Kapcsolat

Már kapható a Sharp megfizethető, 90”-es képátlójú Digital Signage kijelzője

Budapest, 07.11.2017
A Sharp Electronics CEE ma jelentette be, hogy megkezdte 90"-es képátlójú PN-Q képernyőjének forgalmazását. A Sharp idén mutatta be PN-Q sorozatát, ami a vállalatok signage és prezentációs célokra használható, csúcsminőségű, ugyanakkor megfizethető megjelenítők iránti igényére ad választ. A ma bemutatott modellel kiegészülve a sorozat készülékei már négy különböző méretben érhetők el (60", 70", 80" és 90"), így a felhasználók a nagyobb választékból a rendelkezésükre álló helyhez a legjobban illeszkedő méretű nagyformátumú megjelenítőt tudják választani.

A PN-Q sorozat készülékei kiemelkedő képminőséget nyújtanak a Sharp egyedülálló UV2A technológiájának és legújabb tükröződésgátló bevonatának köszönhetően. A képernyők távvezérelhetők RS-232 vagy LAN-on keresztül, ezáltal a nehezen elérhető helyekre felszerelt egységek is egyszerűen kezelhetők.

A Sharp frissített PN-R sorozatának két nagy formátumú kijelzője is megvásárolható már. A következő generációs, 700cd fényerejű 60"-es és 70"-es képátlójú PN-R képernyők 24 órás használtra is alkalmasak, sokoldalú signage megoldást kínálva ezáltal. Forgalmas helyeken történő folyamatos használatra tervezték őket, vékony kivitelezésüknek, tűzálló fém készülékházuknak köszönhetően pedig repülőtereken is alkalmazhatók.

A PN-R sorozat a telepítési lehetőségek valódi sokféleségét biztosítja: előre (lefelé néző) vagy hátrafelé (felfelé néző) akár 90 fokban döntött, valamint a fekvő és álló elrendezésben is felszerelhetők. A PN-R megjelenítők Mini OPS bővítőhellyel is rendelkeznek, így a képernyők funkciói egyszerűen bővíthetők vezeték nélküli kapcsolat lehetőségével, illetve a alkalmazási területek széles körébe integrálhatók.

A kimagaslóan megbízható működést igénylő felhasználási területekre ajánlott PN-R sorozatban is elérhető rendkívül nagyméretű, 90”-es képátlóval rendelkező készülék.

Ha többet szeretne megtudni a Sharp digital signage kijelző kínálatáról, látogasson el honlapunkra: www.sharp.hu.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social