Kapcsolat

PN-75HC1

  • 4K-s BIG PAD oktatási, képzési célokra és tárgyalótermi használatra
  • 75"-ös (189,3 cm-es) képátló 3840 x 2160 képponttal
  • Gyors és reszponzív infravörös (IR) technológiájú 20 pontos érintés
  • Két beépített (10W) sztereó hangszóró, ami a nagyobb termekben is tisztán és jól hallható.
  • Integrált SOC vezérlő a PC nélküli tábla módhoz és média lejátszáshoz
  • OPS bővítőhely az opcionális funkció bővítéshez
  • Passzív toll vagy ujj használatakor természetes érzésű „Pen-on-Paper” élményt nyújt
  • Intuitív vezérlés az előlapon elérhető gombok és az érintőképernyőn megjelenő menü segítségével

Áttekintés

A Sharp 4K-s BIG PAD PN-75HC1 modelljét osztálytermekben, felsőoktatási előadókban, valamint tárgyalókban és munkahelyeken történő használatra tervezték. A Sharp fejlett interaktív megjelenítési megoldások terén szerzett szakértelmére építő PN-75HC1 rugalmas és gyors alkalmazás hozzáférést biztosít az integrált SoC vezérlő PC funkciója révén.

A Sharp legkorszerűbb képernyős együttműködési funkciókat kínáló, megfizethető ár-érték arányú 75"-ös képátlójú BIG PAD interaktív megjelenítője segít a kommunikáció javításában és a legjobb együttműködési feltételek megteremtésében.

A nagyméretű 4K-s UHD felbontású, 75"-ös képátlójú érintőképernyő segítségével egyszerűen és pontosan alkothat és működhet együtt másokkal, legyen akár egy osztályteremben, akár egy tárgyalóteremben. Mindenki bevonható és a folyamatos figyelem is fenntartható, így soha nem kell azon aggódnia, hogy hogyan tartsa fenn az érdeklődést.

Hatékony, rugalmas és költséghatékony: a legújabb Sharp 4K-s BIG PAD PN-75HC1 képernyő VGA és HDMI bemenetei révén egyszerűen csatlakoztatható, kiváló platformot biztosít az együttműködés fokozásához, a közönségre gyakorolt hatás javításához, vagy egyszerűen az órák hatékonyságának növeléséhez.

A fő előadó vagy tanár mindig kézben tarthatja az irányítást az előlapon elérhető gombok segítségével, így például a képkocka kimerevítés vagy a képernyő biztonsági zárolása gombokkal, továbbá bemenetet is választhat a különböző tartalomforrások kezeléséhez.

Az elismert, okos és intuitív SHARP toll szoftver együttműködik a tartozék passzív tollal, hogy új módokat biztosítson az ötletek összegyűjtéséhez, megosztásához és az együttműködés javításához.

Mindezeken felül az OPS bővítőhely révén további alkalmazások és funkciók válnak elérhetővé.

Letöltések

Műszaki jellemzők