Kapcsolat

Sajtóközlemény

Jövő-biztos MFP nyomtatókat kínál a Sharp a növekvő vállalkozásoknak

Varsó, 15.03.2016

A Sharp Electronics CEE ma jelenti be három új MX Essential A3-as színes multifunkciós nyomtatóját, melyek egyben a vállalat A3-as kínálatának teljes megújítását is jelentik. Az MX-4050N, MX-3550N és az MX-3050N készülékek megfizethető árú nyomtatási, másolási és lapolvasási megoldást jelentenek a kis- és középvállalatoknak, az államigazgatási szerveknek és oktatási intézményeknek opcionális bővítő elemekkel, melyek lehetővé teszik a gépek változó üzleti igényekhez való igazítását.

A 40, 35 és 30 oldal/perc sebességgel rendelkező MX Essential A3-as színes modellek a csúcsminőséget és gyorsaságot a felhasználók számára már más Sharp MX készülékekről ismerős, egyszerűen használható és testre szabható kezelőfelülettel párosítják. A Sharp a vállalkozásoknak rugalmas alakíthatóságot is kínál az opcionális kiegészítők széles köre által, így a fejlett finisher megoldásokat, az Office Direct Print funkciót és a Sharp Open System Architecture rendszert.

-„Tudjuk, hogy a vállalkozások igényei folyamatosan változnak, és a költségek mindig terhet jelentenek. Meghallgattunk az alapfeladatokat megbízhatóan ellátó A3-as színes készülékek iránti igényeket. Az új MX Essential modellek kiegészítik a közelmúltban a boltokba került Advance sorozatunkat, és általuk még több olyan vállalathoz juthatnak el a Sharp MFP-k, akiknek fontos, hogy készülékeik velük együtt tudjanak fejlődni.” – mondta el Szymon Trela, a Sharp Electronics CEE Product manager.

Az összes MX Advanced és Essential modellen megtalálható egyszerűsített felhasználói felületnek és a dönthető 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyőnek, illetve a nagy képernyőgomboknak és a nagyméretű feliratoknak köszönhetően igazán egyszerű az alapvető feladatok elvégzése a készülékekkel.

Az Essential modelleket úgy tervezték, hogy számos energiahatékonysági jellemzővel büszkélkedhessenek, így többek között alacsony TEC (jellemző áramfogyasztás) értékkel, gyorsabb bemelegedési idővel, és a készülék ki/bekapcsolásának manuális időzítésének lehetőségével, ezáltal az energiafogyasztás csökkenthető és a vállalkozások költségei is jobban kordában tarthatók. Az automatikus kiadású toner visszaadja az irányítást az IT rendszergazdák kezébe, akik beállíthatják azt a festékszintet, amit elérve a gép automatikusan kiadja a festékkazettát, lecsökkentve ezzel a veszteséget, és hatékonyabbá téve a szolgáltatási szerződéseket.

Az MX Essential modellek belépő szintű pull printing megoldást is kínálnak, azaz a funkció eltárolja a nyomtatási feladatot a felhasználó hitelesítéséig, majd képes akár öt hálózatra kötött MFP-n kibocsátani, nyomtató szerver nélkül. Mindez a felhasználóknak azt jelenti, hogy bármelyik szabad nyomtatón nyomtathatnak, nem kell megvárniuk, hogy egy foglalt gép felszabaduljon.

Ha a kiegészítőként elérhető vezeték nélküli LAN adaptert a Sharpdesk Mobile Print/Scan alkalmazással párosítják, lehetővé válik a munkavállalóknak, hogy biztonságosan nyomtassanak táblagépükről vagy okostelefonjukról, vagy ezekre az eszközökre szkenneljenek közvetlenül az MFP-ről. A Microsoft Office fájlok (pptx, xlsx, docx) MFP-hez csatlakoztatott USB memóriaeszközről történő közvetlen nyomtatása is lehetséges.

Ha a vállalat növekedni szeretne, a készülék bővíthető a széles választékban elérhető finisher megoldásokkal, így például gerinctűzővel, manuális és kapocs nélküli tűzővel. Akár 5 lap is összetűzhető kapocs nélkül, csökkentve ezzel a kellékanyag igényt. Az Essential modellek papírtálcája különböző méretű papírok kezelésére képes, egészen SRA3 méretig és 300 g/m2 súlyig, lényegesen több nyomtatási és finisher lehetőséget kínálva ezáltal a korábbi Sharp készülékeknél.

Az MX-4050N, MX-3550N és MX-3050N készülékek alapkiépítésben rendelkeznek energiatakarékos funkciókkal, és már egész Kelet-Közép-Európában kaphatók.

Social