Kapcsolat

Dokumentum megoldások minden környezetbe

1972-ben mutattuk be az első Sharp fénymásolót: ez volt az első lépés egy hosszú úton, ami folyamatosan újabb és újabb készülékekhez vezetett el: irodai nyomtatók, dokumentum szkennelő berendezések, sokoldalú multifunkciós nyomtatók (MFP-k) és hatékony nyomdai gépek, melyeket dokumentumkezelő és egyéb szoftver megoldások széles köre egészít ki.

Mára az üzleti dokumentum-megoldás kínálatunk a helytakarékos kisméretű irodai nyomtatóktól és a nagy teljesítményű hálózati színes MFP-ktől egészen a piac legerősebb belépő szintű nyomdai gépekig terjed, melyek mindegyike tovább bővíthető Optimalizált Szoftver megoldásaink valamelyikével. Bemutatás:

Sharp kisméretű irodai nyomtatók

Ideális személyes vagy kisméretű irodák közös használatára: a megfizethető, mégis meglepően sok mindenre képes nyomtatóink kis irodák és munkacsoportok számára gyorsan és csendben elvégzik a munkát.

Sharp MFP-k

A nagyobb irodáknak és munkacsoportoknak számos fekete-fehér és színes multifunkciós készüléket kínálunk, melyek lefedik minden nyomtatási, másolási, szkennelési és dokumentumkezelési igényeiket, az automatikus hajtogatásra, tűzésre és rendezésre képes befejező kiegészítők széles választékával.

Sharp nyomdai gépek

Ha egy házon belüli, nagy termelékenységű dokumentum megoldást keres, akkor abban is segíthetünk. A több mint 40 év tapasztalata alapján tervezett erős kialakítású, gyors, nagy termelékenységű digitális nyomdagépek  vezérlők széles választékával rendelkeznek és teljesen kész dokumentumok és brosúrák széles választékát képesek elkészíteni.

Optimalizált szoftver megoldások

A sokoldalú, megbízható hardver csak egy eleme a dokumentumkezelési környezetnek. Egy vagy több Optimalizált Szoftvermegoldásunk hozzáadásával csökkentheti a nyomtatás és másolás költségeit, hatékonyabban kezelheti nyomtatóit és kellékanyagait, növelheti a termelékenységet és javíthatja a biztonságot.

Dokumentum megoldás minden vállalat számára

Minden szervezetnek más és más dokumentum igényei vannak. Éppen ezért terjeszti ki a Sharp dokumentum megoldásainak kínálatát minden környezetre, a KKV-ktől a nagyvállalatokig és a közszférára.

Bármire is legyen szüksége, bármivel is foglalkozzon szervezete, a Sharp azért van, hogy segítsen elérni céljait.

Irodai nyomtatás

Egy szervezet működtetéséhez hatékony és biztonságos dokumentum nyomtatásra van szükség. A nagyobb hatékonyság és gördülékenyebb munkafolyamatok támogatásához a Sharp számos felhasználóbarát MFP nyomtatót kínál.

A készülékek energiatakarékosak, így segítenek a működtetési költségeket alacsonyan tartani, valamint bővíthetők is a növekvő igényekhez igazodva. A szabadalmaztatott Sharp OSA szoftverfejlesztő platform révén MFP-je számos üzleti alkalmazás integrált központja lehet.

Akár egy hatékony asztali készüléket keres, vagy egy nagyteljesítményű nyomtatót, a Sharpnak minden felmerülő igényre van egy megoldása.

Nyomdai gépek

Ezek a nagysebességű színes és fekete-fehér készülékek ideális megoldást jelentenek vállalati sokszorosító részlegeknek (CRD), házon belüli nyomtatáshoz, valamint belépő szintet képviselnek a nyomdai környezetek esetében. Tartósak, megbízhatóak és meglepően energiatakarékosak. Nagymennyiségű nyomtatásra képesek finisher kiegészítők széles választékával.

Különböző automatikus szabályozó funkcióiknak köszönhetően a készülékek folyamatosan magas minőséget nyújtanak.

Optimalizált szoftver megoldások

 • Optimalizált szoftver megoldások

  A vállalatoknak folyamatosan optimalizálni kell munkamódszereiket - bármilyen kihívással is nézzenek szembe. A Sharp multifunkciós nyomtatóinak már bevált erősségeire alapozva, az optimalizált szoftver megoldásainkat arra terveztük, hogy segítsenek Önnek csökkenteni a nyomtatási és másolási költségeit, az erőforrásokat hatékonyabban használhassa fel, a dokumentumok létrehozása és elérése egyszerűbb legyen, és az egyes munkafeladatok teljes mértékben ellenőrizhetők és biztonságosak legyenek.

 • Kibocsátás kezelés

  Egyre nagyobb nyomás nehezedik a vállalkozásokra, hogy még jobban teljesítsenek, feladataikat gyorsabban és még hatékonyabban végezzék el. De költségeiket csak akkor tarthatják kordában, ha pontosan tudja őket mérni. A Sharp optimalizált nyomtatási megoldásai segítenek Önnek folyamatosan nyomon követni és kezelni a nyomtató és másoló használatot, így pontosan követheti és ellenőrizheti a költségek alakulását, csökkentheti a jogosulatlan használatot és a felesleges hulladék képződést, illetve időt és erőforrásokat takaríthat meg.

 • Dokumentum rögzítés

  A dokumentumok valódi költségei nem előállításukból, hanem kezelésükből származnak. Minden egyes alkalommal, amikor kezeljük a dokumentumokat, legyen szó akár rendszerezésükről, indexelésükről, iktatásukról, szétosztásukról, visszakeresésükről vagy újrafelhasználásukról, a munkafolyamat komplexitása nő. A Sharp optimalizált szkennelési megoldásai teljes ellenőrzést biztosítanak, így Ön automatizált folyamatok révén hatékonyan rendszerezheti, tárolhatja és oszthatja meg a dokumentumokat, bárhogyan is történjen előállításuk, vagy éppen használatuk. Időt takaríthat meg és elkerülheti a költséges hibákat.

 • Mobil alkalmazások

  Az üzleti élet egyre gyorsabb, és az emberek egyre inkább szeretnének hozzáférni az információhoz és adatokhoz mobileszközeiken keresztül is, így okostelefonjaikat és táblagépeiket használva.  A Sharp optimalizált mobil megoldásai lehetővé teszik a kollégák számára, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakozzanak az irodai eszközökhöz - bárhol is legyenek, bármit is csináljanak - így könnyen és biztonságosan nyomtathatnak, szkennelhetnek és oszthatnak meg dokumentumokat akár útközben is, modern mobileszközeiket használva.

 • Dokumentumkezelés és munkafolyamatok

  Az információ minden szervezet életében alapvető fontosságú, hiszen minél többet tudunk, annál jobban teljesítünk. A Sharp Optimised Workflow Solutions hozzájárul a költségek csökkentéséhez, az ismétlődő feladatok egyszerűsítéséhez, és a növekedés kulcsát jelentő üzleti termelékenység javításához. A felhőalapú megoldásainkkal a fontos üzleti információk bárhol, bármikor elérhetővé válnak szinte bármilyen eszközről, mely hatékonyabbá teszi a döntéshozatalt és az együttműködést a csoportok között vagy azokon belül.

 • Eszközkezelés

  Minden más irodai eszköznél jobban igénylik a nyomtatók, másolók és MFP-k a folyamatos figyelmet - legyen szó akár csak festékkel és papírral való ellátásukról. Ha csak egy is átmenetileg használhatatlanná válik, a leállás munkavállalók tucatjait érintheti. A Sharp Optimised Managing Solutions megoldásokat kimondottan az MFP flotta kezelésének megkönnyítésére, az Ön munkájának egyszerűsítésére és nem utolsó sorban a költségek csökkentésére tervezték. A munka megszakítások és az állásidő minimálisra csökkenthető, a termelékenység a cég minden munkacsoportjánál növekszik.

 • Nyomdai megoldások

  Nyomdájának hatékonyan kell működnie, hogy megrendelője igényeit ki tudja elégíteni - legyen szó bármilyen kihívásról. A Sharp nagysebességű készülékeinek erejére épülő, opcionálisan elérhető munkafolyamat megoldások megnövelik nyomdája képességeit a készülékeinkbe integrált előre nyomtatott, befejező és színkezelő funkciókkal. Ezek a megoldások gyors beállításokat és módosításokat tesznek lehetővé, több időt hagyva a kezelőnek, illetve a költséges hibák elkerülését is segítik.

Iparágak

 • Iparágak

  Termékek széles körét kínálja a Sharp költségvetési, oktatási és egészségügyi intézményeknek és a legkülönbözőbb piaci szereplőknek. Támaszkodjon a Sharpra és biztosítjuk Önnek az elvárt segítséget és az igényelt magas minőségű termékeket.

 • Kormányzat

  A költségcsökkentés és a termékek megbízhatósága kritikus tényező a kormányzati piacon. A Sharp csúcstechnológiájú termékek széles választékát kínálja, melyeket bármilyen államigazgatási hivatalban használhatók.

  A Sharp díjnyertes MFP készülékeivel támogatja az államigazgatási és önkormányzati hatóságok biztonsági követelményeknek való megfelelését. A gépek beépített dokumentum védelemmel és fokozott biztonsági beállításokkal rendelkeznek, beleértve a praktikus, bérleti szerződés lejártakor használható funkciót, amely felülírja az összes adatot, köztük az eltárolt dokumentumokat, felhasználói adatokat, dátumokat és címjegyzékeket a merevlemezen.

 • Oktatás

  A sokszorosítónak, a tanszékeknek és a könyvtáraknak is szüksége van dokumentum kezelésre és felügyeletre. Ha a nyomtatási költségeket tekintjük, az asztali nyomtatókról a hatékonyabb multifunkciós készülékekre való váltással az iskolák csökkenthetik a nyomtatások számát és a nyomtatási költségeket, valamint javíthatják a fenntarthatóságot. A Sharp MFP-k megőrzik a diákok adatait:- a fiók kódokat, felhasználó/csoport profilokat, jelszavakat, vagy a  külső felhasználói fiókok elérhetők az LDAP vagy AD használatával.

 • Ügyvédi irodák

  A dokumentumkezelés és az ügyfelekkel kapcsolatos titoktartás elengedhetetlen a jogi munka során. A Sharp díjnyertes MFP készülékeivel segít az ügyvédi irodáknak megőrizni az ügyfelek anyagait. A gépek beépített dokumentum védelemmel és fokozott biztonsági beállításokkal rendelkeznek, beleértve a praktikus, bérleti szerződés lejártakor használható funkciót, amely felülírja az összes adatot, köztük az eltárolt dokumentumokat, felhasználói adatokat, dátumokat és címjegyzékeket a merevlemezen.

 • Egészségügy

  A betegellátás és a költségmegtakarítás kiemelt fontosságú az egészségügyben. A Sharp csúcstechnológiájú termékek széles körét kínálja, melyek használhatók kórházi recepciókon, kórtermekben, igazgatási irodákban és oktatási környezetben. A dokumentum biztonság egyik elismert vezető vállalataként a Sharp MFP-k segítenek megőrizni a beteg adatok biztonságát.

 • Vendéglátás

  A Sharp recepciós előterekbe, tárgyalókba, szállodai szobákba és igazgatási irodákba kínál csúcstechnológiájú termékeket, melyekkel a szolgáltatás értéke növelhető és segítenek további bevételt generálni a szálloda- és vendéglátóiparban.

  A Sharp MFP-k fejlett, mégis könnyen használható funkciói lehetővé teszik a vendégek számára, hogy egyszerűen küldjenek és fogadjanak faxokat, USB-ről nyomtassanak, vagy szkenneljenek e-mailbe, faxra vagy FTP-re. A recepció személyzete egyszerűen beszkennelheti és küldheti tovább a számlák másolatát közvetlenül e-mailben. Ne feledkezzünk meg a szálloda éttermi részéről sem: étlapok a szálloda éttermének vagy eseti rendezvényekre igény szerint nyomtathatók.

 • Üzleti szféra

  A vállalatok és munkacsoportjaik a Sharp MFP-kre támaszkodnak, ha magas színvonalú és szakmaiságot sugárzó jelentéseket, brosúrákat vagy prezentációkat készítenek. Az MFP a természetes kapocs az adatok és az adatok felhasználásának módja között. Éppen ezért kínál a Sharp teljes körű biztonsági csomagokat, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy ügyfeleinknek méretezhető megoldás álljon rendelkezésükre bizalmas adataik védelmére. Számos vállalat igényire válaszul a Sharp az adatok többszöri felülírását egy kezdeti titkosítással kombinálja, magasabb szintű biztonságot nyújtva így más gyártók által jelenleg használt folyamatoknál.