Kapcsolat

Az AOPEN modulja PC-t varázsol a Sharp képernyőiből

Budapest, 27.07.2017
Az AOPEN elektronikai eszközgyártó új modult mutatott be, mely a Sharp professzionális megjelenítőit Windows® 10 alkalmazások futtatására alkalmas számítógéppé változtatja. Az AOPEN Mini OPS modul (PNZB03PC) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC funkciókkal egészítsék ki a Sharp legújabb professzionális képernyőit, illetve támogatja a 4K tartalmakat is.

A Mini OPS a digitális megjelenítők nemzetközi szabványává vált, az Intel által 2010-ben bemutatott eredeti Open Pluggable Specification (OPS) egy újonnan kifejlesztett és kisebb méretű változata.

A PNZB03PC a Sharp képernyőit számítógéppé alakítja, vezetékek és kábelek nélkül. A modul kis formátumú, ventilátor nélküli kialakítással rendelkezik, amely így csendes és energiatakarékos. A legújabb alacsony energiaigényű, költséghatékony Intel processzorok teljesítményét és előnyeit kínálja, beleértve a 4K tartalmak megjelenítésének képességét. A modul előre telepített Windows® 10 IoT Enterprise operációs rendszerrel rendelkezik.

A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a kiskereskedelmi szektor jelenleg a legnagyobb felvevőpiaca az üzleten belüli reklámot szolgáló kijelzőknek. Ugyanakkor a vállalati, az egészségügyi és az oktatási szektorban is növekszik a nagyméretű megjelenítők használata. A cégek kijelzőket helyeznek el a recepciókon, továbbá egyre több helyen jelennek meg a várótermekben és az osztálytermekben is ezek az eszközök az információátadás támogatására.

A különböző ágazatokban különböző módon felhasznált digital signage kijelzők új igényt teremtettek az alkalmazkodni képes integrációra. Az AOPEN és a Sharp közötti együttműködés célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, rugalmasabb és kezelhetőbb megoldást kínálva a digital signage rendszerekhez.

- “Az AOPEN Open Pluggable Specification moduljának integrálása a Sharp díjnyertes megjelenítő megoldásaival a legkorszerűbb funkciókat kínálja, jobb felhasználói élményt eredményezve. Ezen felül az olyan rugalmas ipari megoldások révén, mint például a 24 órás folyamatos üzemidő és a központosított eszközkezelés, használata ideális a kereskedelem által megkövetelt magas követelményű környezetekben” - mondta Joy Chua, az AOPEN Global Marketing & Strategic Partnerships képviselője.

- “Folyamatosan keressük a lehetőségeket digitális megjelenítőink kínálta felhasználói élmény javítására, így örömmel működünk együtt az AOPEN vállalattal az új modul forgalmazásában” - mondta el Szabó Zsolt, a Sharp Electronics CEE Visual Solutions kereskedelmi képviselője.

- “Mini OPS bővítőhellyel egészítettük ki új generációs megjelenítőinket, hogy a felhasználók rugalmasan kibővíthessék képernyőjük funkcióit. Az AOPEN modul a hagyományos irodai és kereskedelmi signage médialejátszók által kezelt tartalomtípusok szélesebb körének kezelését biztosítja. A plug-in formátumban rejlő lehetőségek hatalmasak és várakozással tekintünk a partnerekkel való, új funkciók hozzáadását eredményező közös munka elé” - tette hozzá.

Az AOPEN PNZB03PC Mini OPS modulja már elérhető a Sharpnál az egész közép-európai régióban. A kiegészítő a Sharp összes olyan interaktív és professzionális megjelenítő modelljével használható, amelyek rendelkeznek Mini OPS bővítőhellyel. További információért látogasson el a Sharp weboldalára.


Röviden az AOPEN vállalatról

Az 1996-ban alapított AOPEN ma a világ egyik vezető elektronikai gyártója és vezető szerepet játszik a digital signage iparágban. Az otthoni és a vállalati multi-platformos, ultra-kis méretű számítástechnikára specializálódtak. Az AOPEN a partnerek széles körével működik együtt - a hardvertől a szoftverig, a szolgáltatásokkal bezárólag. A partnerségek révén az AOPEN fejlett digitális megjelenítési megoldásokat hoz létre a világ legnépszerűbb márkáihoz.
A Wistron csoport tagjaként az AOPEN több mint 100 országban van jelen. Az AOPEN ügyfélköre széles,  partnerei között megtalálhatók kormányok, pénzügyi intézmények, kiskereskedők, kiskereskedelmi  dizájn cégek, stratégiai tanácsadócégek és branding ügynökségek.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social