Kapcsolat

Sajtóközlemény

Fejlett RSPF modellekkel bővül a Sharp A3-as MFP kínálata

Varsó, 20.04.2016

A Sharp Electronics CEE három új lapfordítós, egymenetes adagolóval ellátott (RSPF) modellel bővítette megújult A3-as színes MFP választékát. Az MX-3060N, MX-3560N és MX-4060N modellek olyan funkciókat kínálnak az RSPF adagoló mellett, mint az azonnal használatba vehető nyomtatásindítási (pull printing) megoldás, a beszkennelt dokumentumok egyszerű módon kereshető fájlokká alakítása, illetve mozgásérzékelő a gyorsabb bemelegedés érdekében. Az új modellek révén a Sharp legújabb fejlesztései még több vállalat számára lesznek így elérhetőek.

A 30, 35 vagy 40 lap/perc sebességben elérhető készülékek egy 10,1”-os érintőképernyőn keresztül elérhető egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkeznek, és könnyedén integrálhatók a vállalatok meglevő informatikai rendszereibe. Az olyan intelligens technológiák, mint az Office Direct Print az MS Office fájlokhoz és a fejlett felhőkapcsolódás is egyszerűbbé teszi a megosztott dokumentumokhoz való hozzáférést, valamint biztosítja azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy a kedvenc eszközünkről nyomtassunk akár útközben is.

- Az új RSPF modellek megfelelnek ügyfeleink adatkezelési igényeinek és anyagi lehetőségeinek, másrészt tartalmazzák a Sharp legújabb, hozzáadott értéket képviselő funkcióit, ezzel segítve a vállalatok munkahelyi hatékonyságának növelését. – mondta Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Az MX-3060N, MX-3560N és MX-4060N modellek már kaphatók egész Európában a Sharp partnerein keresztül.

Social