Kapcsolat

MX-B350W

 • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
 • Oldal/perc: 35 (fekete-fehér)
 • Papírkapacitás: alapkiépítésben 550 lap, maximum 1150 lap
 • Kompakt A4-es fekete-fehér MFP
 • Vezeték nélküli kapcsolat alapfelszereltségben
 • Teljesen színes hálózat szkennelés a gyors dokumentumok digitalizáláshoz
 • Beépített duplex modul
 • Hatékony biztonsági funkciók

Áttekintés

Az MX-B350W kompakt A4-es MFP gyors és kényelmes nyomtatást, másolást és szkennelést biztosít 35 oldal/perc sebességgel a nagyobb készülékektől elvárható sebességgel és hatékonysággal, de kellően kis méretben, hogy bárhol használhassuk, ahol szükségünk van rá.

Az alapkiépítésben elérhető beépített vezeték nélküli csatlakozással a munkavégzés egy olyan új módját ismerheti meg, ahol a dolgokat gyorsabban elintézheti kevesebb erőfeszítés árán. Biztosítja a mobiltelefonokról és táblagépekről, valamint asztali számítógépekről és laptopokról történő munkavégzés lehetőségét, és multifunkciós nyomtatóját a leghasznosabb pontokon helyezheti el. Ezen felül a Sharpdesk Mobile segítségével a beolvasott dokumentumokat egyszerűen elmentheti mobileszközökre, vagy kinyomtathatja az eszközökön tárolt fájlokat.

Ha olyan forgalmas környezetekkel rendelkezik, mint például egy recepció, ahol mindig nagy a sietség, akkor tökéletes megoldást jelent Önnek az MX-B350W gyors dokumentum digitalizálási képességével: teljesen színes szkennelést biztosít különböző rendeltetési helyekre; beépített duplex moduljával képes kétoldalas másolatokat és nyomatokat készíteni; 50 lapos lapfordítós adagolója (RSPF: reversing single pass feeder) segítségével dokumentumokat akár 40 oldal/perc sebességgel szkennel és egyszerűen képes igazolványokat és névjegykártyákat is beolvasni.

Az MX-B350W MFP maximális papírkapacitása 1150 lap kiegészítő papírtálca használatával. De az alapkiépítésben elérhető papírtálca és a kézitálca is számos különböző papírméretet képes fogadni, beleértve az A6-os méretű és akár 220 g/m2 súlyú hordozókat is. Azaz könnyedén képes kezelni a személyes vagy a munkacsoport igényeiket, miközben nagyon kevés felhasználói beavatkozást igényel a nap során.

Az MX-B350W számos egyszerűen használható funkcióval is rendelkezik:

 • 5 soros LCD-s kezelőpanel világos és tömör információkat biztosít;
 • programozható szkenner gombok segítségével elmentheti a gyakran használt beállításokat, majd egyszerűen, egyetlen gombnyomással előhívhatja őket;
 • az előlapon elhelyezett USB portnak köszönhetően azonnal nyomtathat USB meghajtókról vagy akár szkennelhet is rájuk.


A készülék modern kialakítása és helytakarékos moduláris konfigurációja mellett erős biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek gondoskodnak a dokumentumok és a gép biztonságáról. Ez az MFP minden munkakörnyezethez jól illeszkedik, függetlenül attól, hogy egy asztali eszközre vagy egy padlóra állított konfigurációra van szüksége.

Letöltések

Műszaki jellemzők