Kapcsolat

Dokumentum megoldások minden környezetbe

1972-ben mutattuk be az első Sharp fénymásolót: ez volt az első lépés egy hosszú úton, ami folyamatosan újabb és újabb készülékekhez vezetett el: irodai nyomtatók, dokumentum szkennelő berendezések, sokoldalú multifunkciós nyomtatók (MFP-k) és hatékony nyomdai gépek, melyeket dokumentumkezelő és egyéb szoftver megoldások széles köre egészít ki.

Mára az üzleti dokumentum-megoldás kínálatunk a helytakarékos kisméretű irodai nyomtatóktól és a nagy teljesítményű hálózati színes MFP-ktől egészen a piac legerősebb belépő szintű nyomdai gépekig terjed, melyek mindegyike tovább bővíthető Optimalizált Szoftver megoldásaink valamelyikével. Bemutatás:

Sharp kisméretű irodai nyomtatók

Ideális személyes vagy kisméretű irodák közös használatára: a megfizethető, mégis meglepően sok mindenre képes nyomtatóink kis irodák és munkacsoportok számára gyorsan és csendben elvégzik a munkát.

Sharp MFP-k

A nagyobb irodáknak és munkacsoportoknak számos fekete-fehér és színes multifunkciós készüléket kínálunk, melyek lefedik minden nyomtatási, másolási, szkennelési és dokumentumkezelési igényeiket, az automatikus hajtogatásra, tűzésre és rendezésre képes befejező kiegészítők széles választékával.

Sharp nyomdai gépek

Ha egy házon belüli, nagy termelékenységű dokumentum megoldást keres, akkor abban is segíthetünk. A több mint 40 év tapasztalata alapján tervezett erős kialakítású, gyors, nagy termelékenységű digitális nyomdagépek  vezérlők széles választékával rendelkeznek és teljesen kész dokumentumok és brosúrák széles választékát képesek elkészíteni.

Optimalizált szoftver megoldások

A sokoldalú, megbízható hardver csak egy eleme a dokumentumkezelési környezetnek. Egy vagy több Optimalizált Szoftvermegoldásunk hozzáadásával csökkentheti a nyomtatás és másolás költségeit, hatékonyabban kezelheti nyomtatóit és kellékanyagait, növelheti a termelékenységet és javíthatja a biztonságot.

Dokumentum megoldás minden vállalat számára

Minden szervezetnek más és más dokumentum igényei vannak. Éppen ezért terjeszti ki a Sharp dokumentum megoldásainak kínálatát minden környezetre, a KKV-ktől a nagyvállalatokig és a közszférára.

Bármire is legyen szüksége, bármivel is foglalkozzon szervezete, a Sharp azért van, hogy segítsen elérni céljait.