, egészen 70"-es képátlóig.

A Sharp Visual Solutions termékeivel és megoldásaival kapcsolatos bővebb információért kattitnson ide www.sharp.hu/cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/megjelenito-megoldasok.htm.

- Android a Google Inc. védjegye.

Kapcsolat

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social