Kapcsolat

Nagy teljesítményű nyomtatók és irodai nyomtatási megoldások

Mit vár el egy irodai nyomtatótól? Sebességet? Egyszerű használatot? Megbízhatóságot? Befejező kiegészítők széles választékát? Bármire is legyen szüksége Önnek – bármire is legyen szüksége csapatának – biztosan megtalálja a tökéletes választ legfrissebb irodai nyomtatási megoldáskínálatunkban..

A közepes és nagy méretű munkacsoportok értékelni fogják a megfizethető árú belépő szintű üzleti nyomtató kínálatunkat. A hatékony multifunkciós nyomtatókkal (MFPk) és a szoftver megoldás kínálatunkkal együtt minden csapattagjának egyszerű hozzáférést biztosítunk a szükséges nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókhoz, valamint papíradagolási és befejező opciók széles köréhez. Ekkora választékból biztosan megtalálja az Ön igényeihez legjobban illeszkedő irodai nyomtatót.

Ha kis- és közép vállalkozása van, vagy ha csak egyéni használatra szeretne egy helytakarékos MFP nyomtatót, tekintse meg kis irodai nyomtatóinkat és multifunkciós készülékeinket sokoldalú lapolvasó funkciókkal. Mint minden más irodai nyomtatási megoldásunk esetében, sokkal többet kap, mint amit elvárhat egy átlagos irodai lézernyomtatótól, és még belépő szintű modelljeink is minőségi kialakításúak, megbízhatóságot, biztonságot és egyszerű használatot nyújtanak.

Energiatakarékos kialakítás

Nagyon komolyan vesszük környezetvédelmi felelősségünket. Tehát, ha olyan irodai nyomtatót szeretne, amely energiatakarékos kialakítással és alacsony szén-dioxid kibocsátással rendelkezik, a Sharp ideális megoldással várja Önt.

Hatékonyságot támogató alkalmazások

A Sharp irodai nyomtatók készen állnak az egyre nagyobb számú Optimalizált Szoftvermegoldás és termelékenységet támogató alkalmazás futtatására, így egyszerűsítve és automatizálva az olyan manuális folyamatokat, mint például a szkennelés és iktatás. Tehát nem csak jelenlegi igényeit tudják kielégíteni, de képesek alkalmazkodni az Ön jövőbeli kihívásaihoz is.

A mobilos munkaerő támogatása

Még kis üzleti nyomtatóink is támogatják az Ön által kedvelt munkaformát. A munkatársak és a vendégek élvezhetik a gépnél történő nyomtatást és szkennelést egy USB memóriaeszköz csatlakoztatásával és a mobileszközök egyszerű csatlakoztathatóságát.

Bármire legyen is szüksége, akár egy személyes A4-es irodai nyomtatóra és fejlett funkciókkal rendelkező szkennerre vagy akár egy nagy teljesítményű hálózati A3-as színes MFP készülékre, amelyet csapata minden tagja megoszthat - vagy valami másra a két véglet között, a Sharp kiváló választást jelent, ha gyors kibocsátást és hatékony digitális munkafolyamatokat szeretne.