Kapcsolat

Sajtóközlemény

Megérkezett a Sharp új BIG PAD kijelzője: csatlakozás kábelek nélkül

Varsó, 11.04.2016

A Sharp Electronics ma kezdi forgalmazni első interaktív síkképernyős megjelenítőjét (IFDP), a BIG PAD PN-70TW3 modellt, ami az integrált vezeték nélküli csatlakozási funkció révén lehetővé teszi, hogy egy megbeszélés előadója laptopja, mobileszköze vagy táblagépe kábeles csatlakoztatása nélkül adjon elő a terem BIG PAD képernyőjén. Az új 70 hüvelykes BIG PAD az első olyan IFDP eszköz a piacon, ami DICOM ’emulációs móddal’ rendelkezik, segítségével az egészségügyi szakemberek gyorsabban és hatékonyabban értékelhetik ki a röntgen eredményeket.

A PN-70TW3 rendelkezik a MirrorOp for Sharp együttműködési funkcióval, amely lehetővé teszi egyszerre akár 10 résztvevő saját eszközének vezeték nélküli csatlakoztatását a BIG PAD-hez, egészen egyszerűvé téve ezáltal az információk megosztását a BIG PAD képernyőn. A Sharp iparágvezető infravörös (IR), 10 pontos multi-touch érintőképernyős technológiája gyors, reszponzív és megbízható érintésvezérlést biztosít. A Sharp Direct Drawing vezérlőjének köszönhetően a felhasználók a BIG PAD bekapcsolását követően azonnal tudnak rajzolni a képernyőre, nem kell megvárni, hogy egy külső PC bekapcsoljon, és rendszere elinduljon.

– A BIG PAD család legújabb tagja a kategória legjobb BIG PAD funkcióinak hatékony elegyét kínálja, ösztönözve a kreativitást és produktivitást. Mindez a vezeték nélküli csatlakozás támogatásával kiegészülve. A készülék egy nagyon egyszerű és praktikus választ ad egy mindennapi probléma: érkezik valaki előadni a saját laptopjával a tárgyalásra, szeretné prezentációját kivetíteni a terem képernyőjére, de azt tapasztalja, hogy a két eszköznek eltérő videó csatlakozója van. A mi megoldásunk egyszerű, teljes körű vezeték nélküli kommunikációt jelent, és a vállalatoknak több ideje marad a kihívások megoldására, az információk megosztására és az új ötleteik kidolgozására. – mondta el Michael Bailly, Product Development and Marketing Director, Visual Solutions, Sharp Europe.

A PN-70TW3 hatékony szoftveres Pen digitalizálót használ, ami lehetővé teszi az alkalmazásoknak, hogy automatikusan érzékeljék, ha a felhasználó vált a tollal vagy ujjal történő bevitel között, miközben a két beviteli mód érintés érzékelésében semmilyen különbség nincs.

A Sharp Touch Viewing alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen összegyűjtsék, rendezzék és jegyzetekkel lássák el a különböző projektekből származó adatokat és információkat, a PN-70TW3 számos különböző lehetőséget biztosít erre az előadóknak a megbeszélések, bemutatók és előadások közben. A PN-70TW3 már egész Közép-Kelet-Európában kapható. A 60 hüvelykes változat, a  PN-60TW3 rövidesen szintén elérhető lesz.

Social