Kapcsolat

Sajtóközlemény

Inspiráló ötletek az ISE 2016 kiállításon: a Sharp bemutatja 8K kijelzőjét és az együttműködés jövőjét

Varsó, 04.02.2016

A Sharp Information Systems Europe ma jelenti be az Integrated Systems Europe (ISE) szakmai vásáron 2016. február 9 és 12. között bemutatásra kerülő termékeit. A 11-E76 stand látogatói megismerhetik a következő generációs csúcskategóriás kereskedelmi signage megoldásokat, a Sharp 4K-s termékeivel, valamint az új 8K-s megoldásokkal kiegészülve, melyek szélesebb színtartományt pontosabb színes teljesítményt biztosítanak. Az érdeklődők személyesen is megtapasztalhatják a Sharp vezető szerepét a síkképernyős kijelzők terén az együttműködést segítő BIG PAD érintőképernyők révén, melyek kreatívabb munkavégzést tesznek lehetővé.

- Izgatottan várjuk az első négy napos ISE vásárt, ahol felvonultatjuk a legnagyobb, a legújabb és a legjobb 2016-os termékeinket, egészen a legnagyobb 90"-es kijelzőnktől a 7 méteres konfigurációban bemutatott BIG PAD megjelenítőnkön át a 8K videó megoldásainkig. A Sharp csak a legjobb minőségű és leginnovatívabb kijelzőit vezeti be a piacon, melyek üzleti kihívásokra adnak választ. Elkezdtük szolgáltatás kínálatunkat integrálni a Sharp Document Solution (dokumentumkezelési megoldások) részlegével, hogy a jövőben a vállalkozásoknak teljes körű, összekötött megoldásokat tudjuk kínálni. Olyan megoldásokat, amelyek támogatják törekvéseiket, és átalakítják információhoz való viszonyukat. - mondta Michael Bailly, Product Planning and Marketing Director, Visual Solutions Europe.

A Sharp egy sor iparág-vezető terméket fog bemutatni, köztük a síkképernyős 80"-as képátlójú 4K monitorját megnövelt színtérrel igényes kiskereskedelmi környezetekbe, a továbbfejlesztett, vezeték nélküli együttműködést kínáló 70"-es méretű BIG PAD megjelenítőjét. Európában először itt láthatják az érdeklődök a vállalat lenyűgöző 8K felbontású 85"-ös méretű kijelzőjét, és a világ első interaktív 80"-as kapacitív érintőképernyőjét.

Az új termékek mellett a Sharp felvonultatja meglévő kínálatának zászlóshajóit is, így a közelmúltban bemutatott PN-E full HD professzionális LCD monitorjait, az innovatív és korszerű, együttműködést segítő érintőképernyőit, a BIG PAD sorozatot, valamint izgalmas kijelzőinek új generációját.

A stand különböző részein a Sharp partnerei alkalmazási területek szerint mutatják majd be a Sharp kijelzőkön alapuló teljes körű megoldásaikat: vállalati irodai környezet, oktatás, 4K, digitális OOH és kiskereskedelem. A látogatók így megismerhetik a különböző alkalmazási területek szerint is a Sharp kijelzőkön alapuló megoldások üzleti előnyeit.

Social