Kapcsolat

“Plug & Go” vezeték nélküli modullal könnyíti meg az együttműködést a Sharp

Budapest, 27.10.2017
A Sharp Electronics CEE legújabb generációs BIG PAD interaktív megjelenítőivel és PN-R sorozatú professzionális kijelzőivel használható vezeték nélküli Mini OPS (Open Pluggable Specification) modult mutatott be. A Sharp által kifejlesztett egyedülálló vezeték nélküli kártya (PN-ZB03W) segítségével készülékeit kábelek nélkül, egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatja a Sharp kijelzőkhöz.

A PN-ZB03W modul egyaránt támogatja a Mac és PC rendszereket, okostelefonokat és táblagépeket, így Ön egyszerűen megoszthatja tartalmait közönségével, használjon akár munkahelyi eszközöket, vagy saját BYOD készüléket (Bring Your Own Device, hozd a saját eszközödet). Négy felhasználó egyszerre tudja megjeleníteni saját eszköze tartalmát a Sharp képernyőjén, egyszerűsítve ezzel a megbeszéléseken való együttműködést.

"Új vezeték nélküli modulunk révén dinamikusabb és produktívabb megbeszéléseket tarthatunk. Használatával egyszerűen csak besétálunk a tárgyalóba, csatlakozunk a képernyőhöz és már meg is oszthatjuk információinkat anélkül, hogy a kábelek vagy a csatlakozók miatt kellene aggódnunk. Megszüntetjük az előadók közötti váltásból adódó kellemetlen perceket és zavaró késéseket, a modul révén mindenki egyszerűen csatlakozhat, használjon bármilyen eszközt is." - mondta el Szabó Zsolt, a Sharp Electronics CEE Visual Solutions kereskedelmi képviselője.

A modult olyan egyszerű a legújabb generációs BIG PAD vagy Sharp PN-R professzionális megjelenítőkhöz csatlakoztatni, mint egy USB pendriveot bedugni egy laptopba. A PC-k, laptopok és okostelefonok csatlakoztatása szintén ilyen egyszerű, a PN-ZB03W modulhoz peer-to-peer (P2P) módon lehet közvetlenül kapcsolódni. Alternatív megoldásként a modul csatlakoztatható a vállalati helyi hálózathoz is, majd egyszerűen csatlakoztathatja a legközelebbi vezeték nélküli routerhez. A mobileszköz tartalmának megosztásához telepíteni kell a "Mirror OP for Sharp" alkalmazást a készülékre (csak okostelefonok).

Ha egy PC-t csatlakoztat a Sharp BIG PAD képernyőhöz, az érintésvezérlés jeleit is átviszi a rendszer, azaz a BIG PAD-en keresztül vezérelheti a számítógépet.

A vezeték nélküli modulon kívül a Sharp további két Mini OPS kártyát kínál a Sharp megjelenítők funkcióinak további bővítéséhez, megadva a felhasználóknak a lehetőséget, hogy igényeiknek leginkább megfelelő megoldást alakítsák ki. Mivel a modulok egyszerűen hozzáadhatók a készülékekhez, a felhasználók szabadon bővíthetik igényeik szerint a funkciókat, így maximalizálva kijelző beruházásuk megtérülését.

A Mini OPS HDBaseT 2.0 vevőegység (PN-ZB03H) lehetővé teszi a tartalmak akár 100 méteres távolságba történő átvitelét. Ideális megoldást jelent kirakatok vagy olyan más helyszínek esetében, ahol nagyobb távolságot kellene video- és adatkábelezéssel áthidalni.

A Mini OPS PC modul (PN-ZB03PC) a Sharp megjelenítőket egy teljes körűen működő, 4K tartalmakat támogató Windows 10-es számítógéppé alakítja át, külső vezetékek vagy kábelek nélkül.

A PN-ZB03W Mini OPS vezeték nélküli vevőegység már megvásárolható a Sharpnál és partnereinél, és minden új generációs PN-R és új generációs BIG PAD készülékben használható. További információért látogasson el a www.sharp.hu oldalra.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social