Kapcsolat

Mutasd meg a nyári vakációd

Budapest, 08.08.2017
A Sharp Electronics CEE bemutatja frissített "nyár-barát" Digital Signage megjelenítő kínálatát. A PN-V602A soha nem látott fényerőt és lenyűgöző felbontást biztosít.

A nyári szünet néhány iparág számára az év leginkább várt időszaka. Az utazási, idegenforgalmi és nyári cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi cégek éves bevételük nagy részét a nyaralóknak köszönhetik. Ahogy a Digital Signage piac folyamatosan növekszik, a vállalatok egyre többet használják ezt az interaktív kommunikációs formát közönségük eléréséhez. A vonzó és ösztönző tartalom, a márka megnövekedett láthatósága a fogyasztók számára, az információk gyorsabb és költséghatékonyabb frissítésének lehetősége teszik a Digital Signage kijelzőket az információk megosztásának gyors és kényelmes módjává.

A nagy, 1500 cd/m2-es fényerejű PN-V602A modellt az erősen megvilágított beltéri és napfényben fürdő kültéri helyszínekre tervezték. Nagy kontrasztjának köszönhetően a megjelenített kép távolról is jól látható, így a PN-V602A olyan helyekre is telepíthető, ahol az LCD monitorok a célközönségtől távol van vannak, de nem láthatóak. Minden tipikus nyári helyszínen, így sportlétesítményekben, közlekedési csomópontokban, bevásárlóközpontokban és rendezvényhelyszíneken a PN-V602A élénk megjelenítést tud biztosítani a kiváló minőségű képek számára.

A nagyméretű képek figyelmet megragadó dinamikus megjelenítéséhez a PN-V602A rendkívül vékony kávával rendelkezik, videofalba építve a monitorok közötti csíkok szinte észrevétlenek (2,4 mm jobb oldalt és alul; 4,1 mm bal oldalt és felül). A monitorok könnyen összeszerelhetők, így bármikor, ha szükség van rájuk, nagy hatást tudnak gyakorolni a kívánt kereskedelmi környezetben. A sokoldalú kialakítás egyaránt támogatja az álló és fekvő elrendezésű videofalba építhetőséget. A fekvő elrendezés tudja a legtöbbet kihozni a szélesvásznú képekből, az álló mód pedig plakátszerű megjelenítést tesz lehetővé.

- „A PN-V602A az ultra-vékony káva, a kivételesen magas fényerő és a tartósság ellenállhatatlan együttesét kínálja. A Sharp megjelenítői soha nem mennek vakációzni, folyamatos működésre tervezték őket, és ötvöznek minden rugalmasságot és funkciót, amire az erősen megvilágított helyszínek tulajdonosainak szükséges lehet az ügyfeleikkel való információ megosztás során” - mondta el Szabó Zsolt, a Sharp Electronics CEE Visual Solutions kereskedelmi képviselője. „Ez a 152 cm-es (60") LCD monitor számos különböző signage és többképernyős kiépítésben használható. Rugalmas megoldásként szinte észrevétlen kávával a PN-V602A új szintet képvisel a videofalba építhető kijelzők között” - tette hozzá.

A PN-V602A-t a Sharp Digital Signage Software (SDSS) programmal egészül ki, ami egy sokoldalú kezelőszoftver, teljes körűen támogatja a digital signage tartalmak létrehozását, terjesztését és megjelenítését.

A PN-V602A már egész Közép-Kelet-Európában elérhető a Sharp partnereinél.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social