Kapcsolat

Kitüntetett kínálat a KKV-nak

Varsó, 13.07.2017
Amikor egy vállalat digitális másolót keres, nehezen talál olyan készüléket, ami egyaránt rendelkezik a jellemzően nagy gépeken megtalálható korszerű funkciókkal, nem igényel sok helyet és az ára is kedvező. Ha cége új A3-as nyomtató beszerzését tervezi, akkor nagy valószínűség szerint színes eszközt kívánnak vásárolni. De vajon melyek azok a főbb funkciók, amit a magyar vállalatok ki tudnak használni?

Az IDC elemzőcég kutatása szerint 2020-ra az Európában vásárolt A3-as irodai nyomtatók körülbelül 85 százaléka színes lesz, szemben a monokróm gépekkel. Ezt a trendet a csökkenő működtetési költségek, valamint a végfelhasználók magasabb minőségi elvárásai eredményezik. A Sharp számára az A3-as nyomtatási szegmensben ez az áttérés a monokrómról a színesre kulcsfontosságú keresleti igényt jelent, amire az MX színes multifunkciós készülék kínálata folyamatosan bővítésével reagál.

Az évente a független Buyers Laboratory által átadott Pick díjakkal a BLI szigorú, két hónapos laboratóriumi vizsgálatainak eredményei alapján a kategóriájuk legjobb hardver termékeit tüntetik ki. A Sharp MX-3050N és az MX-3070N készülékei a közelmúltban nyerték el a BLI Pick díját a „kiemelkedő belépő szintű, 21-30pp sebességű A3-as színes MFP” kategóriában, illetve a „kiemelkedő 21-30ppm sebességű A3-as színes MFP” kategóriában.

 „A visszajelzések azt mutatják, hogy az olyan funkciók, mint a gyorsabb bekapcsolási idő és a magas színteljesítmény optimális termelékenységet biztosítanak a feladatok szélesebb körében” - mondta Starostiák József, a Sharp Electronics CEE product manager (termékmenedzsere) és hozzátette: „Célunk mindig az, hogy olyan megbízható eszközöket kínáljunk a vállalatoknak, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, miközben a változó munkahelyek igényelte rugalmasságot is biztosítják. Örülünk neki, hogy MFP-ink sokoldalúságát a BLI hivatalosan is elismerte.”

Az újonnan bemutatott MX sorozat tizenhárom MFP készüléket tartalmaz 30-tól 60 oldal/perc sebességig, rugalmas munkafolyamatokat és könnyen kezelhető funkciókat biztosítva minden gépen. Mindegyik modell egy könnyen használható 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyőn elérhető egyszerűsített kezelőfelülettel és azonnal használható pull printing megoldással rendelkezik. A modellek adaptálhatók és bővíthetők, ahogy és amikor az üzleti igények megkívánják. Az opcionális funkciók között fejlett utómunka megoldások, Office Direct Print és a Sharp Open System Architecture is megtalálható. Ha tökéletes befejezést keres a kibocsátáshoz, akkor a kézi és kapocs nélküli tűzés új lehetőségeket nyújt a dokumentumok elkészítéséhez.

Az MX-3070N Advance modell az értéknövelő funkciók egész sorát egyesíti, így például a WiF, a beágyazott OCR-es karakter felismerés és a fejlett felhő kapcsolat, így a személyes eszközökről való nyomtatás rugalmasságát tudja nyújtani. A mozgásérzékelő révén pedig még gyorsabb bekapcsolási időt tesz lehetővé.


Keypoint Intelligence (BLI) bemutatása

A Keypoint Intelligence (BLI) a világ vezető, digitális kép- és dokumentumkezelő iparágnak elemzési adatokat és szolgáltatásokat kínáló független intézete. Több mint 50 éve támaszkodhatnak a vásárlók a BLI segítségére a termékek erősségeinek és gyengeségeinek megítélésében és a legjobb vásárlási döntések meghozatalában, miközben az iparág értékesítési, marketing és a termékfejlesztési szakemberei a BLI-hez fordulnak versenyelőnyt biztosító ismeretekért, értékes útmutatásait kérik a termékek fejlesztéséhez, a versenyképes termékelhelyezés és értékesítési csatornák meghatározásához, valamint marketing tevékenységük támogatásához. A BLI web alapú bliQ és Solution Center szolgáltatásainak segítségével világszerte 40 000 szakember készít átfogó összehasonlításokat több mint 15 000 termék hardver- és szoftvermegoldásairól, beleértve a széleskörű specifikációkat és a BLI páratlan Lab, Solutions and Environmental Test jelentéseinek eredményeit és minősítéseit, ami a BLI amerikai és egyesült királyságbeli laboratóriumaiban hónapokig végzett, szigorúan felügyelt értékelésének eredménye.  A mobileszközökön is elérhető szolgáltatásoknak része a BLI tesztjelentéseinek átfogó gyűjteménye, egy képgaléria, a gyártók nehezen fellelhető dokumentációi és értékes eszközök termékek konfigurálásához, valamint a teljes tulajdonlási költség (TCO) és éves energiafogyasztás kiszámításához. A BLI tanácsadást és magánjellegű, bérelhető tesztszolgáltatásokat is kínál, amelyek segítenek a gyártóknak jobb termékek és fogyóeszközök fejlesztésében és értékesítésében.

Contact

Anna Kozak
PR Manager CEE
​​​​​​​Anna.Kozak@sharp.eu

Social