Kapcsolat

AR-6020NV

  • Nyomtatás, másolás, szkennelés
  • Oldal/perc: 20 fekete-fehér
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 350 lap, maximum 1850 lap
  • Hálózatra kész alapkiépítésben
  • A3-as színes szkennelés
  • Kétoldalas nyomtatás és opcionális RSPF
  • Alapkiépítésben hálózati TWAIN funkció
  • Sharpdesk Mobile

Áttekintés

Az új AR-6020N modell sokoldalú, gyors, hálózati csatlakozásra képes A3-as fekete-fehér MFP nyomtató. A készülék fejlett funkciókat, kiváló minőséget és számos termelékenységet támogató szolgáltatást biztosít a kisebb munkacsoportok számára. Ideális megoldást jelent mindennapi fekete-fehér nyomtatási, színes szkennelési és másolási igényeire.

20 oldal/perc sebességgel nyomtathat, ami bőven elegendő egy kisebb, de forgalmas iroda igényeinek kielégítéséhez. A gyorsabb adatátvitelt és jobb kibocsátást biztosító Sharp Printer Language with Compression (SPLC) nyomtatónyelv alapkiépítésben elérhető. Az optimális teljesítményt segíti az AR-6020N opcionálisan bővíthető papírkapacitása, ami akár 1.850 lapra is megnövelhető.

A másolás épp olyan gyors és egyszerű, mint a nyomtatás. A6,4 másodperces első másolati idő megszüntet minden felesleges várakozást a többpéldányos rövid feladatoknál és az optimalizált Egyszer szkennel/Sokat nyomtat technológia egyszerűsíti a nagyobb feladatok elvégzését. A beépített A3-as szkenner lehetővé teszi a dokumentumok színes szkennelését közvetlenül számítógépére vagy más eszközeire.

A készülék hasznos másolási funkciói között megtalálható az igazolvány másolás és elforgatásos leválogatás, ahogy az elektronikus elrendezés és leválogatás is. A géphez dokumentum adagoló is csatlakoztatható, így a dokumentumok nagy mennyiségben történő szkennelése sem okozhat gondot.

Ezen felül, ha telepíti a Sharpdesk Mobile megoldást, az MFP a látogatók és munkatársak mobiltelefonjairól és táblagépeiről is elérhető lesz. Így kábeles csatlakozás nélkül nyomtathatnak mobil készülékeikről, vagy szkennelhetnek rájuk.

Összefoglalva, az energiatakarékos, hálózati csatlakozásra képes AR-6020N az Ön számára szükséges összes alapvető üzleti funkciót biztosítja és tökéletes megoldást jelent kisebb munkacsoportok számára.

Letöltések

Műszaki jellemzők