Kapcsolat

Nyolc BLI díjat nyert a Sharp

Budapest, 03.02.2017
A Sharp hét ‘Pick’ díjat és egy Kiemelkedő Eredmény díjat nyert

Összesen nyolc díj nyerteseként hirdették ki ma a Sharpot, melyeket a Buyers Laboratory LLC (BLI), a világ vezető dokumentumkezelő hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat értékelő szervezete ítélt oda. A tekintélyes 'Pick' díjból hatot ítéltek meg a cég közelmúltban frissített A3-as színes MFP sorozatának.

A Sharp MX-3050N, MX-3550N, MX-5050N és MX-6050N gépei nyerték el a BLI „Kiemelkedő Belépő szintű A3-as színes MFP” (BLI Picks for Outstanding Entry-level A3 Colour MFP) díját a 21- 30 oldal/perc, a 31-40 oldal/perc, a 41-50 oldal/perc és az 51-60 oldal/perc sebesség kategóriákban. Az MX-3070N készüléket, mint „Kiemelkedő 21-30 oldal/perc sebességű A3-as színes MFP”-t ismerték el, és a kategória legmagasabb felszereltségű modelljét, az MX-6070N nyomtatót pedig a ”Kimagasló 51-60oldal/perc A3-as színes MFP” díjjal jutalmazták.

Ezen felül a Sharp kiérdemelte a „Kimagasló Eredmény az Innováció területén” díjat az MX sorozat szerviz és IT admin webes felületéért.
- A Sharp újonnan kifejlesztett webes segédprogramjának használata rendkívül egyszerű, és számos olyan funkcióval rendelkezik, ami nem található meg a versenytársak webes segédprogramjai között. - nyilatkozta a BLI főszerkesztője, George Mikolay.

A Sharp Cloud Portal Office platformját „Kimagasló Tartalomkezelő és Együttműködési Szolgáltatásként” ismerték el.

Az évente átadott egyedi Pick díjakkal azokat a hardver termékeket díjazzák, amelyek legjobbak kategóriájukban a BLI szigorú két hónapos laboratóriumi vizsgálatai alapján, és igen ritka, hogy egyetlen vállalat ilyen sok egyedi termék díjat vagy „Kimagasló Eredmény” díjat kapjon.

- Mindig az a célunk, hogy megbízható, kiemelkedő teljesítményt nyújtó készülékekkel lássuk el a vállalatokat, miközben biztosítsuk azt a rugalmasságot, amit a fejlődő munkahely megkövetel. Örülünk annak, hogy frissített megoldás kínálatunk sokoldalúságát most hivatalosan is elismerte a BLI. - mondta el Starostiák József, Product Manager CEE, Sharp Electronics.

MX sorozat
A közelmúltban frissített MX sorozat tizenhárom MFP készüléket foglal magába, 30 és 60 oldal/perc sebességű skálán, rugalmas munkafolyamatokat és könnyen használható funkciókat kínálva az egész termékcsaládon belül. A sorozat MX-3050N, MX-3550N, MX-5050N és MX-6050N Essential MFP gépei részesültek Pick díjban. Minden modell egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkezik, ami az egyszerűen használható, 10,1” méretű LCD érintőképernyőn keresztül érhető el és kulcsrakész lehívásos nyomtatási (pull printing) megoldást kínál. Az 50 és a 60 oldal/perc sebességű modellek esetében a toner és a papír a nyomtatási feladat leállítása nélkül cserélhető, ezzel is hozzájárulva az iroda magas szintű termelékenységéhez.

A modellek adaptálhatók és bővíthetők, ahogy és amikor az üzleti igények megkívánják. Az opcionális funkciók széles kínálatában megtalálhatók fejlett finishing megoldások, az Office Direct Print és a Sharp Open System Architecture is.

Az MX-3070N és MX-6070N Advanced modellek olyan plusz értéknövelő funkciókkal rendelkeznek, mint a WiFi és a fejlett felhő kapcsolódás, melyeknek köszönhetően útközben is nyomtathatunk személyes eszközeinkről egy kifinomult platformon keresztül. A gépek mozgásérzékelője pedig gyorsabb bekapcsolódást tesz lehetővé alvó üzemmódból. A 60 oldal/perc sebességű MX-6070N gyorsan és hatékonyan képes kezelni a nagyobb volumenű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatokat is.

Cloud Portal Office
​​​​​​​
A Cloud Portal Office (CPO) a Sharp felhő alapú tárhely, együttműködést támogató és munkafolyamatokat egyszerűsítő szolgáltatása. A felhő alapú szoftver mint szolgáltatás formájában kínált Cloud Portal Office lehetővé teszi, hogy bármilyen PC-ről, mobileszközről, Sharp multifunkciós nyomtatóról (MFP) vagy Sharp BIG PAD interaktív tábláról érjen el, töltsön fel vagy le, osszon meg, kezeljen és nyomtasson fájlokat.

A Cloud Portal Office egy egyszerű és kényelmes módja annak, hogy az alkalmazottak viszonylag olcsón érjenek el és osszanak meg tartalmakat, a biztonság veszélyeztetése nélkül, továbbá ideális azoknak a KKV-nak, melyek szeretnének olyan versenyelőnyhöz jutni, amit jellemzően a nagy szervezetek élveznek a dokumentumkezelési szolgáltatásaik egyszerűsítésének köszönhetően.

Keypoint Intelligence (BLI) bemutatása
A Keypoint Intelligence (BLI) a világ vezető, digitális kép- és dokumentumkezelő iparágnak elemzési adatokat és szolgáltatásokat kínáló független intézete. Több mint 50 éve támaszkodhatnak a vásárlók a BLI segítségére a termékek erősségeinek és gyengeségeinek megítélésében és a legjobb vásárlási döntések meghozatalában, miközben az iparág értékesítési, marketing és a termékfejlesztési szakemberei a BLI-hez fordulnak versenyelőnyt biztosító ismeretekért, értékes útmutatásait kérik a termékek fejlesztéséhez, a versenyképes termékelhelyezés és értékesítési csatornák meghatározásához, valamint marketing tevékenységük támogatásához. A BLI web alapú bliQ és Solution Center szolgáltatásainak segítségével világszerte 40 000 szakember készít átfogó összehasonlításokat több mint 15 000 termék hardver- és szoftvermegoldásairól, beleértve a széleskörű specifikációkat és a BLI páratlan Lab, Solutions and Environmental Test jelentéseinek eredményeit és minősítéseit, ami a BLI amerikai és egyesült királyságbeli laboratóriumaiban hónapokig végzett, szigorúan felügyelt értékelésének eredménye.  A mobileszközökön is elérhető szolgáltatásoknak része a BLI tesztjelentéseinek átfogó gyűjteménye, egy képgaléria, a gyártók nehezen fellelhető dokumentációi és értékes eszközök termékek konfigurálásához, valamint a teljes tulajdonlási költség (TCO) és éves energiafogyasztás kiszámításához. A BLI tanácsadást és magánjellegű, bérelhető tesztszolgáltatásokat is kínál, amelyek segítenek a gyártóknak jobb termékek és fogyóeszközök fejlesztésében és értékesítésében. Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni a Keypoint Intelligence-ről, kérjük, hívja David Sweetnamt a +44(0)118 977 2000 számon, látogasson el a www.buyerslab.com oldalra, vagy küldjön e-mailt  a david.sweetnam@buyerslab.com címre.

Kapcsolat

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social