Kapcsolat

Sajtóközlemény

A Sharp bemutatja Fiery® kompatibilis nyomdai rendszerét

Varsó, 16.08.2016

A Sharp ma mutatja be első belépő-szintű nagykapacitású fekete-fehér nyomtatóit, melyek közvetlen hozzáférést biztosítanak a Fiery® Command WorkStation szoftverhez, így a készülék kezelője egyetlen egyszerűen használható felületen keresztül képes kezelni a teljes munkafolyamatot. A nagy sebességű MX-M1205 és az MX-M1055 modelleket egy One-Touch Fiery® Gateway gombbal látták el, aminek köszönhetően a felhasználók közvetlenül dolgozhatnak a Command WorkStation-nel, nincs szükség további kiegészítő hardver elemekre.

A testreszabható, okostelefonokkal és táblagépekkel azonos módon kezelhető, 15,4" méretű LCD érintőképernyő jobb használhatóságot biztosít, a tonerkazetta a nyomtatási feladat megszakítása nélkül is cserélhető, és a készülékek elölről is teljesen szervizelhetők. Az MX-M1205 és az MX-M1055 gépeket arra tervezték, hogy a határidők biztosan betarthatóak legyenek a gyors és lehető legjobb eredményű munka révén. A 120 oldal/perc és 105 oldal/perc sebességre képes új fekete-fehér modellek fejlettebb adatvédelmi funkciókat, frissített feladat kezelő szoftvert és a professzionális végeredményhez számos különböző finisher opciót kínálnak.

– A vállalati sokszorosító részlegeknek és nyomdáknak olyan nagyteljesítményű nyomtatókra van szükségük, amelyek nem hagyják cserben őket és képesek a komolyabb kihívást jelentő nyomtatási feladatok állandó magas teljesítmény melletti elvégzésére. Az új MX-M1205 és MX-M1055 készülékek kifinomult feladat kezelést és nagyobb termelékenységet biztosítanak, a nyomdák munkatársai pedig több feladatot tudnak elvégezni, nagyobb mennyiségben, gyorsan és egyszerűen. – mondta Starostiák József, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Az új funkciók között több olyan is megtalálható, ami a gyors és könnyű karbantartást szolgálja kevesebb leállással, így például a Toner Hopper funkció, ami a festékkazetta egyszerű cseréjét teszi lehetővé a gép leállítása nélkül. A készülék kialakítása révén a gép egészéhez hozzá lehet férni szemből, és elérhető az újonnan kifejlesztett Remote Access Front Panel azaz távoli elérésű kezelőpanel is, aminek köszönhetően PC-n keresztül is elérhető a teljes kezelőfelület.  

A felhasználók egyszerűen  beállíthatják az MX-M1205 / MX-M1055 kezelőfelületének helyzetét a jobb láthatósághoz, valamint módosíthatják a billentyűzet pozícióját is, igazodva a kezelőfelület irányához, folyamatos és könnyű kezelhetőséget biztosítva ezáltal. Professzionális minőségű végeredményhez finisher megoldások széles köre adható a készülékekhez, köztük gerinctűző, tűző, GBC SmartPunch lyukasztó és brosúrakészítő. Az MX-M1205 és az MX-M1055 már megvásárolható egész Európában a Sharp partnereinél. 

Social