Kapcsolat

Négy nagysebességű modellel bővíti A3-as színes mfp kínálatát a Sharp

Budapest, 11.08.2016
A Sharp Electronics CEE ma mutatta be négy új, nagysebességű multifunkciós nyomtató (MFP) modelljét, mellyel teljessé vált a megújult A3-as színes nyomtató kínálata. Az MX sorozat így már 13 eszközt tartalmaz, 30-60 oldal/perc sebességgel, a legújabb kiegészítőkkel, ugyanakkor az egész sorozatra jellemző rugalmas munkafolyamattal és könnyen használható funkiókkal, melyek nagyobb volumenű nyomtatás, másolás és szkennelés gyors és hatékony kezelését teszik lehetővé.

Az 50 és 60 oldal/perc teljesítménnyel elérhető MX-5050N és MX-6050N belépőszintű modellek adaptálható eszközök, melyek kielégítenek minden alapvető nyomtatási, másolási és szkennelési igényt, valamint az üzleti elvárásoknak megfelelően bővíthetők is. Az 50 és 60 oldal/perc sebességű MX-5070N és MX-6070N fejlett modellek, olyan hozzáadott értékkel bíró funkciókkal rendelkeznek, mint a WiFi-hez és felhőhöz való kapcsolódás, vagy a gyorsabb rendelkezésre állást biztosító mozgásérzékelő, és egyéb kifinomult megoldások.

Mind a négy nagysebességű modell 10,1”-os LCD érintőképernyőn keresztül elérhető egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkezik, azonnali pull printing megoldást kínálnak, azaz a nyomtatási feladat eltárolható, majd hitelesítés után akár öt hálózatba kötött MFP-n is kibocsátható, nyomtató szerver használata nélkül. Mindez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell várakozniuk egy foglalt MFP-re ahhoz, hogy elvégezzék a feladatot. Azáltal, hogy a nyomtatás megállítása nélkül lehet bennük festékpatront cserélni és papírt betölteni, az új modellek nagyfokú irodai teljesítményt tesznek lehetővé. Továbbá az automatikus toner kiadás funkcióval a vezérlés visszakerül a rendszergazdához, aki beállíthatja a korábbi festékszintet; ezzel minimalizálható a hulladék keletkezése és nő a szolgáltatás hatékonysága.

- A visszajelzések szerint az olyan funkciók, mint az alapkiépítésben elérhető pull-printing és a rövidebb bemelegedési idő növelik ügyfeleink hatékonyságát, így ezek nagy sebességgel való kombinációja garantálja az optimális termelékenységet a cégek számára. - mondta Starostiák József, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

A készülékek sokféle méretű és vastagságú papírral használhatók, egészen az SRA3-as méretű és 300 g-os papírig, így szélesebb körű nyomtatási és befejezési lehetőséget kínálnak, mint a korábbi Sharp eszközök. Már mind a négy modell elérhető a közép-kelet európai Sharp partnereknél.


Social