Kapcsolat

A Skywell vízhűtő a levegőből csapol vizet bármely irodában

Budapest, 20.11.2018
Az első okos atmoszférikus vízgenerátor már megvásárolható az Egyesült Királyságban, kizárólag a Sharp-nál. A Skywell 5TE forradalmian új technológiája a környezeti levegőt friss, tiszta ivóvízzé alakítja át, vízvezeték nélkül.

A készülék a környezeti levegőt szívja be, kondenzáció segítségével kinyeri a levegőben lévő nedvességet, majd megszűri. A víz egy hétfokozatú levegő- és vízszűrő rendszeren, ultraibolya sugárzású tisztításon és egy ózon kezelésen megy át a levegőben lévő por, szennyező részecskék, baktériumok és más szennyeződések eltávolítása érdekében. A Skywell beépített "Smart" ellenőrző rendszere folyamatosan figyelemmel kísér minden vízcseppet, garantálva ezzel a tisztaságot és a kiváló minőségét.

A Skywell környezetbarát alternatívát jelent a ballonos vízadagoló kutak vagy az ásványvizes műanyag palackok helyett, hiszen így nincs szükség vízszállításra vagy az egyszer használatos palackokra.

Rachel Dean, Product Business Manager (termékmenedzser szerint) "A fogyasztók és a vállalkozások aktívan keresik a módját, hogyan csökkentsék az egyszer használatos műanyag mennyiségét és minimalizálják saját környezeti hatásukat. Hisszük, hogy a Skywell képes arra, hogy másképp tekintsünk az ivóvízre."

Egy hagyományos, ballonos vízadagolót használó 100 fős iroda hozzávetőlegesen évente legalább 26 tonna víz szállításáért felelős, ami jelentősen növeli a cég ökológiai lábnyomát.[1] Az Egyesült Királyságban évente 3 milliárd liter palackozott vizet fogyasztunk, egyetlen egyliteres PET-palack gyártásával 100 g szén-dioxidot bocsájtunk ki.[2]

A Skywell egy személyre szabható, 8’’-es interaktív érintőképernyővel is rendelkezik, amin a Skywell alkalmazás fut. A Skywell arra ösztönzi Önt, hogy egészséges és hidratált maradjon, lehetővé téve, hogy saját személyes fogyasztási profilt hozzon létre, beállítsa napi vízfogyasztási céljait, és nyomonkövesse azt a munkanapján, egész héten vagy hónapban.

A Skywell nagyon hatékony márkaépítő eszközként is működik a felhasználó cég logójának kiemelkedő megjelenítésével, valamint irodai üzenőfalként is használható.

A Skywell rugalmasságot is biztosít az új irodaterületek vízadagolóinak felállításához, hiszen nem igényel vízvezeték rendszert vagy vezetékes vizet. A Skywell egység telepítéséhez mindössze egy áramforrás szükséges. A Skywell már elérhető a Sharp-nál és értékesítési partnereinél.
www.sharp.hu


[1] Feltételezve, hogy minden ember egy munkanapon 1l-t fogyaszt, évente 260 munkanapon.

[2] University of Nottingham, Palackozott vizet igyunk? (eredeti: Should we be using bottled water? https://www.nottingham.ac.uk/etc/news-water.php )


Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social