Kapcsolat

Windows collaboration display

  • Megfelel a Microsoft Windows collaboration display specifikációjának
  • Integrált audio és 4K videó, támogatja a Microsoft Teams / Skype for Business alkalmazásokat
  • Zökkenőmentes működés és konferencia beszélgetés a Microsoft Office 365 és Teams segítségével
  • A találkozók gyors és egyszerű megkezdése egyetlen 8 méteres USB-C kábellel
  • Szemet gyönyörködtető 4K-s képi tartalom Közvetlen optikai kötés (Direct Optical Bonding) technológiával
  • Elegáns, széltől szélig magas reszponzivitású PCAP 30 pontos érintésvezérlés
  • Okos épület kész az integrált IoT érzékelők révén (hőmérséklet, fény, levegőminőség és foglaltság)
  • Vezeték nélküli képernyőmegosztás Windows-os, Android-os és más eszközökről

Áttekintés

A Sharp Windows Collaboration Display egy következő generációs 4K-s 70”-es interaktív képernyő, amely megfelel a Microsoft specifikációjának és jobb helykihasználást és hatékonyabb együttműködést tesz lehetővé a megbeszéléseken, tanácstermekben, oktatótermekben, műszaki áttekintésekben és gyakorlatilag bárhol máshol.

A Windows Collaboration Display segítségével szinte bármilyen típusú megbeszélést eredményesebbé tehet, mivel lehetővé teszi a csapatok számára, hogy egyszerűen csatlakozzanak és megosszák ötleteiket egy olyan környezetben, amelyet a kényelemre és a hatékonyságra optimalizáltak. A Sharp Windows Collaboration Display akkor nyújtja a legjobban formáját, ha a Microsoft 365 együttműködési eszközökkel használják. A készülék Microsoft Teams és Skype for Business tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A beépített IoT érzékelői valós idejű adatokat is gyűjtenek a szoba használatról és a környezeti viszonyokról, és képes csatlakozni a Microsoft Azure Digital Twins felhőplatformhoz egy okos épület stratégia részeként.

A Sharp díjnyertes professzionális megjelenítési technológiáját használva a Windows Collaboration Display egy integrált 4K-s kamerát, mikrofont (hangérzékelés 4-6 méterről) és hangszórókat a hatékony videokonferencia megoldás érdekében. A 8 méter hosszú, kiváló minőségű USB-C kábel az összes video-, audio-, érintőképernyő és hálózati adat egyszerű csatlakoztatását biztosítja, és csökkenti a megbeszélésen használt eszközök beállításához szükséges időt.

Itt az ideje, hogy okosabb megbeszéléseket tartson, ahová egyszerűen csak besétál, összedugja az eszközöket és indulhat a közös munka.

Letöltések

Műszaki jellemzők